2012-03-20

Blogger sangattt Pandai Berlakon

Hai lakhabau?  - yes sy orang melaka. tahukah? lakhabau itu beerti "APA KHABAR?"

Hai hawau? - hawau ni mmg kurang ajar. sekeh kan aje siapa yg menegur mcm ni. hahha

okey, introduction yg agak tak ada kena mengena, *sedang belajar cara org melaka, sbb nk kawen dgn org melaka pulak. Ehhh? ok.
Assalamualaikum kamu semua :)

fessofol, apa yg korang boleh comment akan gambar ni - 



yess. nampak sgt gambar ni berlakon lakon je kan? hahaha


gua ; weh. weh.. cepat cepat tangkap gambar aku makan ni jab?

kawan ; haishh. susah berkawan dgn blogger, nk bergambar je. *muke mengeluh.


so? kasihan kawan kawan kita yg jadi mangsa keadaan kan. tp, nasib laa. korang pun mesti ada buat kan? kan? tapi... tapiii, tak apa "membe-membe" kan. har har har

Eshh. tp tak salah kan berlakon, kata candid. ala ala ala candid gitu. like maria elene gerek heleng, hanis zalikhau, and what? err. yuyu julaikha? comel lote je kan mereka candid. hahaha *tak lawak.

lastly nak habaq mai, untung la siapa yg cantik-lawa-hensem-beautiful-mukalicin-maskulin sekalian. sebab apa? sebab kalau mereka nk bercandid sambil buat duckface or masuktgndalamseluar jeans di depan khalayak ramai pun tak kisah kan. orang lagi pandang sambil ckp - "wah, so pretty aaa they all." //dalam hati-like rubbish.

opsss. haha..

ok, habis entry. bai. kamu kamu.



*gila kontroversi gambar gua main golf tak pakai baju utk entry sebelum ni. pehhhh. menusuk.

.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Comments
57 Comments

57 kata-kata dari anda:

cik mun said...

sedap sehingga menjilat kotak...hehehe

ZYASH said...

Bila nak belanjer big apple plak ne? huhuhu, nampak kat mydin tak nak tegur..PERHHHH, sombong

si robot comel said...

kononnya sambil menjilat kotak tu eh?Haha,lu tak perasan pak gad sebelah lu,duk tunggu lu je.hahahha

Anisa Hang Tuah said...

memang nampak cm berlakon pun hewhew

faten osman said...

buat blog lukisan cam aku haa.. lagi nampak ke'candid'an dye :p

Sarah Mohd Saleh said...

awk kan retis kure sipura2..huahahaha

mizzkechique said...

woi hawau.. *kuajo x??*

akak ni klu kuar beria amik gmbr, tp bila nk msuk blog mcm segan² gitu.. pehni nk msuk pict yg mcm awk la.. ala² tutup.. ai kan pemalu.. ehhh?? hahaha

Aien Not Alien said...

baru ku sedari hawau & lahabau jarang diguna walau dah sekian lama jadi rakyat melaka...


jadi "lahabau ko zubir?" :D



p/s : aku kalau amek gambar ala ala candid rupanya macam nak mintak sepak je sedas dua..haha

Rizq Herinza Syadza said...

amboi! susah lah kawan dgn blogger LOL

Cikgu Ma said...

ya...gambar itu sangat menipu...hehe

Boni JLL3 said...

hahahahahaah..ntah kenapa aku rasa like dengan entri ko ni..hakhakhak..memang selalu aku buat..hahahahaha...konon2 candid, padahal dah standby da sambil jeling2 sikit kamera..hahahahaahhaa

c'axoera ヅ said...

lapau betul tu smpai kotak pun nak telan hahah

Wadi AR said...

kahkahkah. woii! ko buat entri mengutuk ke hapeeee

Mr.She said...

untunglah hengseng. bleh tayang gambar ala2 candid mendid gittew kt belog! huahua

Maya Lisa said...

wahaha ! ala ! mana gambar cekci main golf ?? huh huh ?? haha

xila riston said...

ahhh jahat gila kau...tp dlm hati mmg lain pon....huhu lahabau apa kabar eh? salah paham ar sblm ni...hawau tol! ;p

IQ = Iez Qis said...

blogger ada yang suka bergambar, ada yang tak...eh? ada ke? hahaha!!!

buat muka comel2 tu tak semua dapat buat, cuba kura buat dulu....haha~

cik ika said...

HEHEHE~~
ika lg suka amek gmbr candid..

aimie amalina said...

gagagaga
atoyai
cm ni pon bole jadi isu ye
agak2 kalo akak amik gambo
jadiklah ape
mimi hot ke
hahahahaha

cik Kura said...

ce wat gmbaq candid kepala pnjang tgn n kaki pendek ala2 kura2...haha =)

budakijaupendek said...

jadikan adik sndri magsa. kihkih!
boleh pose seksi + gedik gitu.. haha!

Amna.Qadeeja said...

dah femes, bt muka camana pun org tetap pandang kehkehkeh

| RoziAhmad | said...

patong hijau di poket? apakah?? hahaha

zulhilmi tempoyak said...

hahahahaha... klu aku buat muke duckface konfem org report abuse. xtau knp.. ;p

jahajahatable said...

kalau lahanat cpe maksud die? haha

AlyNn NyzAa said...

amb0i mkn...~ :P

zera eira said...

setuju kuasa 4ploh! haha! gmba tu tak candid tapi lawak. sumpah baca entri sambil gelak guling2. *ok, itu tipu. :) (gelak sorang2 je)

fizafantagirO said...

makan big apple kan? kan? kan? hihihi .. menjadik pulak candid tu . hihihi

Yumida said...

jd blogger mesti mo jd glemer..hihihi....

Yumida said...

jd blogger mesti mo jd glemer..hihihi....

Cik Suriz said...

bukan itu sahaja ye. malah lepas tgkap gambar ade je sore tak best. ' nak masuk dalam blog lettewww' cis

laskar pelangi said...

sedap sangat sampai lu jilat kotak.kesian! HAHA;D
wei, comel lahhh keychain kat suar tu. cam gegirl gitu..ahaks

Zakaria's daughter said...

apeee lahabauu apa kabau lakk?
haha.
lahabau itu makian sama taraf dengan hawauuuu

Teenager Housemaid said...

hahaha~
*okay gelak sampai tatau nak komen apa* :pppp

tu makan tu, makanlah dengan kotak-kotak sekali eh?
ngehehe..:p

m!3yr4h_LolLy said...

tetiba terasa macam makan lada pulak. hihihi. kesian kan sape yang berkawan dengan blogger nie. jadi mangsa photographer. kikikiki

Miss Volvo said...

xsemua blogger suka bergambar je terutamanye gua :P

Lea Isnawi said...

kwn aku pun selalu mengeluh mcm tu
tp kdg2 diorg yg lebih

"amik la gambar weh, leh masuk blog ko"

errr

^_^ Zaza Nur Iman said...

heee...dia malu nk tyang muka... :)

Bluewendy said...

hahahaha...kelaparan tol kura2 nih.. alah.. ko tetap comel!

Zaza said...

woo, nak belajar loghat melaka la. . hee :)

ekin alias said...

terbaekkk,,,tiba terasa da lama x mkn big apple :D nt kalau dapat big apple nak hapdate entry r :DDD

TINA LEE said...

Assalamualaikum

macam kite bila ambik gambar kawan cakap blogger memang suka ambik gambar sebab nak masukkan dalam blog.orang yang tak ada blog tak paham jiwa blogger macam kita ni kan.hihih

Yumida said...

apsal iras2 cam ady putra..wah...cer berlagak ensem..kikiki

kura2 versus siput..mana 1 lg laju? jwpn nyer sila letak roda kt kaki anda...hehe

shazika said...

suka gaya penulisan kura2. :)

hanabunga said...

haha nak tergelak baca.mcm kena ja dgn diri sndiri.suruh kwn tlg tangkapkan gambaq hehe

Nadzirah K. said...

selalu je buat mcm ni,hahaha :)

si ngokngek said...

hang ja mampu buat camnie,nie bukan candid,cendut tahu!..


eh baik-baik nak perli retis

amy syahirah said...

rasanya gambar awak candid lagi comel :D

onie said...

macam dah tak lama nak kawen je ang ni kura?hehe...agak senonoh la jugak gambar kau tu kura,hahaha

lisa said...

nampak sangat candidnye. haha tak kisah la muka hensem ke apa. buat dek je dah :D

Ariena Hisham said...

Ke-POYO-an melanda XD

fathiahRAIHANA said...

candid pun cm tak ikhlas aje
nmpak sgt blakonnye :P

Allya Syahirah Riff said...

blogger mmg gitew. sbb aku pun suka buat! haha. hamboih, smpai gitu sekali makan big apple? ish2.

anyway, good entry :)

EZAN IDMA said...

abam bila nak amek pic gn saya abam!

Eera Shera said...

bila mintak member amikkan gmbr mesti dia ckp, 'nk masuk blog la ni'. padahal x semestinya..sje suka2 amik..sigh..

ieyza afieyna said...

haha.. org upload gmbar semua mintak dipuji. ~

jayne said...

hahahahaha... blogger memang begitu haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...