2011-06-09

Apa Word Verification Kata?

Entry ini bertarikh : 2011-05-09
*tak suka bulan 6 lg! suka sukaaa..


Adegan 1 ;

“I ni tak cantik sgt pun, tp pelik la. Ramai org puji i. Lagi-lagi masa nak add I kat Facebook tu, cakap mata I sexy lah, hidung I comel la, bulu mata I menggoda lah. Eh mcm mcm lg ckp u. Sampai kadang-kadang I termakan puji. Rasa mcm tak nak cermin muka je sbb dah taw cantik kan.”



Adegan 2 ;


“Mencik! Mencik! Diew tipo kitew, ta gunew betol taw. Diew katew diew cintew kitew, cayang kitew tapi ariew tuh kawan kitew tenampa diew ngn bitinew en kat keyelcici. Taw a kitew ta bule kuar cemalam cebab mama kitew ta g duew. Geram nyew geram nyew kitew ngan dieww!”




Adegan 3 ; (menyampah je entry kau zuber!)

Gambit betul lah! *mencarut ni. Haha
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Comments
46 Comments

46 kata-kata dari anda:

Marya Hana . said...

sumpah entry ni sengal.. ! mcm owner blog..

kura said...

@maryahana. OMG.
yekewwww? manew adew. kitew ta cengal pum la. betuu. Haha... menyampeh!

Ain Zulaikha said...

eh itew tark sukewwwwww leewwwwww hahahhaa... apewwww niewwww itewww tark retiewwwww lewwww

Liyana Yusof said...

ahhh ahh ahh.. rasa macam nak terkeluar isi perul ketawa... situasi-situasi yang ada kat seke liling yana la nih.. hahaha... rimass.. rimass...

kiteww rasewww maceww dunieww niwww miliww kiteww jeww.. euuwwww~ hahaha

puteri katak said...

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha..PK hanye mmpu gelak jep..

*mnyampah gler r ayt cmment 2..ehh!!

kura said...

@ainzulaikha.
amboirrr. betow betow da expet (expert) yewww a in culaikaa (ain zulaika) niewww. AaAajar lewww itewwww pulewwww. *ah sakit jari taip2 mcm ni kak. Haha

kura said...

@liyana.
iyewww kewww? cameew la nan itewwww. menyampehhww nyewww. race duniew niew miliww itew berdueww jewwww. Hahaha..

kura said...

@pk.
ye gelak la gelak la. cumelll nya cik pkatak gelak. tergoda kura! *luar tabie. Ehh Hahaha..

camewww laaww. iteww un nyampaaa cangattt awww! haha

puteri katak said...

kura trgoda??ehh!!!PK salah masok blog kot..hahahahaha

a ahh..kiteww an an an an agy larhh nyammmpaaaa..nak nak an,,an,,annnnnnn,,blewwww incek kurewwww chakarppp macewww tuuuwwwwwwwwwww..

*siyez PK sndiri xpham pe yg PK tulis..ehh!!!

kura said...

@pk.
tak tak. pk masuuk blog yg betul. blog kura yg hensem. betulll! haha..

iyewwww tewww? gewwdiksswww lewww cik pikewwww niewwww! haha..

Cik Miera said...

haha... mmg sengal n now dah tau gambit ialah kata carut???? haha

fadh leyanie said...

perggh..gedix siot ..haha..tak sukew la kitew..kalau msg camni ngn org tua..sumpah mereka tak paham..

kura said...

@miera.
yeah. gambit betul lah! haha :B

kura said...

@fadh.
mang orangww tuewww ta paam punyeww apewww yang iteww cakapwww an an. Haha.. Adehh..

Nor atau Nad said...

sekarang trend gambit ke???
aku ketinggalan -____-"
sibuk dgn ayam kfc duapolohempat jam

Raden said...

kiteww pon takmaww berak dgn bibiw..bibiw nsem sanad sanad kiteww leh angaw kat bibiw taww...nati bilew kiteew da besaww kite nk minunk bibiw...<3 <3 <3

puteri katak said...

blog kura ensem??????????
haa!!!dah sah2 salah masok blog..hahahaha

eeeewwwwyyuuuuuuu..chakarp itewwww gewwwwwwwdixss yeewwww..jaat,,jaat..
*sumpah gedik!

Shamsuddin Amin said...

haha...
klakar la entry ni...
btul ke no tu?
klo btul
makin pemes la phone ko... hahaha

balecan said...

arhk ark!!comelnye u kurakura!ahahhaa..gedik pon ada!haha

kura said...

@nor nad.
Ha'ah! skrg trend si gambit tu. kalau mencarut pakai gambit, kalau melatah pakai adinda evans. Eh! haha

kura said...

@reden.
amboir. betul2 tergeliat lidah nak sebut. betul2 expert ni! mana belajar? hahah :3

kura said...

@pk.
sampai hati kau menafikan aku hensem. sedih! sedih! xmo kawan ngn kamooo. kiteww tacink! huh! Haha...

kitew lak jaat? sittt arrr! *ah. gaban punye gedik ni Hahaha

kura said...

@shamsuddin.
PERHATIAN. nombor tu palsu lah! haha. aku reka kan aje. untung la sape punya nombor tu kan kena capup. haha :)

kura said...

@bale.
selalu org ckp aku hensem je. tp ni kau ckp aku comel ye. thxx! muaxxx! XOXO! Huahuaa.. Adehh

Bigdaddyz said...

heeee mmg begitu mengelikan...

rara pinkmafia said...

hahahahhaah ada ke verification cm tu?hehehe.kelakar lah.

rara follow here. =)

kura said...

@bigdaddy.
sgt mmg begitu mengelikan! ahah

kura said...

@rara. xda pun. tu rekaan utk keseronokan duniawi je hahah

bella lim said...

BODOH. KELAKAR GILA SIOTTTTTTTTTT.

(aku nak kata kelakar gila sial. tp mcm kasar, harap kau mengerti hatiku, zubir. amboir!)

nombor sape kau sebat tayang bagi market tu ha. hahaa.

pastu, perasan dan gatal. sumpah kelakar weiii!

and kenapa nak kena keyelcici sangat? bulu ketiak aku pun ketawa doh. hahaha

TERBAIKLAH ZUBIR

kura said...

bukan main hiperbola 'bodoh. kelakar gila siottt' tu ye bella lim. amboir! haha..

Haa aku tak taw la nombor sape tu weh. aku main tekan je, untung la market nombor tu aku buat haha

keyelcici tueww bawuu lawww gewwdikxxxsss ella limm

HAHA

Isteri Encek Bard said...

serius comel

bella lim said...

memang kelakar la gila. bukan hiperbola. ibarat lautan gelak. hambik kau. metafora, personifikasi, simile lagi. :D

good one lewwwww

emieysandra said...

euwww...gedik gedikss shumenyer..hahaha..

Syazana A. Majid said...

hoho ! kelakarlah. mane dapat font cmtu ? ke ade apps dia. hehe

kura said...

@isteri encik bard.
kura mmg comel. eh merepek. haha :)

kura said...

@bella lim.
betul betul amboir. lautan terus. jab, simile tu apa? *mls nk gogel. haha

good one je? *ah melebih haha

kura said...

@amieysandra.
a ah. betuuuu! iteww cokonk wakk. cume gewwwdixxs gilewww. heh. haha

kura said...

@syazana.
pakai photoshop apa2 pon boleyyy :3

EYFAalias said...

HAHAAHHAHAHAHAHAA. lawak la doe!

kura said...

@eyfa.
lawak betul betul ke lawak main main? eh. lawak main main tu lawak la. amboir haha

AmalinaNashihin said...

aku pon turut tercirit. HUAHUA XD

EYFAalias said...

nak share. tq :P

nur fahman said...

aku elegik betul ayat2 www ni..rasa hati terbakar..telinga macam kena kukus..rasa terpukul yg amat..rasa macam 'oh pliss take my soul!!' daripada denga budak2 ckp wwww byk sgt ni...wwww tu aku nampak dah macam mencarut dah,,,ingat comel?comel ke??yek gila.yek..tahu???yek!

kura said...

@nurfahman.
heheh. sabar sabar! :)

kura said...

@nurfahman.
heheh. sabar sabar! :)

ainamezar said...

hahaha..! ni kura edit kannn...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...