2012-03-09

Oh My God! I'm flying?

yes.. and absolutely you're....


Kadang-kadang bila kita terjatuh/terlentang/terkangkang/tergolekkang, kita perlu 
pura-pura yg kita tidak seperti apa yg terjadi. kerana? kerana........

*jawab sendiri. 

Assalamualaikum and babai :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Comments
42 Comments

42 kata-kata dari anda:

Seri Ayu said...

cover malu? hikhik

e4ezzati said...

kerana kita nak nampak awesome!dengan cover malu sbb ter ter ter .

Amna.Qadeeja said...

kerana untuk belajar jadi lagi kuat. :)

Asyiqin Haulisah said...

aku simpati dgn kau. hew hew hew.

Bluewendy said...

huhuhu..sabor jek lah...=.="

mizzkechique said...

kerana apa???

faten osman said...

kau jatuh telentang yeee zubir? haha

amir aizat said...

tak nak lah maluu, haha

Eera Shera said...

byk mana pun kita terkangkang, tergolek terlentang, kita kena bangun balik..dan terus berjalan mcm takde pape yg jd

Marliyana Mk said...

fuiyooo..

kura2 bole terbang tuuuuuu..

nak pinjam kura2 leh x?

suh die bawak g jenjalan .hahhaha

Wadi AR said...

ouhh, kite kembar kan?



*ko belanje eh tgk cite cinta kura kura nak x? haha

Zakaria's daughter said...

homaigoddd.
im fenin bace entry neh.
tapam pam?

Anne said...

kerana setiap masalah ada penyelesaiannya,,,

-farehakamal- said...

kugha kugha yang suka pugha pugha .
*tetiba*

IQ = Iez Qis said...

kerana memang kena cover...malu beb!!

hari tu masa turun dri arong, terjatuh, tapi then, bangun dan cover baek punyer, siap wat gaya peluk tubuh lgi...haha...habes kawan2 gelak...mcm ape ntah..

Saddila said...

tak hayati pun dan terus komen:) haha

hani said...

kerana cover malu itu satu benda yang wajib bagi si cantik dan emsem mcm kite kite ni

si gadis melayu said...

kalau dah malu tu. APTB la jwp nye. hihi

AwieKashi said...

krik2...boleh tahan.. muahahaha!
#joke

Mr.She said...

kerana kurakura mmg suka berpurapura~ :D

budakijaupendek said...

sabar tangga usaha. ehh2 ?
bhahaha ^^

ekabukanmakcikkau. said...

takyahlah pura-pura. tak comel . *bwekkkkk

Rizq Herinza Syadza said...

kura kura dalam perahu pura pura tidak tahu! hiks!

Liyana Zahim said...

Krana kite hilang igtan... Sekian-

m!3yr4h_LolLy said...

kerana pasti ada hikmah disebalik itu. hehehehe.

miss no right said...

kerana malu. hiew hiew.

lisa said...

kerana malu. :\

bobiedanbad said...

Kerana nak cover line muahahahaha

EYFAalias said...

berlajar dari kesilapan maybe? haha

aimie amalina said...

hahahahahah
sbb kite slalu hebat wooo

kekekeke
kan adik kura???

i'm ezza haniza said...

abam jatuh ke abam ?hahaha

Maya Lisa said...

NI MESTI BARU JATUH TERGOLEKKANG NEHHH ! hahaaha ~~ cover coverr !~

EZAN IDMA said...

kahkah kalau lah boleh terbang

milo said...

Haha macam baru lepas jatuh tergolek je ni hihi

Aien Not Alien said...

malu kalau terlentang terkangkang weh, maka terpaksalah pura-pura ukur jalan sekiranya terjadi...heeee

Atiqah Wadiah said...

tp utk b'pura-pura itu sgtlah susah :"(

Yumida said...

kerana...kerana tak nak terlebih perasann..hihi...mmg betul la lam pic tu..kura2 tu tgh terbang!

syuE said...

hahaha.. comel!



thanx visit my blog :)

onie said...

kerana nak cover sakit,tu je kan.....hai kura,rindu kau kura......meaw nok kelik kelate dah ni *dan g bw,haha*

pengemis Cinta~ said...

sebab nak purapura saja lah. COVER MALUUUU..haha

IEQAH said...

HALAMAK..CHOMELL kura kura ni

Hanie Dew said...

kerana takde sape yang peduli kecuali diri kita sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...