2012-03-24

Blogger Rentetan #2


tup.. tup.. lagi dua minggu dah nk cuti midsem. oh! bestt. 
tup.. tup.. pas cuti midsem, terus ada test-test-test. oh! sangat tak bestt.
tapi apakan daya? inilah realiti sebagai seorang pelajar. *puiii! ada test tak ada test sama je perangai. haha


Okey, Assalamualaikum kawan-kawan sekalian. 
Apa macam? Dah tengok dah konsert SNSD di youtube? Oh, aku siap tengok ulang kali ulang kali. Tapi yg peliks nya, aku tengok je. Tak dengar lagu dia pun. Ehh? hew hew hew,
*Agak-agak korean suka kura-kura tak? ke. diorang suka makan kura-kura? gulp. gulp. haha

Okey today i nak show kat u orang beberapa blog yg i suka, so inilah dia -
....................................................................................................................................

1. RILEK SEBENTAR oleh Selendang Merah



Apa yang best mengenai blog ni? Bagi gue, blog ni mmg rilek benter gitu.. haha. Maksudnya, blog ni ada gaya penceritaan yg cool. Itu yg membuatkan aku boleh baca. (seperti yg korang tahu, blogger lelaki ni selalu penulisan dia agak bersepah. semak kepala nk baca.) Dan lagi yg menarik blog ni, ada lukisan. phew. *aku orang seni, dan aku suka orang seni. amboi.. macam statement gay pulak dah. haha

....................................................................................................................................

2. Tangan Punya Kerja oleh Faten Osman



Seperti yg korang tahu, aku orang seni dan tentunya aku suka lukisan. cewah! Blog si Faten Osman ni penuh dengan lukisan je, memang dan tak akan streesss langsung la bila baca blog dia. Senang nk faham, senang nk ketawa dan seterusnya senang kan komen. *ehem.. tgh promote blog kau ni faten, tak hado hadiah beg meme ke? har har har

....................................................................................................................................

3. The Speaking Fingers oleh Bella Lim




Kalau korang nk tahu, inilah adik kepada kakak ketam iaitu empunya blog 'Harapan Marya Hanya Impian'. Blog si bella lim boleh dikatakan menarik kerana penulisan dia macam... macam 'ada je benda nk di komennya'. haha.. Macam itulah lebih kurangnya. tapi dia jarang update, bejet hotsetap leteww kat uum. eh! haha.. amboir.

....................................................................................................................................

4. HikaYat of ZakaRia's dauGhter oleh BIGG BOSS



wa tak tahu kenapa wa suka baca ini blog lu. Mungkin wa rasa wa suka dia bahasakan diri dia wa. Setiap kali wa baca entry dia, wa rasa gengster. Sudah la wa ni memang gengster, mmg lg suka wa baca wa wa wa. Eh! hahha.. Jom ke blog dia kalau rasa nk jadi gengster melakau... 


....................................................................................................................................

5. MAYA LISA oleh Maya Lisa 



Okey, lastly ini blogger of the vok-vok. hahha. Bukan main berfesyen si Maya Lisa ni, hobi pun peliks - main makeup. Haishh, terimakasih kerana promote blog den haritu, so den balas balik. Bak kata org, hutang duit dibayar duit // hutang blog dibayar blog. Ehheh! Dah merepek dah ni, jom ke blog beliauuu.

....................................................................................................................................

So the conclusion is, ini sahaja utk kali ini kawan kawan! Bai bai..

*Eh? Perasan tak, aku promote satu je blog lelaki di atas ni? hekhek.
  Bukan tak nk promote blog lelaki yg lain, masalahnya blog lelaki yg best-best susah jumpa lah  -,,-
  So, minta tlg korang promote kan blog lelaki yg best best kat aku boleh? Ouch!
  -tak perlu promote si ayeem, si hamzah ian or faiz tapit kerana mereka sememangnya dah jadi secret admire aku.
  awww! haha


.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Comments
63 Comments

63 kata-kata dari anda:

IQ = Iez Qis said...

blogger ngetop~ tyme to terjah~

cari blog abang jonni~ serius best!

Maya Lisa said...

HUAA ! TERSEDAK NI ~ mckasih mekasih lah yoo !ekau nak tahu tak, bella lim tu kawan den kat matriks. rapat lo jugakk. haha

cik Lilis said...

blog paling cool weyh bagi aku ----> contengconteng.com

Yumida said...

test? sgt bez..kura2 pas abeh jwb leh nyorok kepala dlm cengkerang :)

Amna.Qadeeja said...

*scroll sampai bawah. erk tak jumpa pun blog ittew? ahahah

eh kura2 dak uum gak ke?

syira rahim said...

SNSD tak minat hehe.
blog zakaria's daughter tu memang best ! :D
dan selamat bercuti dan selamat bertest ngehngehngeh :P

fathiahRAIHANA said...

wa pom suka jugak blog anak pakcik zakaria tuuu ;D


eh blog lu pom wa suke. tak penah habaq lg kan kan ? XD

zera eira said...

Untungnye lahhh mereka2 ni. Encik kura promote.

faten osman said...

owhhh zubir~~ maseh2 >u<
nanti bagi hadiah ea. hehe

Saddila said...

gua?? sampai hati lu ambik blog abg gua je kura -_-

si gadis melayu said...

selamat bercuti midsem. haha tak lupa jugak selamat menghadapi test yg menimbun nimbun. :p

Rizq Herinza Syadza said...

wah untunglah kena promote! :)

bella lim said...

hahaha "ada je benda nak dikomen"? apa maksud kau ni? tepuk kau kang tau la. and makcik, btw, aku UniMap bukan uum. haa maluu maluu. hahaha.

tenkiu kura :D

Wadi AR said...

blog aku untuk kali kedua takde?




kahkahkah

Mr.She said...

oyeah! mid sem mid sem! *tak seronok punnn T__T*

*saje aku xnk komen pape psl blog yg ko pomot tu. sbb? sbb aku jeles. hahaha~

Zakaria's daughter said...

weehh.
cm ginii maluuuu iiiiiii.
ehh malu waaaa.
aww aww.

si robot comel said...

lu pecinta wanita,of kos lu suka blogger gegirl,oppss

blog lelaki ada yang best lah weyh,macam sikurakurapurapura :D
sila review dia.

kau suka eja nama aku salah :(majuk ahh

aimie amalina said...

hahahahhahaa
amboiii
hajen sgguh die promote bloggg awek2 cun ye
kekeke :p

onie said...

rajin kau kura,hehe

Mk Syahir said...

nice blog..nice word..not bored =)

mizzkechique said...

ko mmg tau dik.. kejam terhadap kaum sendiri.. sorang je ko promo.. haishh..


sat g akak terjah...

ikeen said...

saye2. mane blog saye. HAHA

Alia Rahmat said...

ehem ! officially alia dah cuti mid sem ohkeyyyy ! HAHA..

bila belog alia nak masuk list jugeeekkkk -..-

Lea Isnawi said...

apsal blog aku xde weh

maj0k2!

*hentak kaki*

Aien Not Alien said...

menarik kalbu pilihan blog kura-kura... :)

Cik Suriz said...

alahhh, x masuk belog feveret ke... sedehhh ahh caniii... kuang3

xila riston said...

bdk uum mmg hot setap....mcm i...kahkahkah....akan menterjah semua...

syakey said...

aku test sebelum cuti @_@ lg perit. tapi cuti midsem boleh gelek2 ahhh. hik3

lisa said...

fuyoo blog dila ade lah kat atas. hikhik ;D

Teenager Housemaid said...

saya cuma tau belog selendang merah dengan zakaria's daughter je..hehe..
yg lain tu dah boleh nak terjah sekarang wahaha..:D


tengok je snsd? tanpa dengar? hamboiii! :p

azalia hjsalleh said...

thanks for sharing this..
nk jln2 papai

Yumida said...

dh terjah diorg...mmg awesome...layannnnn

syuE said...

frust oke ta dpt tgk snsd kat klcc! huhhh

thanx visit my blog :)

Selendang Merah said...

sm suka baca blog zakatri's daughter best blog dia ala2 ganas gitu..hehe

EZAN IDMA said...

wooo dskriminasi pada pihak lelaki ni. ecely blog laki best banyak. boleh tengok kat bloglist sy dlm ruangan lelaki hebat. diorg sgt ohsem yaww

AlyNn NyzAa said...

nk pegi terjah diorg la ;D

^_^ Cik Zaza House said...

wah...nak terjah lah..hehe

Nadzirah K. said...

jom blogwalking :)

Liyana Zahim said...

Zakaria's daughter! I only know her.. Pretty girl! :)

Eera Shera said...

yeah midsem break is coming!

ape ni blog aku takde?

kbai!

haha :D

ala kura2 tgk snsd tu sbb die seksi kan? ^^

visitme@FaTiN cOrNeR said...

kura kura layan snsd?? ok style..haha..

ZYASH said...

Jom cuci mate kat blog diorg sebelum g kelas....ngeh3x!!

Sarah Mohd Saleh said...

nt eden skudeng sorg2 blog mereka.harpn marya tuh da mmg jd follower dieeee ;)

rubysa xuan said...

hikayat of zakaria's daughter.
lol.
like her way of style =))
is it not for vote?
hahaha

Zaza said...

blog sy x promote pon? huhu

ikan said...

untung besau mereka, kura2 bt cover.

best tuh. btw, tengs datang dtg komen blok aku :)

m!3yr4h_LolLy said...

SNS suka cinta kura kura la. keh keh

wow ! menarik gak blog dorang nie.

Aweyn said...

blog2 yg kura2 suggest tu semua da terjah. mmg terbaek dr laman kekura

Allya Syahirah Riff said...

blog kau ni boleh dikategorikan dlam blog laki yg best. hehe. cer bangga sikit cik kuraa oii :D

Boni JLL3 said...

hahahaha... harap blog saya tak bersepah tulisannya ok..hahaha.. selendang merah memang best macam tu jugak anak zakaria. Dia sangat2 comel ok. Rasa macam nak cubit2 je pipi dia tu

c'axoera ヅ said...

jelessss :p

Yumida said...

salam...bertandang lg...nk jenguk blog bella lim jap

♥AieN ChoiN♥ said...

walaweiii..nak terjah lah nanti..tapi apekan daye internet macam siput sedut..hukhukhukhuk..(>__<)..

AlyNn NyzAa said...

byk masa lapang x? meh join ni~ http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/03/segmen-follow-me-walau-kemana-jua.html

shark said...

mmg besh bila ada org wat review pasai blog lain...
dpt tambh kenalan..
thanx for sharing..
pasni leh letak blog shark plak:)

Ain Norainsyah said...

blog nmbr 1 tu best la~

ieyza afieyna said...

nak terjah mereka -mereka la.. ;)

-SUPERGIRL- said...

alaaaaa blog kite xde dlm snarai sb kite baru nak follow kura2 . haha !

hassy chan said...

sila jeles ak xd test.. mwahahahhahaha

fizafantagirO said...

wahh .. review :) nanti sy usha blog dorang :)

Miss Volvo said...

cun yg no 3 tu kan kan kan!!

Myra Arshad (: said...

haha, promote blogger vok the vas jek :D

faizulosman said...

wau hebat!!!

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/04/andainya-rasullullah-masih-ada-ingin.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...