2012-10-24

Berr on Caving - KeReX Junior UTeM!


As'kum boboy dan gugurl... // bukan main omputeh berr skrg ni kan.

Pertama sekali nak ckp, Berr tak balik pun untuk Cuti Raya Haji ni. sobss..
Sebab cuti kejab sangat, terpaksa la beraya untuk kali ke-2 diperantaun.. *duhai bondaaa... duhai ayahandaaaaaa.. nyanyi ni. 

Tapi.. Ehemm! siapa sini gugurl yg duduk area Melaka? Nak tumpang beraya boleh? Ehiks. gediks pulaks haiiis.

Hookeyy sudahh.. Last 2 week, gua join satu trip anjuran Kelab KeReX UTeM. 
Trip yang mana khas untuk junior menggatal dgn senior. Nama pun kerex junior kan. hahaha.. gatal kau berrr. Trip ini sebenarnya adalah exposion utk jr kpd dunia outdoor lah.

Trip 2 hari 1 malam, hari pertama Caving di Gua Tempurung dan hari kedua Tubing di Sg. Kampar. Kampar? haha.. tompek den tu, sobab tu den jadi supervisor utk trip ni. kehkeh > gelak mata sepet. cuba try? amacam? ada rupa macam yeti? tak tahu rupa yeti sila gogel.

So, gerak dr Melaka jam 0000 , dan sampai Gua Tempurung jam 0600... Then main masak-masak. Ration sejuk beku semua dlm kotak yg sudah ditutup ketat-ketat. Then malas nak keluarkan. So jadilah breakfirst yg bernama BIHUN GORENG BODOH. yes, aku yg bg nama.. haha

After that.. Eh? asal aku kemain speaking pulak utk kata kata sendi ni? haha... Abaikan, rindu minggu bahasa inggeris kat sekolah berr ni.

0900, start caving.. Sampai la pukul 1300...

Jom tengok gambar.....



memang semua gambar, wajib ada muka berr. hahaha... gay gila gambar bawah sekali tu -..-


lagi lagi yg bergambar muka ni je kan.. haha.. siapa suruh org depan excited sgt bercaving, org kat belakang kemain best poye-poye tangkap gambar. huehuee


Lepas dia, diaa. Lepas dia, dia lagi... Haa inilah dia, muka kamera.  Kalau cantik tak apa jugak. *utk pompoan ni je. muka berr tak apa. hahaha

ini bukan saje saje gediks, tp masa kat sini ada air dari siling gua titik-titik. series tak tipuu. eh? haha


Selagi ada ceruk kat gua tempurung ni, selagi itu boleh bergambar. hahaha. Eh tak lawak pun..


Muka berr pun muka kamera kalau korang semua nak tahu. Hilang rasanya kemaluan masa  ni. pehh! haha


maskod. memang kerek. nasib hensemm org nya. akulahh. hahaha 

all crew. muka kamera lagi? haha...

Photobucket
comel. series rasa comel masa ni... ehiks!


Lepas keluar dari caving, powel datang ambil kami utk bawa ke Sg. Kampar.. Masa utk tubing pulaaa..
Syokkkkk oooo.. Tapi tunggu la next entry.. 

Jommm... lapauuuu. nak makann..

##tadi gua kena bebel dgn tettttt. seteres rasanyaaa. berr setereesssssssss.
siapa ada ubat stress? apa? cium? haa. cepat cium berr kalau itulah ubatnyaa.
tak kisah lah, lelaki pun boleh. Eheh! despreteeeee.

bye. slm.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Comments
34 Comments

34 kata-kata dari anda:

shiyda said...

amboi2 . kemain lg muka kamera ! haha kelas kau jahh .. :P

Jane. P said...

waseh.... best la...

Pykaa Pdott said...

sedap ke bihun goreng bodoh tuh ? hahaha . perggghh ubat stress cium ea ? bhahaha

aiN NaJwa said...

Lawak giler..!!..wah, best erk masuk gua..huhu..tp lasak..huh seteressssss..!!..lalala..(",)

si ngokngek said...

fuyoo..bestnya..esktrem
sempat lg buat dikir barat...kahkah

Aien Alien said...

perghhhh..caving gua tempurung tu. hari tu pergi lalu atas je...tak men air pun.

Suara Hati said...

tak balik kampung eh raya ni ...alala kesiannya apapun selamat beraya di perantauan hehe ..

IQ = Iez Qis said...

hamboi3...kemain mengata orang...gila lagi la pantang nampak kamera....penuh gambar kura jer...HAHA!!

nice la gua tempurung...nak pergi!!

si robot comel said...

hamboi kau,aktif beno ye. lama dah aku tak pi gua tempurung ni.

boni kacak said...

wah...bestnya bro aktiviti ko....teringinnya aku nak ke sana

zera eira said...

berr semakin aktif sekarang yaww.

hyper aktif ke ape ekau ni?
tp cambes je ape yg ekau buat ni.

Chikova_Airashii said...

beznyeee . xpena jnjalan perlis lagi . bwk la kite jln2 berr . plissh. hikk

Chikova_Airashii said...

beznyeee . xpena jnjalan perlis lagi . bwk la kite jln2 berr . plissh. hikk

visitme@FaTiN cOrNeR said...

best giler tgk gambar2..btw, salam aidiladha..jgn sedih2 yo..

TUGAU GATES said...

lu dh boleh amik keja part time model ni..jd model libresse..hahihuheho

-meeSUPERGIRL- said...

MELENCONG JE KEJE ... untung leeee ... huk jeles!

Jna marcello said...

WAHH SERONOKNYA!!

ANYWY ^^SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA`!

Zaza said...

untunglah. sy tak pernah masuk gua pun. uhuk.

cik mun said...

snok!!nak join bole..hehe

amy syahirah said...

ehh kura kura mana boleh pergi gua. kbye :P

Indah Mulya said...

looks like ur having fun berr! at least g jln jgak even tak balik raya..untunglaaa ;p

Sarah Mohd Saleh said...

riangnya kura2 ini,merenyam lah beliau dgn ikan2 fresh ;DD

miszfazierra said...

wahh cam best jek! slmt hari raye haji!

Ibnu Kassim said...

2 org gadis je?

said...

bestnye dia masuk gua.
jom baca rahsia sy jom =)

Mk Syahir said...

seksi kau berr..bhahaha

ejas sorang junior kat gua!

Miss Volvo said...

EEEEEEEEEEEE MUKA U SAMA MACAM ANAK BUAH I TAPI ANAK BUAH I PUTIH GEBU HARHARHAR!

Liyana Zahim said...

Wakakaka.. Kmain kure2 jaman skang blh pnjt gua ek.. Btw knp tak pkai leging pepel yg seksay tuh?

MizzTina said...

dik oi..ada kelawar x??

Wak Gelas™ said...

gambor gerak2 yg last buat wak pening2 langau larr pulakk.. uuuHUuu

haslinda said...

ooohhhh. patut la lama menghilang... p bertapa dalam gua rupenye...

sweet_sour said...

eheee kite pungg study Melaka jugak.. tapi dapat balik beraya.. lalalala seronok raya dekat rumah.. :P

Busyra Bt Takiyudin said...

bestnya~~

Ash Give said...

serius seronok aktiviti mcm ni.. dah lama kitaorng tak buat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...