2011-07-27

Dah 20 Tahun Hidup, Baru Tahu!


Kenapa ye tak boleh guna tandas masa tren berhenti?
Tak tidur aku dibuatnya sepanjang perjalanan kampar-kl malam tadi.
Macam-macam probability kotor yang bermain di fikiran aku.

Aku rasa nak je pergi gunakan tandas masa tren berhenti untuk membuat experiment. 

Dengan semangat ingin tahu yg membuak-buak, aku pun try..
Masa tu di perhentian kampar la, aku cepat-cepat pergi toilet! Lalu... Melepaskan.. Segala....

Eh! Dah sampai kampar ke? Ok Ok. terimakasih abg- BROTHER KTM KEJUTKAN AKU DARI TIDUR.

haha... macam macammmmm... hioks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Comments
36 Comments

36 kata-kata dari anda:

EYFAalias said...

ni tren mana ni? haha. jarang naik tren. maap!

GaRy™ said...

erk.. ada rule macam ni ke??... hehe.. gary follow cne yer~.. ^^"

kura said...

@eifa.
amboir. selalu naik kereta je yee. haha.. ni tren intercity ktm. long distan punya travel. :)

kura said...

@gary.
Haoh. ada.. tula, dah lama sy naik tren ni baru terperasan notis ni. hekhek.

^^ ok

aku nabihahaha:) said...

tak faham kura... cer terangkan kat aku..

Nor atau Nad said...

aku rasa tak nak najisnajis dibiarkan berguguran di perhentian,, maybe selama ni najisnajis akan bertebaran di landasan waktu train jalan..
mungkin okey..mungkin!

balecan said...

Mmg laa..kalau hg berak masa berhenti tak thrill la..tak mencabar gitu...

kura said...

@nabihahaha..
aku pun xfaham.. haha. so sebelum tidoq, kau baca la enrty ni. mana taw masa tido boleh mmp2 paham pasal entry ni. hioks!

kura said...

@nabihahaha..
aku pun xfaham.. haha. so sebelum tidoq, kau baca la enrty ni. mana taw masa tido boleh mmp2 paham pasal entry ni. hioks!

kura said...

@nornad.
hummm.. mungkin betol. mungkinn ye. haha... ada probability gak tuh! hahaha

kura said...

@bale.
hahaha. thrill la sgt kan. haha

aku nabihahaha:) said...

kok ye pun takpayah la sampai 2 kali komen. gelabah. haha

Atiqah Wadiah said...

x ske p tandas dlm tren..duk goyang2..x bley nk fokus..huhu

kura said...

@nabihahaha..
hahahha... babenggg.. wifi punya angkara tu.. bukan aku saje je nak komen dua. cis cis cisssss.

kura said...

@atiqah.
yeah. betul tu betul tu.. mmg xboleh fokus. menyeramkan! haha

ieza.mazlan said...

mimpi jeaaa ke ? hahaha

kura said...

@ieza.
mimpi je pom. tp se akan akan realiti. wuh! haha

kerang said...

hi! selalu nek tren ke???silap2 penah jumpe you!.keke..i turun stesen atas kampar ;p

miss dynda said...

cikgu saye mse skola dlu ckp, klo wt karangan yg ending dye mimpi smata2 akn dpt markah kosong! huhahuha

kura said...

@kerang.
Aaa xda la selalu sgt.. dulu masa blajar kat n9 selalu la ulang alik kampar-seremban. atas kampar? manakah? kote bharu? tapahrod? hahah

kura said...

@dynda.
Ah. itu zaman sekolah. skrg zaman u. semua dah berubah. xda nya tolak2 markah. fullmark lg tewwwww hahaha

miss dynda said...

ahh lerr.. pngai mengampu lect dpt la full mark.. >.<

kura said...

@dynda
hakhak.. taw xpe. tp tula keburukannya, ilmu xpenuh di dada pun kalau sik mengampu lect je kan. haish!

aku nabihahaha:) said...

ciiiiiiiiissssssssssssssssssss... okay nak cakap tu ja.

Aisyah Aina said...

berhenti ke tak berhenti ke..takkan guna tandas tren...tak selesa...

wa sanggup tahan! hahaha

miss dynda said...

so, guna je effort sndri.. mcm saye. ceit!

kura said...

@nabihaha..
ok. walaupun kau bls cis. aku tetap terharu sbb kau sudi dtg ke blog aku dan bls. wuh!

kura said...

@aishahaina.
kalau betol2 xtahan punya mcm mana? betol2 darurat punye? haaa.. xboleyy tahan gak wo. seksaa. haha

kura said...

@dynda.
fuuuhyoooooo.. gila la dynda. boleh jadi idola ni. cehhh! hahaha

miss dynda said...

aku x gila la kura! hiks zzzzz

ekin alias said...

aiyakkk g tndas,,pastu kna kejut?

Heidi Shafiq said...

aku x penah rase lg naik ktm jarak jauh ni..

iniialahaku said...

aku rasa kang nmpak kot taik tu jatuh kot bawah tren tu...hahahaha

yela dia takut org yg baru naik xpkai tiket,smbunyi dlm tndas..
xpon kna tggl kang trlepas pegi siam kan sush...

Finaz Jaafar said...

tren yg gwa naik KTM, LRT, Monorail..so tak tau plak psl nih.hahha

Liyana Yusof said...

kura.. pegi kampar naik ets ker ataw ktm biasa ? ehh kura berak dlm suar ek ?

kura said...

@liyana.
dua dua sy naik. haha. haa maneda berak dlm suar -,,-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...