2012-10-29

Seni Lensa 50 mm Failed!


As'kum... Selamat Hari Raya Aidiladha Hari Marathon Movie selama 3 hari berturut-turut yang lepas! Ehehh.

Sedihnya beraya di perantaun, duhai bondaaa... duhaiii ayahandaaaaa.. 

Okey dah, malas rasanya nak sedih.. Nanti kalau sedih-sedih tak ter-update pulak kan blog kura ni. Yelaaa, bak kata Fatin Liyana- kalau sedih jgn update blog. // nampaknya Fatin Liyana tak pandai pura pura betul lah. haha

So, here is the new pictures of me... aka kura kura... aka berr. makin tak senonoh kan. wkwkwkwkk. #siapa boleh tolong terangkan mcm mana bunyi wkwkwkw tu? berr tiru je ni.. kat fb ramai orang gelak macam tu..

hensem.


Pehh! Terliur kan? Siapa tgh makan ni mesti rasa nak loye. nak muntah.. Tak apaaa, keep eating bebeyy. makan makann. hahaha

Puihh.. tak reti meludah betul, tak cute.. hahaha.. #dia ni la yg bagi cadangan suruh tangkap gambar sambil meludah. eh? kotoq. Berr jugak pembersih. tq.

Each a cup! sekali amoi tu tekan botol tu, terus bunyi "Crettttttt!". Eh? kawan  berr tu dah  pandang berr semacam.. Lepas tu gelak.. Tengok? Kotor nya pemikiran diaaa. Nasib berr ni tak mudah terpengaruh. tq


Photobucket
nampak pusat. ops.....

Nisa... Jangan salahkan aku.. ni semua keje Lisa Emira. (anak masa depan dia dgn laki dia katanyaa.) Nakalnya dia sampai main conteng conteng ke blog aku pulak kan. hahaha




Gua rindu hometown gua.. sbb tu update gambar-gambar kat sana. sobs..
Semua gambar ni di ambil masa raya aidilfitri yg lepas.
duhaii bondaaaa... duhaii ayahandaaa.........


babaii....
#oh ye.. bokeh dr 50mm semua tak jadi. Puih! tangan engineer betul.. siapa nak aku bg kamera+lens free? tp 1 syarat, kena goda aku laa. wkwkwkwkww. eh. eh. ehh.. dah mcm lagu waka waka by sakira pulak.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Comments
55 Comments

55 kata-kata dari anda:

aqmalazmi said...

ehem ehem.. lama tak nampak hang ! HAHAHA.. anyway pic tu sangat arkkkkkk.. ludah ! puihh ! HAHAHHA

BlueiceButterfly said...

err..hilang selera makan tengok gambar..haha kreatif betul :)

si robot comel said...

wkwkwkwk, tengok aku dah tertiru kau acane? wkwkwk

sabar ya nak,bonda dan ayahanda disini sentiasa merinduimu. alolo rindu hometown,lex ah beb :p

Saddila said...

sungguh mengada woi haha

zera eira said...

kura ade lensa mahalll ooooo. gmba semua first class. i model, amek gmba i pehlishhhhh. wkwkwkwkwkwk jugakkks. haha.

ada sya said...

eh.syokla blh bt gmbr gerak2..

SyahidaSalim said...

Serius gambar you lawa! U yang snap? Nice!

Ezzaty H said...

kemainnnn lagi si kura wey ! haha

Allya Syahirah Riff said...

aku nak goda kau ni. wkwkwkw :O

Ym.Bundle said...

hometown lu kat mane?
wkwkwkw <--aku rasa ni bunyik itik la..

Miss Volvo said...

fatin liyana mmg xpdai pura2 ko sorg je pdai pura2 kan? :P haha.

MizzTina said...

woiii, apa ni berkahak kt tmpt awam..

aimi adilah said...

gambar gerak2 tu wa sukeeeeeeeeee =)

hazwan hairy said...

mcm mna buat gmbr bergerak tu weh..haha

cik mun said...

perghh..nasib bek xtgh mkan..klu x lagi berselera tgk gamba2 ni..wkwkwkwkwk

Eiqa Almond said...

eeeiii, air liukk.. hahaa
habiss gambar di conteng nyee..
sempoi laa bro.! ;D

zila manaf said...

katekaw....kelas ludah2 yeee

Wadi AR said...

air ludah ko macam azimat ja tu

-meeSUPERGIRL- said...

smpai skrg masih lagi sedng imgne mcmane dorang gelak wkwkwkw didunia realiti .. hahaha !

euuu .. 2'2 pengotoq ... uwerkkk

Aqilah Mohd Ali said...

Assalamualaikum..

er.. adakah ini si kura2 yang dulunya saya kenal tapi terputus talian ? *lagu sedih

er.. adakah ? adakah ?

kalau ye , alhamdulillah , semoga masih ingat akan diri ini . kalau tidak , malulah saya . sembunyikan diri dalam lobanglah... *menangis T___T


salam aidiladha .

Lady said...

semua x jadi ? nmpak ok je. haha. padahl bukn tahu menahu pun.

nisa surihani said...

oooo.. pandai nerpura .
hohoho :D

boni kacak said...

hahahhahaha..boleh pulak ko main ludah2.hakhakhak

Suara Hati said...

pic kedua & ketiga tu ..huhu

inche hlovate said...

comelnye gmbar hang :P

syakey said...

aku tau. korang konon nak buat seni water splash lahh tu main ludah2 hahaha

aiN NaJwa said...

Iyeeekk..!!..pengotors..!!..xsenunuh ngn selekeh..wkwkwkwkwwk..ehek2..!!..huhuhuhuuuuuuu..bdw, cun r gmbr..

Aien Alien said...

euwwww...geli.


awwww...cun gambaunya.



ok ada 2 jenis komen...haha

Aien Alien said...

euwwww...geli.


awwww...cun gambaunya.



ok ada 2 jenis komen...haha

Mr.She said...

akhirnya berr hupdet. wkwkwk

haha

shiyda said...

erkk ! yg gambar meludah tu . apakah ?? geli2 perut . haha btw salam aidiladha kura-kura :)

IQ = Iez Qis said...

geli laaaa....!!

Busyra Bt Takiyudin said...

wahh siap ada gambar bergerak lagi.. hehe :) nice~

EchaRoslee said...

gelila tgk..eeeeeeee..
hahahaha

Jna marcello said...

bnyk perasaan yg ade tgk entry ni hehehehhe ;D

NisaAdnan said...

wkwkwkwk kenapalah senonoh sangat amek gambar mcm tuuu Haha

Pykaa Pdott said...

sakit mata trus tgk gmbar hat meludah tuh . gelii . haha

Miss Volvo said...

oi mana entry baru HEHEHHE pemalas sungguh :P

tirahzairi said...

erkkk no komen...hihi

hazirah kasimon said...

;D hensem~~

CikMai said...

meludah pun hang buat jadi seni noh.hahahaha...senonoh gitueee :B

Ash Give said...

kira jadi la pic ni jugak.. pic aku lagi semua failed hahaha

jijik dowh gmbr meludah tu hahahaha

haz said...

eeuu.. gmbr air liur ludah tu xle bla. trs xde slra nk mkn. haha

-farehakamal- said...

Zubir zubir zubir. *geleng geleng kepala*

Sarah Mohd Saleh said...

eh abg kura ni henseng sgt hari ni hari seterusnya dan 50 akan dtg, ehem2.tgoda x?tgoda kan.lawe lah kamera abg kura ni, boleh x pinjam pulang2.hihi

fifie said...

Comel gilosss gambar gambar. Teringin nak ada kamera macam tu satu. Tapi fie tak minat sangat amek gambar orang. haha

♥ Nana BamBam ♥ said...

apakahhh..

:D

Sunah Sakura said...

ee...tak senonoh betul amek gambar ayaq liuq! sapa ajar ni haaaa???

akak pun pelik, cane ntah nak gelak wkwkwkw tuuu..wakawaka kot... =.="

yaya_flanella said...

wau. photographer ke? hewhew

Niesa said...

tercekik gula2 ho!ho!horlick tgk gambar meludah korang..wakawaka eh!eh!hahahaha

Zaza said...

tak lalu makan seminggu bila tengok gambar tu. wkwkwkwkwk

Miss Purple said...

ceh, ni ingat titanic ke main lawan2 ludah.. abis ikan dalam tu mati.. :D

Bluewendy said...

wkwkwkwwkkkk... ape kejadah nye.. hahaha! memang..errkk! nasib baik baru dah makan..klu tak buweekk kat blog nih..:P

laskar pelangi said...

geli dow gambar tu.pengotor k.haha =D
part gambar yg lisa amera yg conteng tu.very kreatif.hahaha~

hazanis said...

aiyyoo.kesian LISA tu...hewhew

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...