2011-12-02

Hero-Hero Malaya 2011

Hai kura-kura yg hensem. -Eh, akulah kura-kura tu kan? haha...

Semula-

Hai kamu-kamu yg hensem, yg cantik atau yg sedar diri sambil makan hati lalu tersembur air laici. amboi mulutku!

Hari ni sy mahu berkongsi kepada kamu semua akan gambar-gambar 3 orang hero BAJET malaya. Then, kalau nk berkenalan ke, nk nombor talifon ke nk kirim salam ke boleh la tinggalkan komen-komen korang kat bawah ye. huahuaa. *ada macam aku promote nk jual anak ayam tak? ayam? haha......

Okey.. Abaikan... Anak ayam yg pertama - Farithnor. (tp aku panggil mael je.... gedik la nk farith2nor. haha)

Hero... Berlatar belakang kan bunga-bunga.. *sory mael, gua dah ter upload. hahaha


Ecece.. Itulah gedik sgt mael ni... cpt cpt minta number fon! haha *kena paksa berdiri belakang bunga haha

Orait.. dua keping gambar je dah cukup utk korang rasa euw euw kan.. hahaha. Next! Anak ikan kawan kepada anak ayam tadi- Adam.

Siapa pernah tgk filem tamil? hahaha.. Ada gaya! Anak ayam la ajar ni..


Tu dia... Tu diaaaaaaaaaaaaa. Hero pilihan.. haha

Then segmen seterusnya, gambar-gambar kemesraan anak ayam dan anak ikan. ouch! Saksikan lah sambil berfikiran positif....


Ehemm.. Belakang pokok.. Buat apa tu buat apa tu............... hahaha 


Haa 1 gambar je, malas la nak upload banyak-banyak. Nnt blog gua masuk pulak front page Harian Metro bertajuk- BLOG GAY AKHIR TAHUN 2011..

Haishh. Tak nak aku.......... haha. Okey, now turn Anak kura-kura pula - zubir.. 

Ingat diorg je pandai buat gaya? Ini haa. Gaya dari anak kura - Hole of the year. hahaha

Kemesraan anak kura bersama anak ikan pula -

Photobucket
Lompatan kasih sayang! Amboi.... haha *GIF


Okey. Gambar si zubir tu, 1 je.. Sebab dia dah menang hero segala hero, dan lobang hidung tu pun utk hero-hero tahi kucing diluar sana. haha...

Ohh sepanjang kitaorg main tgkp tgkp gambar ni, mmg dah mcm org gila rasanya.. Snap gambar sekali then tgk gambar balik gelak 10 minit, snap lagi, tgk gambar pastu gelak lagi.. haha.. Antara the best lepaking at Bandar Baru, Kampar Perak masa aku cuti midsem haritu.

Itu sahaja utk kali ini. Selamat mengomen! hahah :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Comments
66 Comments

66 kata-kata dari anda:

ieyza afieyna said...

haha.. besarnye lobang hidungmu.. keh2..

gurau je.... :)

awat gmbar ckit sgt.. letak la bnyak2.. gmbar gif. ke suke tgk gmbar gerak2 tu. smart.. heee...

dok kampar rupenye.. ooo...

ikan said...

boleyh larr berlakon cter baru " tsunami rindu" haha

miranawi said...

aku nak dslr seketul. trimass

AwieKashi said...

okay..sangat nie shot!!

tapi,asal lompatan kau macam tak sampai je??
hahaha

e4ezzati said...

yg last tu,hero idaman malaya ! awwww

iQa~ said...

snap gambar mmg best...tp lg best kalau org len yg snap...hahahaha

Nur Aischa said...

hahaha mmg jejak pujaan malaya, lagi2 si zubir kan hahah! tak menahan lompat kasih sayang. ouch! hahaha

Anisa Hang Tuah said...

lelaki idaman malaya

Nor atau Nad said...

blog gay of the year!!!
tepuk tepuk tepuk

kbye.

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

HAHAHA
*hanya mampu gelak*

.m a c h y. said...

okayy la, na num fon yg de hole of the year, na kirim salam kat anak ayam dan jgak kirim salam perkenalan kat anak ikan. lol

si robot comel said...

aku memang cantik,hahaha

si anak ikan tu hero filem tamil ke?hehe

Saddila said...

hoiii hole of the year ye ?? haha tak boleh blah bang . sentil je masing-maisng .

konon romeo lettew ada munge-munge ?? haha memang tak lah , kan . -..-

hani said...

yang baju belang pink!
yang baju belang pink!
i love u!!

Nalisa Syahira said...

cute nyewww nye lubang hidung , hahaha .

Bluewendy said...

owh anak2..come to mama..come to mama.. hahaha :P

Anne Biella Rani said...

Hey You!! semangat gila melompat tu zuubeeeerrrrrrrrrrr.. HAHA

mellow said...

hahahahhaha ! lompatan kasih sayang yang mahal tu .

Asyiqin Haulisah said...

hai abam abam. abam kura cekci posing gitu. abam!! *lambai lambai tangan.

Maya Lisa said...

gahahah !! maya pilih yang hidong kembang tu lah ! hahahah !!

Yumida said...

pic last tu nk bunuh diri kerrrr...haha....u jump, i sambut...gitu erkkkk

cleoptara | aidazura said...

yup..anda kura-kura cukup encem zaman abad ini... siap pakai darlie ek??

.diannorhayati. said...

hahahha

bengong

confirm masok metro,gay 2012.

hahaha :p

adeyla said...

kahkahkah..tu je yg aku mampu komen ;D

balecan said...

Haha.. dah Ada lens 50mm ka? Anak kura2 ni paling comel..aku nak no mael boleh?

Aien Not Alien said...

jelas kelihatan lobang hidung tu...


anak ayam, anak ikan, anak kura-kura yang merupakan anak manusia sebenarnya....kannn...hehe

acheeqa farhana said...

hahaha..siap promote lagi..hehe..

btw,nice pict..cntik la..

Yumida said...

bt filem hindustan di sebalik bunga oren...

m!3yr4h_LolLy said...

dah tergoda dengan sume2 gambar nie.
macam mana nie ? help me !

Dynda said...

mesti nk buat aku gelak stiap kali aku ngadap entry ko nih. penat tau?

haha(gelak jugak)

miSs aMaL said...

wah3 hero malaya.nk sign pehliss!hahaha

ainwaheeda said...

al0loo suweeett nyer abam-abam ni semua!

hazirah kasimon said...

lompatan kaseh sayang???ouwchhhh

aqmalazmi said...

bro cantik blog kau..already follow ..

sleeping_maniac90 said...

lorh ad 3 je???
letak lgi bnyk spya leh plih lgi hak3...

Yumida said...

xde aksi jalan kura2 ker.....

Run Away said...

wah...memiliki eset lubang hidung yg menarik...hahahahha...;'d

EZAN IDMA said...

ewww ewww ewwww
kahkahkah

Geli.

Tapi hensem gak, haha

takleh bla gmbr kat bunge tu

IQ = Iez Qis said...

tak nak komen, nak gelak jer!

hahahahahahhaha!!!

ok, done!

hero semalaya memang terbaek!

♥AienNajwa♥ said...

hahaha ! belake sengal kan..(^_____^)..

AliaJustea said...

nak yg zubir tu .. tapi part lubang hidong dia je lah . HAHA

hanisah harun said...

ahaa yang gedik tu comel :)

Atiqaa A. said...

lobang hidung tulahyg tetap jadi pojaan hatiku bahahahhaa

Fyqa said...

comey lotey.,

auwww

HAHAHA

arina :) said...

lompatan kasih sayang tu. sweetnye. kahkahkah! :DD

Lynn said...

hiok! hiok! apakah itu bunyi kura2.. :D owkeyh..pandai anak2 teruna ni berposing erk..^_^

Rtp Farra Arisha said...

WHOOOAAAHH! :O

meowwmania said...

tergodanya...

xoxo
Momon

ekin alias said...

walapun muka mu tidak ku kenal,,,tetapi lobang hidung mu tetap....errrr... :s hahaha

i'm ezza haniza said...
This comment has been removed by the author.
mizzkechique said...

bajet macho + ensem tahap kekura lettew.. =>merujuk gmbr yg last.. haha

nick dot anis said...

hahahaa pinjam pewot hahhaa

cik mun said...

hahaha...anak kucing xde ke??

Nadzirah K. said...

hahaha...semua anak ade..
muka masing2 x boleh bla..:)

fareha kamal said...

hamboi hamboi hamboi . cari market untuk anak ikan ke oi ? haha . kesian mereka . diperdagangkan oleh 'chicken father' yg rakus --> si zubir . sobs sobs . HAHA

Wadi AR said...

kim salam abam spek tuu. kahkahkah. lu jgn kedek dgn gua haa

ciK LyndaWawa said...

hero-heroku..waaa..hhehe

aina miswan said...

amboi kau zubir. hahah.

aina miswan said...

amboi kau zubir. hahah.

Sarah Mohd Saleh said...

huaahua..lobang idongmu tatap jadi pojaaan ati kuuuuu

haslinda said...

hole of the year??? hahaha... sgt holey hidung kamu tu... hehe :)

farah izwani said...

hah.
rasa nak masok kan pemadam dalam lobang hidong kau. haha

LAici KAng Ais said...

terbaeekkk lah gambar

milo said...

nk no tepon yg 1st..nk mntak die beli mknn hari2, msti rajen..heee..gurau je!! :D

Sunah Sakura said...

hahahha! budak ni pelik2 ajeeee

aida azali said...

ini tado koje T_T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...