2011-12-09

Blogger Pojaan Hati #1

Kura baru bangun tidur, hebat tak hebat la syaitan hasut aku tidur dari pukul 3 pm tadi sampai sekarang 8 pm. Nak tahu siapa nama syaitan tu? Nama dia syaitanzubir. haha... *aku downgrade diri sendiri pun aku still boleh gelak kan -..-

Okey berbalik kepada tajuk, so today i'll showup to all of you about the saveral blogger ah tak payah nk omputeh sgt la kan. haha... Teringin je aku nk buat entry omputeh, tp apakan daya.. Bahasa Inggeris aku dah mmg dari tadika C C C C C C je. heh. ter run tajuk pula.

Okey lg sekali, hari ini sy kura akan mempersembahkan kepada kamu semua akan beberapa orang blogger yg kura cinta. Eh kura yang cinta, zubir tak.. 

................................................................................................................................

1- Wadi KuRede - Perempuan yg sememangnya jahat. kannnnnn. 



Kenapa aku suka melewati blog ni? Sbb.. blog dia sempoi, penuh dgn ilmu-ilmu duniawi mahupun akhiratwi. hahaha. gua betul-betul kondem blog lu ni wadi... hahaha *kita geng. rilek la. haha

Eh tidak lah, aku suka ke blog dia sbb dia pun kura. Cume beza dia jahat, aku baik je. Eheh! Jom-jom keblog dia la senang cite. hahah

................................................................................................................................

2- Kak Marya - Harapan Impian Hanya Marya. Eh...



Paling best pasal blog si kakak ketam ni adalah...... adalah.. bukan sbb dia ketam. tp sebab dia buntal. *kahkah. tak ada kena mengena betul kn. haha

Blog kak marya best dihatiku sebab dlm entry dia gambar is always directly proportional with her merepeking. Haa lebih kurang macam itulah conclusionnya ye.. Penulisan dia pun steady.. Lagi satu sbb dia orang art-art filem-filem gitu.. 

................................................................................................................................

3- Kak Liyana Zahim - Novelist yg pink kainnya. 



Haa pasal blog ni, malas nk ckp banyak lah. Namapun novelist, kompom entry semua gempak-gempak sampai berair-air menangis-nangis kalau membacanya.. Eh yeke? Kura sedang menipu.. haha

Gua selalu melencung ke blog beliau sbb beliau adalah seorang yg... ah. tak tahu nk describe apa. *padahal mmg tak tahu pun kan. haha. jom ke blog beliau!

................................................................................................................................

4- Miratun Madihah - Si Robot Comel.. Comel gila.



Blogger ni aku kompius nk panggil adik ke kakak ke. Haish, ke ABANG? eh. haha

Blog dia best sebab senang nk baca nk faham nk fell. mcm fell in love gitu... *mesti hati lu tgh bunga-bunga kan skrg ni robot? haha.. Lagi satu pasal aku suka blog dia, sbb header dia. simple tp ohsemg!

................................................................................................................................

5- Ariena Hisham - ..............



Yes, macam glamor kan nama dia? Memang la glamor kan kalau sikurakurapurapura dah minat blog dia kan. ouch! minat blog je........ *rilek hormon rilek... hahaha.

Blog si Ariena Hashim ni jarang update. Sbb tu best, best sbb setiap entry dia mesti berkualiti. Cehh! *aku pun jarang update entry kn kn. Ehemm.. Lagi satu sbb... *speechlessssssss pula tetiba* haha..

................................................................................................................................

Baiklah.. Itu sahaja.. Gua nk bersiap nk pergi makan malam kat Bandar Melaka Bersejarah ni.. untung aku belajar kat melaka sbb tetiap hari terasa bagaikan pelancong. *padanlah pointer teruk. haha

ok bai....

*maaf printscreen header tanpa pengetahuan empunya ya!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Comments
71 Comments

71 kata-kata dari anda:

luqman zakaria said...

huhu..blog liyana jer arep tau..yg len x familiar..hiihii..anyway..singgah ah my blog if free.

✿ pink velvet ✿ said...

blog marya n liyana zahim mmg super duper lawakness, hik3~~

yg lain baru nak usha :P

Nur Aischa said...

woww semuanya blogger famous ya. haha blog kura mcm blog zubir pun ada jugak?? :D

Fyqa said...

mlaka the best kan.
tmpat mkan smua sodap.

hikk!

AliaJustea said...

cuma kenal robot comel tu je . anyway .. tengs .. sebab senang terjah !

;p

Ruby said...

tudiaaa..tdo mati!hmppph..

aqmalazmi said...

ALAAA weyy..blog aku tanak review kew?

Saddila said...

semua perempuan . kemain dia -_-'

Ariena Hisham said...

Wahai Cik Kura-kura yang awesome, macam mana ejaan nama boleh salah ni? Ariena Hisham lah. Bukan Hashim! :') Sedih betul den baco. Sob sob.

Tapi apa apa pun, den happy sebab jadi blog poooojaan hati Cik Kura-kura. Terima kasih! ;)

si robot comel said...

lu konfius?haha,panggil je wa abam hensem :D

beb,terima kasih,wa speechless ni, nanti wa dtg melaka ,wa belanja lu jalan-jalan kat muzium ya,lalalala

Liyana Zahim said...

Ooooo pengsanla ade org review blog akk tu.. Hahahaha! Mlm ni nk tdo ngan lptop smbil on blog ni.. Wakakaka.. TQ kura!!!!! Lebiyu bery strong.. Keep in tacing kurangkan kontro tingkatkan prestasi keh bebeh?! :P

IQ = Iez Qis said...

blog IQ mana? hak3....

mellow said...

ehh ! ada kembar blog la , haha omeyyy blog kura perempuan vs kura lelaki

KaK LimAh Si SupiR said...

belanja kaklimah mkn..kaklimah kt melaka skrg ni :P

Aien Not Alien said...

semua gadis2...ye..kau normal zubir... ^_^"

Lea Isnawi said...

eh! apsal aku xde dlm senarai

.diannorhayati. said...

wow!!!

nk terjah niiiii :D

Hanie_Dew said...

Si robit ada dlm list tu.cayalag.sume blog awek.ko ni baca entry ke skodeng owner.kekekekeke

ayuyuuu :) said...

wadi kurede sengal tu ,kakk sepupu saya. haha

Yumida said...

waaa...yumida nyer........tengah menunggu turn nih....

semutsengal said...

robot comel ?



AHHAHAHAHAHA

Nadzirah K. said...

description pasal blog2 tu memang x boleh bla...hehehe :)

ainwaheeda said...

best blog dorang.. ^^

Bluewendy said...

hiok!hiok! control hormon yek..hik3

Marya Hana said...

kakak ketam sentiase di hati kura. ececeh ~ :D

thanks ..

♥AienNajwa♥ said...

waaa..nak g serbu diorang la..hehhe..

Amna.Qadeeja said...

wahh semua blog gadis teheee

✿ cik pieQa ✿ said...

belog aku belog penyu.

kau kura-kura tak tertarik ke dgn penyu hemsem cam aku.

rerehalim said...

umur kure ni brape sbnanye?asal muke tua ekekeke :O

Lynn said...

kekeke..hiek.! hiek.! kura2 tino datang nih hah..haha..nk terjah dah belog dorang ni hah..nk terjah dah ni..dah angkat suar nak terjah dah ni..owkeyh,bubbling~~~..~_~

Syahbinar Shuib said...

Hai, kura-kura hensem :D

Wadi AR said...

sebenarnya kure kure ni amik baka gua yang cun ni sebab tulah hensemmmmmmmmmm *tgn didada mata keatas


kau memang. jaga kau budak. aku penyet abeslaa. hahahaha. tenkiu sebab aku orang yang kau sayangg *muntah lagi

Maya Lisa said...

SARAWAK LAGI BESTTT ! tetibe ~~

cik mun said...

hehehe..lamenye tido..xpening ke??

naf. said...

wahhh semua blog best2 heehe

aiNa yaZiD said...

marya hana n liyana zahim memang best~! yang penting diorang sudi drop komen dkt blog picisan macam i ni. terbaik~!! (^^,)

Finaz Jaafar said...

okay mana blog akak??tacink jap =P

amalyna said...

sumer blog2 best :)

ainasuhana said...

yang aku tau kak marya tu jer.. yang lain nie aku akan follow. hehehe

Atiqaa A. said...

aku rasa 2035 pon belum tentu si kura print screen header blog aku.hikhik

Mya said...

blog2 yg best! =)

Yumida said...

ada bela kura2 ker.....nama blog awak pn cam unik gak....slow macam siput or slow mcm kura2 yg bunyinya bez? hihi

CekbOlat-bOlat said...

kura-kura retis blogger ! bahhh~

Woofer Storm said...

sy blogger baru. best kenal banyak blogger otai2 ni.

#folow sini^^

mizzkechique said...

yeah, blog marya n liyana zahim mmg superb..

Miz Novexx said...

rasanya lagi 100 tahun baru blog aku jadi pojaan hati kau kan kura-kura?? hahah :D

Republic said...

mereka superb...

cik ika said...

bestnye d review~~

Atiqah Wadiah said...

belog marya n wadi je yg slalu jenguk..huhu

abghani said...

my home town is melaka

Jue said...

yg marya rsnya pnah g dulu2..yg robot tu mmg slalu pgi hoho

Sarah Mohd Saleh said...

jgn samekan tayor lautner dgn bdn kure2 ilang hotness die..grrr

ieyza afieyna said...

wow.. nak g terjah mereka la... :D

Teenager Housemaid said...

wahh..
nak pergi jenguk n follow belog diorg gak la..
tapi, kak marya punye blog mmg awesome!

Eera Shera said...

kenal kak liyana je..dia sangat sempoi dan comel ;)

Nafisah Ruslan said...

peh robot comel kena review!! kawan wa tu..nngeh2..

hanabunga said...

kura awat blog prmpua ja kura baca ni?yg lakinya mana?hee

dill said...

terbaik!

dill.

ikan said...

hope satu hari nanti tercalon dalam entri blogger pujaan hati # 72

:) tengs dtg komen

eiyzniey said...

Wahh3..
Semua bez2.
Hehee..singgah sinii jgk..
:))

ORLANDO AHMAD said...

gua ngah lapo

hassy chan said...

wau cun2 sumenye hahahaha

si ngokngek said...

blog aku bila pulak hang nk poojaa..hahaa

si ngokngek said...

semua perempuan ja,hahah

eh,bila nk nk tercalon pojaan hati pulak..hikhok~~~~

aina miswan said...

bile la blog aku nak terpilih nie. ahhahahaha

Cik Suriz said...

alaaa x masuk listt!! cehhhh

ekin alias said...

haha lama gila ko tak singgah blog aku T_T upenyer da jatuh hati ngan blogger lain waaaaa HAHAHAHA

aimie amalina said...

pompuan sokmooo
hahahahahaha
adoiiiii

Hanie_Dew said...

ok.blog kitorang xde. fine!. hahahaha gurau je beb

syakey said...

aku suka blog robot comel. slumberr ajahh.

mysara ramlan said...

blog kak yaya superb! hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...