2011-07-20

Main Mandrem-Mandrem Pula.. Amboir!


Gila betul pasangan-pasangan zaman sekarang ni kan. Sampai nak main mandrem mandrem laman sosial?
Menyampeh betul la! Gambar ni aku snap kat hp kawan aku. *aku bold+highlight ni.
Gedik getik, semua ada. Malas la nak ckp byk byk, nnt kawan aku tu marah-marah aku pulak kan sebab menyampeh kat dia dan gf dia. Pakai "sy awk sy awk" tu yg ewyu tu.
Tak apa zubir tak apa, jgn menyampah sgt. Tengok tengok nnt kau pun jadi mcm ni?
Pastu kawan kau pun menyampah sama kat kau then update kat blog?

Eh! Eh! Ada kura-kura dalam perahu la?
haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Comments
30 Comments

30 kata-kata dari anda:

miss dynda said...

ye ke hp kwn ni kura.. ayt last tu mcm ayt hang je.. HAHA!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

purak purak tak tau

Shyra. said...

awek kau buat macamtu apa macam?
blog kau penuh pompuan saja.
hahahahaha.

Nor atau Nad said...

mana?? mana??

aku nabihahaha:) said...

kahkahkah! ayat last takleh blah..

kura said...

@dynda.
mana ada. bukan aku. betol. betol. belahlah dada klu xpercaya. haha

kura said...

@brutalsolo.
purak :#

kura said...

@shyra.
kau salah org ni. bukan awek aku, awek kawan aku *BOLD.

blog aku ada je lelaki. kau tak habis stalker lg kot. hahahha

kura said...

@nor nad.
tu. dalam perahu. haish buat buat tak taw! haha

kura said...

@nabihahaha...
hiok! hiok! hahahaha

Amirrah Zawani said...

ada jugak eh macam tu,..
hohoi.. lama tak singgah sni.. perghhh header baru siut.. maju dah :)

miss dynda said...

haola2. hiok! hiok! bunyi nya kura. huahaha

Shyra. said...

kalau awek kau buat cmtu kat kau. tu maksud aq weyh.

Memang tak lah kalau nak stalk blog kau kan. hahahahaha.

Raden said...

kalo tak guna "sy awak" nk guna ape lagi? baby buu??

kura said...

@planetmira.
ada. dlm dunia ni mcm mcm ada!
ada la maju ciwkewt ciwkewt kak :3 haha

kura said...

@dynda.
amboi. suka nyaaa.. hiok jeeee. haha

kura said...

@shyra.
er? tak faham la sira? haha.. mksud kau?

yelaaaaaaaaa. siapalah aku kau nk setoker. umaaa :(

kura said...

@raden.
guna... guna.. ntah, xda pengalaman la. hekhek

miss dynda said...

x suka pon. ni ha kura, nk dtg serah diri jp sbb kutuk anda jp td. HAHA!

kura said...

@dynda.
amboir. bagus la kutuk2 bg taw owner hahaha

Anne Biella Rani said...

ish ish awak ney.. memang awak la awak ney.. hahahaha!

kura said...

@anne biella.
erk. hahahaha :3

Anne Biella Rani said...

erk laaa... haha

kura said...

@anne.
haa yela. erk erk erk. haha

Anne Biella Rani said...

ahaa...

kura said...

@anne.
rajinnyaa cik anne ni membalas komen ye. aww!

Anne Biella Rani said...

Jangan cakap org la.. cik kura pown sama.. haha..

kura said...

@anne.
cik? homaigod. haha.. ok dua2 rajin, sejuk perot mak mengandong! hiok.

bella lim said...

kau ngata orng ke kau yang punya phone tuhhh?

Liyana Yusof said...

hahahaha... i mnyampah kt u .. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...