2012-10-22

Ikrar gua janji, Serius gua janji.


As'kum!

Satu.... dua......... hokey, dah dua bulan tak update blog.
Dalam masa dua bulan ni, macam-macam boleh jadi kan? Haishh.
Contohnya seperti aku jatuh cinta, tapi pada yg sama aku jatuh cinta lg.
Contohhhnyaaa je, scandal-scandal blogger jgn kecewa pulak. eh? hahaha

Ekceli guys, memang benau la gua dah lupa yg gua ada blog. Disebabkan?
Disebabkan gua terlalu kejar hal-hal akhirat-wi. #tipu gila.
Subuh pun semedang leboh. (bak kata orang perak)

Soooooo, korang tak perlu tahu laa kenapa aku lupa akan blog, sebab nnt akan ku
cerita-in satu persatu ye. So, soo lg? banyak nya sooo. haha. pening dah...


Photobucket
Ini gambar terbaru gua, serabut kan? *gambar lama. saje je nk bg korang tertanya-tanya the latest kehenseman aku acane. hahahaa.




Haaaaa, dah lupa dah nk cakap apa tadi. 
Biarlah, abaikan.. Kura kura dah pening, tak makan lg kan.
Then, mulai hari ni gua berikar, gua janji, gua tak akan tinggalkan dunia blog gua.
#pehh. dah mcm ikrar janji tak nak tinggalkan bini je ni. haha


byee, salam perkenalan blogger dari kura kura :)
heart to heart ok. hahaha








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Comments
34 Comments

34 kata-kata dari anda:

UniMeOw said...

hehe bile nak cternye??

nak cter nak cter x cter2 jugakk...hadeh~

si robot comel said...

hi salam perkenalan zubir oi :p

SAR said...

woah yela, lama tak nampak. selamat kembali.

Bella Heuheu ❤ said...

hiok! hiok! bunyi nya kura. lalala.

ascil.punye.lah said...

kura kura pura pura oiiiii.pekabo?!

Lady said...

wah! siap ade ikrar janji, bagus benor.

Ain Norainsyah said...

haha..trgelak-gelak tgk gmbar kura. :P

zera eira said...

seghiuss gua rindu kura2 hensem guaa ni!

welcome back kura!

Miss Volvo said...

heyyyyyyyy lama xbloggg

MizzTina said...

ko bru nak muncul dik!! ingat cntik la buat rupe cenggitu??

inche hlovate said...

akhirnye kura kembali ke pangkal jalan :P alhamdulillah

IQ = Iez Qis said...

aah, memang da lupa dah tu...da lupa diri...=P

selamat kembali! =D

♥ Miss Hearty ♥ said...

hahaha..selamat kembali aktif berbelog ! :)

hazwan hairy said...

gambar kau bergerak2...rsa cm nk stopkan ja..hahahahah

nick dot anis said...

hahhaha kura2 tak suka jaga muka pon tetap comel lorh

Jane. P said...

kura-kura kembali haha

syakey said...

hamboih kemain cakk cakk gambar gif-ing nya haha. welcome backk.

boni kacak said...

mohon kembali aktif dalam blog..hehehe

nurul-rasya said...

awesome gila rambut hang

hahaha

kbye.

EchaRoslee said...

Waaa lg lm dr gua..hahaha..
Nak tgk latest kesenhesaman ko la kura..hihi..

aiN NaJwa said...

Hahaha..!!..soit..okey, next time cerita-in okey..(",)..lalala..

maitimie said...

heart to heart sei...

haha!

keep blogging yea

Miss Volvo said...

jom beli laptop baru :P

Amna Qadeeja said...

hai salam kenal jugeklah abam kura weh ;D

Aien Alien said...

rindu berrr. haha


#marah gugurl ko berr. larikkk

miszfazierra said...

kami merindui anda encik kura2pura2. ahaha

si ngokngek said...

woi rambut mahai..kahkah

Sarah Mohd Saleh said...

hahaha.xpaham bhs perak yg ckp psl subuh tu =.= gmbar tu utk jd model iklan colgate ke? ;D

Aujinz said...

power rambut tue power

Allya Syahirah Riff said...

asal kau comel sgt dalam gmbr tu berr? Hihi.

CikMai said...

amboi comelnya gambar.hahaha

laskar pelangi said...

hahaha!
comel rambut.berapa bulan tak syampoo ni?=D

-farehakamal- said...

Eh eh. eh eh. eh eh.

hazanis said...

haha lucu picha yg last skali tu...tersenyum mek cah..muehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...