2012-11-02

Inilah-inilah-inilah perempuan.


As'kum...
Malas nak cakap apa apa, anggap lah hari ini wordless wednesday perempuanday. Eh? wkwkwkwkwkk.  #kura dah ketagih gelak macam tu.


Photobucket
gigih gua buat gambar bergerak. 



Persoalan // kalau korang ni doktor cinta? yang mana satu chat dari lelaki dan yang mana chat dari perempuan? Bg jawapan dlm masa 5 saat je!

APA?  Tahuu dah.. itulah jawapan nyaa.. Esh! Eshhh.. Inilah perempuan yg eeeewyuuuyekkkpeetuihh . hahaha , sila spell betul-betul dpn laptop, then lap air liur sendiri. Jangan jilat semula sudah.

APA? Tahu.. tahuuu.. inilah lelaki, pandai memujuk.. tapi tolol. hahaha , tapi nasib hensem.. ye, lelaki kat dunia ni semua hensem.. Eh, malas rasanya nk puji lebih-lebih kan.

APA? Nak mohon ben entry ni? never.. neberrrrr say neberrr... hahaha



#cuti midsem nak balik rumah ke tak nak? Tolong beri pandangan, antara hobi dan keluarga yang mana perlu diutamakan?
Berr jawab dulu -- APA? Hobi? Terimakasih korang... memang cuti midsem seminggu gua tu, gua dah isi dengan aktiviti-aktiviti pergunungan.. wkwkwkwk.

thats not funny damniitt.

bai..
gua homsik ni.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Comments
46 Comments

46 kata-kata dari anda:

zera eira said...

balik la berrrr. mak ekau ghenduu ekau. cewek ekau pon ghendu ekau. wkwkwkw. ha, kan da kne sampuk jugak. hahaha

btw, pempuan jual mahal sbb nak dapat lelaki yg terbaik. hahahaa

Miss Purple said...

untung la boleh balik rumah kn.. *ayat tacing tak boleh balik.. :(

Jna marcello said...

Yang laki ajak kawen..yg ppuan poyo². Xnk BTUL x????

Suara Hati said...

merajuk? perempuan ? haha ..betul la tu, perempuan memang suka merajuk and i'm the one :D

keluarga penting tapi hobi tu best juga :)

si robot comel said...

lek ah kekadang perempuan tu merajuk,bagi dia ruang sikit nanti okaylah perempuan weh, tips tu zubir oi.salin cepat :D

cuti midsem,baliklah nak mak rindu ni, :p

♥ Nana BamBam ♥ said...

ape la cepat sangat fedupp nyer...

pempuan skg jual mahal..hehehehe

-farehakamal- said...

tengah pikir kura kura...panjat...gunung? im guessing how. how? how? HOOWWWWWWWW??????

Sunah Sakura said...

cuti start bila?

bestnya leh jenjalan...

shiyda said...

yg cakap ok . ok . tu pompuan kan . haha perangai dia sama mcm shiyda ! wkwkwkwk eh ? :P

psst : family first ! take note . wuwuwu :D

Pykaa Pdott said...

eleh mcm la si lelaki tuh tak pnah merajukk . wekkk :p

ayat last tuh , sendiri tanya sendiri jawab . adoiii .

wkwkwkwkwkwkwkwkwkwkwkwkwkwkkw :p ( tiru gelak kura ) :p

fifie said...

Yang merajuk buat tak layan tu perempuan, yang ajak kahwin tu lelaki. Selalu buattttt. hahahaha

IEQAH said...

Oittt oittt kalau ituu dikatakan perempuan ..biar la gua menjadi gadis..hahaha...

Gua tak men majok majok ni bro..

hehehe.. da konpem yg jawab ok tu perempuan kn

Miss Volvo said...

nak kawin 18thn bule? HIHIHIHI. balik la uma weihhh. fmly 1st kn? :P

aiN NaJwa said...

Muahahaha..!!..bakpelah laki pujuk gitu..xgheti ker..??

Ezzaty H said...

keluarga ! haha kang nyesal kang ;p

Ym.Bundle said...

yang ok2 tu fomfuan kan..

Aien Alien said...

neberrr say neberrr berrr...kalu homsik plz go bek to ur home. haha.


adoi parah kot merajuk2 ni...xkuasa nak memujuk terus "jom break"..cehhh..gelojoh!

Zaza said...

hahaha :D
msg dg anak patung erk?

Indah Mulya said...

hai sabo je lah..tu la laki, tak pndai nk sabo..erk! wkwkwkwkwk ;p

Bluewendy said...

hahaha! panjat lah gunung tuh, p kawan ngn penunggu gunung k.. leklok yep!.. :P

ahsfantasy24 said...

jomlah balik rumah,
lepak2 dgn family. hehe :)

EchaRoslee said...

wkwkwkwkwkwkwk..
klaka la kura..konon..hahahaha..
no komen no komen..wkwwkwkwk..

slmt cuti midsem..haha

Cik Chokie said...

Dua dua boleh menjadi . Sebab miza pernah alaminya . haha

ehh miza teringin gile nak daki gunung -,- tapi entah bila boleh dapat daki gunung .

aiNa yaZiD said...

peh x balik cuti mid.? gila kental. wa mmg kena balik. Da homesick hampir kesawanan ni. Bhahaha.

Nk memujuk kna byk sabar. ^^ hewhewhew.

Lady said...

hahaha, macam2 lah

hazirah kasimon said...

;D dunno. kadang2 laki pun ade yg gitu.. kuat sgt mrajuk.. da la yg pompuan kayu x reti pujuk. haihh~ ok cume die xkan mintak break lah ><

hassy chan said...

pegi la pnjat gunung tuh hahahaha.. xyah tnya lagi..

are_lin@yu said...

yg kiri tu perempuan eh..hehe

.::: Princess MOMOY :::. said...

cepuk jer kalau jumpa yang mengada sangat
haha
bro, momoy sudah follow u

♥ Miss Hearty ♥ said...

pompuan mmg suka merajuk.lelaki tunggu ape lg, pujuk lah ! hahaha

boni kacak said...

adeh... aku masih tak tau mana satu laki mana satu perempua ni..ahahaha

Liyana Zahim said...

Amendewwww la dak neh tulis neh? Ape kne mengene main point dgn p/s kt bwh tu? Wakakak-

laskar pelangi said...

lama sungguh tak melawat sikura ni haaa.sihat ke weii? tu mesti msg lu ngan awek lu kan?cecece nak plan kawen lew tu.Ahaks!


wei,ada style gelak baru eh.wkwkwkwkwkk. style gilak! HAHA :D

CikMai said...

hahaha kesian tok kura homesick..

ciEk NiENa said...

ok, selamat menjalani aktivit pergunungan :)

inche hlovate said...

ala bila baca je trus tahu mne lelaki mne perempuan.. kacang je :P

*ehh nak ikut p gunung!!!

fizafantagirO said...

haa dah boleh agak dah yg mana boy n yg mana girl :p ..balik balik balik balik ..ngeeee .. tp hiking pom best!

tirahzairi said...

kalo homsik...join la GA wa...kbai~

-meeSUPERGIRL- said...

yg mngada tu laki. Kakakaka

feyza said...

wkwkwkwkwkwkwkw....

==' tak phm lgsung

| RoziAhmad | said...

BIASA LA LELAKI. BENDA REMEH MALAS NAK FIKIR. BENDA YANG BUKAN2 SUKA DIFIKIR. LELAKI KAN.

EH TERCAPS LAK. WAKA WAKA EH EH :p

hazwan hairy said...

paling xsuka ak bila memujuk....meluat! hahaha

zila manaf said...

kahkah pulglah tanggang oi.....time cuti mid la nk pnjt. time dh grade tak dapek dh haaa

Fiza Suhaimi said...

alahai merajuk.. kalau dua2 merajuk cmne plak tu? hahaha..

homsik oh homsik. rindu mak oh rindu. tapi mak cakap neberrr say neberrr balik rumah. biaq berdikari skit. :D

Ash Give said...

balik rumah la best

Sarah Mohd Saleh said...

oho skrg blog die dah pndai dahh kutk2 perempuan yeaaa.mane ade itu sume.dusta belakaaa.itu pempuan batang je salu wat cemtu.bhahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...