2012-11-05

Stress... No! Nooo Stress.


As'kum...
Hari ni berr kecewa, berr rasa useless, berr rasa... rasa.. ahh sukar sekali digambarkan.. puih.

Baru lepas habis buat satu test.. Mechanical Engineering Design. iye! satu je.. Nanti akan menyusul lagi satu test Fluid Power System sebelum cuti midsem menjelma. menjelma gituu oooo.

Walaupun open book test tadi. Tapi kepala hangguk dia kepala oo'ekk apa jadah apa gila satu soalan pun terkial-kial berr nak buat.

Hampir pitam di buatnya td. gua pitam? oh gediks. 

Tetapi? Muahaha... Bahahaha.... <<Gelak cara lain pulak.

Gelak je mampu, siapa suruh tak nak study awal-awal kan.. Siapa suruh tak nak pay-attention masa kelas kan... Siapa suruh jadi last-man sitting masa kelas kan.. Ini lah padahnya berr..

So, tolong jangan contohi berr. berr is bullshit.  seriusly, he is ass hole..

Seketika! nama aku zubir, bukan berr. Berr tu nama kucing aku.. wkwkwkwkwkw.. eh! eh!


Nama dia berr. Salahkan dia! Salahkan dia! Gua penat selak buku, dia boleh landing sambil jilat-jilat jari..  Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!



#Cuti cuti.. cepat la muncul. xoxo.
#Ini entry downgrade diri sendiri namanya. Esh. Esh.. Mohon bagi link-link blog motivasi untuk sy. wuu!


baiii.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Comments
42 Comments

42 kata-kata dari anda:

zila manaf said...

1st x?

-farehakamal- said...

Tak silap kang Berr si kucing tu baham kura kura. tak pasal kura kura tak keluar kepala jenguk dunia dah.

p/s : Jangan underestimate Berr. (amaran)

Ezzaty H said...

Mechanical Engineering Design je ponggg HAHAHA

Jane. P said...

hahaha.. muehehehe..hihihi. hahakhak.hekhekhek. dtg sini nak gelak je. selamat maju jaya berr eh zubir.

Pykaa Pdott said...

hahaha . apa la berr nie . kacao org je . haha

Cik Chokie said...

kenape nama dia berr ? Ohesmm gitu . hahaa haa ini lah manusia salah diri sendiri suka salahkan makhluk lain yang tudak bersalah ^^" *geleng kepala.

Good Luck zubir :) Insyaallah allah akan membantu anda :)

CikMai said...

nah hadiah dari beta link untuk kamu :)

http://motivasiustazrock.blogspot.com/2010/06/la-tahzanjangan-bersedih.html

Bella Heuheu ❤ said...

jgn percaya prinsip open book test adelah sng. pdhl soalam selalu takde kaitan dlm buku. huhu.

MizzTina said...

jgn nk salahkan kucing!!!

yana halim said...

Hidup terlalu singkat untuk berputus asa dan kecewa. Bangun dan study sekarang! <------ x yah bukak link motivasi, right?? hahaha..

Aien Alien said...

itulah Zubir...len kali sediakan payung sebelum hujan mencurah. karang ko nangis bagai hujan kilat ribut petir...

Miss Volvo said...

berrr ooh zuberrr HEHEHE all the best yo :P

zera eira said...

berr dah gila? Cerai ah cenggini.

Tkpe berr, den pon budak engineering. Paham dah stghesssss tu cemana. lekk lu lekkkk lu, sap kok luuuu. Eh eh? Hahaha

E'in said...

xpe... yg penting dh do the best... :)

aiN NaJwa said...

hahaha..!!..berr oh berr sape suruh mcm tu..naseb la ang labuuuu..ngeee..!!..=D

Cik PensiL said...

eh , berr saya ada nampak pensil titit ( ahahah ) putih tepi tu .

haha , samalah kita kalau tu pensil awok :P

BlueiceButterfly said...

sabor2..pegi masuk hutan jerit puas2..hehe

Indah Mulya said...

study jgn tak study wehhh! ada ms mesti stdy..ha da bg motivasi tu..wkwkwk..antakan si berr tu kt sy, nk tlg cat-sit kan..haha

inche hlovate said...

haha bg sya open book test tu lgi susah.. tapi takpe..berr kan pndai

The Watercolour said...

Hey dude, Macam mana kau buat header tu. Awesome lah, nak tau jugak..

TUGAU GATES said...

aku kalau boring2...aku panggang...kucing...

hazwan hairy said...

alaaa relex lah! hahaha...

-meeSUPERGIRL- said...

bayangkan mee yg pelat R sebut BERRRRR -_-"

Eiqa Almond said...

Asal tak sepak je kucing tu ke bawah, ekekkeeee

IQ = Iez Qis said...

shiannye adik akak sorg nih...xpe...kiter satu spesis skrg..sbuk nk mampos~

محمد رازيق said...

kukus gril panggang test. haha

si robot comel said...

tula tak mesej gua,gua boleh kasi jawapan, isk isk

♥ Nana BamBam ♥ said...

ala nak manja2 je kott..cian die auu

Noraim said...

sy punya minggu menyeksakan br je lepas. hoh, selamat pecah kepala la eh. hee.

Zaza said...

alolo, manja je kucing tu :)

Jna marcello said...

beerr serabut hihihi

shiyda said...

haha , berr tu sama ja ngn kucing shiyda , suka dok landing atas kertas,buku ,bla bla bla .. kekonon bajet comey letteww ! :P

EZAN IDMA said...

study woi study

haz said...

haha. biase la tu. bile open book test, komfem soaln die bg killer punya. hahah

Miss Purple said...

lepas geram dekat kucing tu.. hihi :)

Allya Syahirah Riff said...

hg amik kos apa? sama nasib dgn aku leww. mecahanical eng kills us!

Syazana Zainn said...

oh thanks god dah abis belajar.HAHA


p/s: mmg seksa nak study bila ada org lain bersenang lenang :p

eLL said...

kucing memang camtu. stress ngn kucing plak ye

tirahzairi said...

kucng bukan ke gado ngn kura2?

Sarah Mohd Saleh said...

dgr tjuk nye jer dah rse nak pitam.slmat bjaya lah menjawap segala mcm soklanfluid ;D

Suara Hati said...

jangan gigit kucing tu dah la haha

laskar pelangi said...

amacam result? gempak tak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...