2011-08-01

Sunway Piragoon gittew.


Tanggal 26 julai 2011 adalah hari bersejarah apabila segerombolan kawan bertemu semula setelah berpisah selama 1 tahun. HAK ALOH! TUIHHH! 1 TAHUN JE PUN. Haha..

Skrg dah 1 ogos, tp event ni 26 julai.. lembap gila nak cerita, excited pun dah hilang kan. Eh, biasalah. Kurakura.. nasib baik kurakura hensem. Eh! Eh!

Tak apa, aku nak cerita juga.. Sebenarnya event ni macam reunion, sbb kami dulu 1 kelas masa di Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan. Kami masa belajar sesama dulu dah mcm 1 keluarga, tp bukan 1 Malaysia sebab tak ada bangsa lain pom dalam praktikum kami. Hehehe. Kura buat lawak tp tak lawak pun.

Blablabla. Ok itu jelah cerita aku. Dah habis dah. Jom tgk gambau. Orang kata gambar lebih menggambarkan segala-galanya dari cerita. Lagipun kalau aku cerita, aku boleh tipu tipu korang. Eh! Tp kalau gambar pun boleh menipu apa? Apa guna phostoshop. Aku cut muka aku pastu tampal kat body megan fox pun mahu terbeliak bijik mata korang. Hahaha. Buat lawak lagi ni.

Oh. Sunway Piramid+Sunway Lagoon = Sunway Piragoon. Ehehew Buat lawak lagi!

F3P5 KMNS!

Aku tak perasan, rupa-rupanya aku terkepit-kepit gak masa nate ni berpusing. malu! huahuaa
Nak mandi di sunway lagoon tak plan. Aku balik rumah tak pakai sepender ckp luuuuu.. *yg others aku tak taw! hahaha

Photobucket
Siapa paling comel? Mesti yg belakang sekali tu kan. Haha...

Photobucket
Amboir. NurHazmiraNawi! vok. dia ni mmg vok!


Photobucket
Skrg kawan aku ni kepop ok. (k-pop) Haha..




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Comments
34 Comments

34 kata-kata dari anda:

Wani said...

ingatkn gath bulan posa td, hahahha...

selamat berposa =)

Shyra. said...

haruslah kau yang paling over berrrrrr.....

fara feroza said...

huhu..seronok nya reunion...:)

bella lim said...

reunion hape enam orang je wehhhh? hahaha

Fyqa said...

wehhh syokk gila

kura said...

@wani.
haish! bukan. haha.. ni kan event bulan julai :3

kura said...

@sira.
jgn nak berrrr sgt. mak aku je boleh seru aku dgn nama tu. haha..

erk. over2 aku pun, aku pendiam org nya. aww!

kura said...

@fara.
mmg seronok. tp duit yg keluar pun beronok ronok kan. hahah

kura said...

@bellalim.
hek kau 6 org. enamploh org ok. ni yg lawa2 yg hensem2 je bergambar. hahaha

kura said...

@fyka.
syok gila beng. tak tido mlm dibuatnya. hahah

ciknanard said...

macam besh jee!

kura said...

@nanad.
best gile -,,-

Shyra. said...

oi kure. komen kau nih dah macam im aku tengok. hahaha

weyh. aku nak gak panggil kau berrrrr....

kura said...

@sirahoiiiiiiiiii.
hakhak.. mmg im pun. aku dah bosan im kat fb tu. sbb tu aku offlinekan aje. wuh..

amboir. kau nk jadi mak angkat aku ke hape? aunty sira. hahaha

miranawi said...

perlu ke ko femeskan ak kt blog ko nyahhhh

i'm ezza haniza said...

kahkahhhhhhhhh.....lawak la gmbar gerak2 ni!

miss dynda said...

amboih, sakan.. haha

fadh leyanie said...

happy gila tgk korang..semoga persahabatan korangg berkekalan,,happy friendship tree..*ceyh2..:P

kura said...

@mira.
perlu. kau kan vok. ouch! ouch! hahaha

kura said...

@ezza.
Oh eh? huehueeee. haha :#

kura said...

@dynda.
biasalahhhhhh.. hahah

kura said...

@fadh.
frndshptree tu dah lain dah tu -,,- haha

zulhilmi.tempoyak said...

xsempat nk join..haha..xkne ngena...;p

kura said...

@zulhilmi.
haha.. itulah. haish!

aku nabihahaha:) said...

6 org ja? yang ni lawak la. haha. gambar 2nd tu perlu ka sebegitu? haha

kura said...

@nabihahaha.
lawak ye? hehehehe.. heh!

haa perlu lah. kau igt senang aku nk terkepit2? huahuaa

Aisyah Aina said...

sengal je tak pakai spender...mesti ramai lagi yang tak pakai tu...hahahaha

Shamsuddin Amin said...

epynye korg....
best kan dpt jumpe balik semua kwn2...^^

Sunah Sakura said...

rajennyaaa buat gambo jadi gituuuu~~~

luqman zakaria said...

huhu! belog kau besh la!! ~~

syaerah said...

tergelak sesekor ak tgk gmbr korang. dah maju kembang leh wat gambar bergerak supe gitu. cewwwahhh!

ekin alias said...

kmns ta best haha

Nur Saina (AntooUngu) said...

haha gambar best! eh..sudah dollow kamu taw.

Liyana Yusof said...

paling comey yg baju petak2 kaler putih tuh... (kembang pulak kura neh jap gi)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...