2012-02-26

Inikah yang Dinamakan Cinta Popular?


Cinta pandang pertama tidak pernah mengecewakan...
Tapi, macam mana kalau cinta pandang pertama dari belakang? amboii... ha ha ha
*tajuk nak power je ni..

Assalamualaikum hensems & cantiks sekalians!

Apa cerita dgn boucer 1Malaysia kamu semua? Sudahkan kamu membazirkan bazirkan dgn membeli barangang yg lagro-lagro? Eh. Eh... 

Tahukah kamu? Yang boucer ini menyusahkan aku? Menyusahkan sbb terpaksa berfikir mcm mana nak memanfaatkan RM200 tu... RM200 tu banyak kot. Berejam-rejam duduk kat Popular tu hanya untuk menghabiskan RM50 je... membuang masa kot. hek hek


Sampai terduduk-duduk gua memilih file, sampai tak perasan ada awek popular kat belakang tu usha gua. Eh? Eh? Siapa usha siapa ni. hahaha..............

Haish... Macam mana ni wei nk habiskan lagi boucer yg ada? Buku buku yg berilmiah semua dah beli dah. *ex. Tafsir Al-Quran. (Peh.. Peh.... haha)

Eh.. gua ada idea, kalau gua buat contest, then siapa menang dapat boucer? Ok tak? Setuju tak? *Memang mengamuk kerajaan... Habis aku kena tangkap.. ha. ha. ha...

Okey... Lama gua menyepi, tp akhirnya kembali mengupdate... bak kata pepatah, "betul kura-kura tu lembab". hahaha....


Babaiii...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Comments
66 Comments

66 kata-kata dari anda:

Wadi AR said...

ko lagi lembab dari aku :PPPP

Sarah Mohd Saleh said...

hahaha..mmg dasar kure2 lembap.kite dah abeh da bocer,klu xmo,meh derma haaaa.cpt jek bole abehh

Marya Hana said...

org dah lama meranapkan RM200. licin ! kau baru nak update blog .. ?

dasar kura2..

Saddila said...

kahkahkah memang dasar lembab dari segala segi. update pun lembab. nak habiskan voucher pun lembab. wekkk :P

asfira aminuddin said...

hahaha aku pon pening camne nak abeksan rm 200 tuh. kang beli benda merepek robek pulak rasa hati nih.

laskar pelangi said...

Chewahhhh! Pakat pakat main usha usha dengan awek Popular ye..Hihihi~

Aien Not Alien said...

bagi den la....boleh buat beli tambah2 alat tulis nak guna kat opis ni haaa...


den takdo elaun alat tulis....kesiannn... :p

fathiahRAIHANA said...

betul la kura2 mmg lembap pun :P
tapi kami rama2 pun sama lembap jugak --"


ehh susah sangat ka nak perabih rm200 tu? bak mai kat kami laaaa :D
bleh dak ? HAHAA.

Zakaria's daughter said...

haha. wehh!
belanjeeee laaaa baucer tuhhh.
taktau beli hape kan.
alamakkk'aii.
telan air liur jeh wa kat umahhh jd penganggur.

Amna.Qadeeja said...

hahah semalam gua dah selamat korbankan baucer tuh. peh mmg berejam2 hampir pitam tahu muahaha

ayuyuuu said...

baru gune voucher ke?
masuk kedai buku jadi blank nak rembat ape kan?

haha. btw, kurakura lembab tp cermat.

hani said...

welkam back kura!
apa????
tak tau ape nak buat dgn baucer kau????
bagi la kat akak secara preee *wink wink*

Nor atau Nad said...

benci kau lembap!

hassy chan said...

ye ko memang kura-kura lembap haha..
aku pun abiskan msa berejam nak gunakan baucer tu.. sumpah x tau nak beli ap..

IQ = Iez Qis said...

haaa....tawu pun kan...lambat benornye nak ngupdate blog nih haaa...


baucer tinggal seratus lagi....sungguh pening nak habeskan barang untuk rm200!!! popular mungkin best untuk beli barang...MPH x best~ barang tak banyak...

buku yang dibeli hanyalah novel sebijik, buku ilmiah 3 buah~ yang lain....bla bla bla...

seratus lagi nih...nak buat apa lagi ek?

si robot comel said...

bagi sama gua je yang lebih tu,banyak benda yang gua nk rembat,hahaha,sharing kan caring :D

F.A.D.H said...

bak mai la 1 voucher nye.!!aku punye dah habis dah.hahahaha..

Afiqah Fauzi said...

kalau kerajaan bagi cash mesti bole beli tiket cinta kura2....
glamor kura2..

wanie said...

aku dah "menyelesaikan" baucer tuh dengan bijaksana. harharharhar !


ehh, hi kura-kura lembab ! :p

Liyana Zahim said...

Kahkahkah.. Igt kan popular mende.. Kedai buku.. Cis.. Alaa Kalau akk dapat tu akk beli buku yg mahal2 tros.. Untong tau.. Tp rasenye Baucer tu mmg membazir je bg kat budak2 ni.. Politik sgt.. Ciss..

-farehakamal- said...

untungla baucar byk lagi oi !

mizzkechique said...

dik, apa kata bg kt akak 50.. nt kamu akn bertambah kachak!!!

adeyla said...

haha..mengamuk pakcik ajib karang..rasenye rm200 tu mcm tak cukup ade lah..heh heh

Maya Lisa said...

iokhiok ! ecececeh ~ ada yang mengusha nampokk..

maya ada 200 rm lagi neh ha. tapakai lagi. tatau nak beli apo..

Nur Eyda said...

hahaha..dah abes dah..beli tafsir,buku motivasi n buku anak2 buah..selebihnya buat bayar hardbound tok tesis..keh2...bermanfaat tak???..hehehe

acheeqa farhana said...

untg la stdnt2 zaman skrg..dpt baucer 2oo..untung2 :)

Finaz Jaafar said...

huwahahahah~ den tak dapek do baucer2 ni..orang dok penin pikir camno nak abih kan baucer, den dok penin pikir camno nak caghi rm200..lalala

cik ika said...

tataw nk bli pe ye..hadiahkan ika novel..heheh

e4ezzati said...

bak bagi sini lah.. haha

milo said...

kasi free x nak ke? haha

CZ said...

baucer dapat dihabiskan dengan jayanya. amat dihargai kalo nak bg lg

kura2 da jd retis dlm Cinta Kura2...

Mr.She said...

BB1M yg ohsem! dpt voucher, tp yuran pulak mkin mahal. pheww~ donia doniaa

Ariena Hisham said...

Meh sini RM100 XD

syakey said...

mmg wehh. nak pilih buku aje berjam jam. penat jugak, aku rasa hafal abeh semua buku yang ada dalam kedai tu. haha

Allya Riff said...

haish. dah berabad aku guna baucar ni. hahaha. dah taktau nk beli apa kan, ni mesti sebab popular tu dah kosong! :D

schaze zainn said...

beli buku resepi pehtu pos kat schaze..ekeke

Hanim Irsyad said...

lambat ea abeskan boucer.. isk-3!!

Jue said...

obviously ko yg tgh usha dia!hahahaha
untung ah dpt baucer..zmn tok kaduk aku dlu, xde weh! haha

Eera Shera said...

Xyah pening2 bg ak je la..x ckop tau x haha

unieMARKS said...

tu laa, ada lagi 150 nih. haish

Cikgu Ma said...

bagi sini voucher tu...nak beli buku resipi...buat koleksi jerr, bukan nak masak...hehe

Anonymous said...

apa lagi.
berTAUBAT la.
baru RM25.
haahaha..

m!3yr4h_LolLy said...

beli jep ape yg patut kat dalam popular to. to awek popular boleh beli sekali.. heee

tomatokering :) said...

kahkah ko memang lembab. ehh #mengata orang tak sedar diri :P

aku pon ade 5 lagi U_U

onie said...

meaw nak baucer kau kura..pleaseeeeeeeeeeeeeee,haha

EYFAalias said...

voucher aku dh lama habis. huhu

Yumida said...

segmen baucer dri si kura2...join!!!!!
haha...x berkat la...

si ngokngek said...

beli novel-2 pastue bg kat awek kan senang..

xila riston said...

pe brg beli brg guna baucer wehhhh
kuikuikui

lisa said...

beli lah yg buku berfaedah sikit. ;0

suzie rahman said...

jgn lah wat kontest. bagi tnpa syarat kt sy :) nak beli novel 8sambil wat muka cute. hahaha

Atiqah Wadiah said...

hikhik..bak rm100 cik kura-kura :P

Naszierah Nasznas said...

untung ar ade voucer. camne nak dpt kan mende alah tu ek? :-?

Naszierah Nasznas said...

untung ar dpt vaucer. camne nak dptkan mende alah tu ek :-?

Yumida said...

kura2 bijak..nnti sy try install blk chrome tu..thanks!

Marliyana Mk said...

hahahhaha.. dah buat ape pikiaq lame2..borong je laaa satu kedai.

hahahaha!

Eyra. said...

Bagi free kat sy jee baucer tu, banyak lagi barang yg boleh sy beli dengan baucer tu walaupun sakit kepala fikir nak beli ape, hihi.

-farehakamal- said...

hahahamboi . kalau taktau nak buat ape dengan baucer tu , rajin2 la sedekah kat ghumah anak yatim ke . beli yasin ke . haha .

pahala berganda . awww , mcm ustajah dah ai ~~

i'm ezza haniza said...

ewah ewahhh. gua dah habes dah, beli tafsir quran. hewhew

Yumida said...

masih blm digunakan lg ker baucer tu...meh sini kita kerat dua..haha...

aidajusoh said...

mmg pening nk habiskan voucer tu..hehee

Bluewendy said...

memang jatuh cinta kali pertama nih..hahahaha!

Hami Asraff said...

Gelombang baucer memang hangat diperkatakan.

Hanie Dew said...

untungla dapat baucer. kalau dapt kat aku bole eli dua bulu je kot.sbb buku aku nak harga mencekik leher aku nak benapas ketika kuarkan duit nak bayar.

Cik Suriz said...

nak 2 keping. 2 keping je!!!! pehlishhh

aimie amalina said...

waaaaaaaaaaaaaaaaa
seyes jelessss


nak jugak baucar tuuu!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...