2012-06-15

Just Married! Good bye kakak.


Yo gabba2 everybadeh, //tiru macam iron girl. 

Aaaa.. Aaaaaa. Berr tak tahu nak tulis apa sebenarnya, sbb Berr lamaa sgt tak blogging dan tak berblogwalking. Mesti kamu semua dah tak ambil peduli lg pasal Berr kan? Hurmm. Sedih Berr.

Tapi, apa ada hal. Memang pesen gua macam ni. Seperti udang dlm mee goreng masakan mak gua, kejab ada kejab tak ada. Lepastu kalau nak ada kan jugak, mak gua berpesan >> "kamu jela masak sendiri sarapan kamu berr. banyak beno cengkadak nya". heh.

Hookey, nak cerita yg kakak aku sudah selamat melangsungkan majlis perkahwinannya. Series gua sebak! Lepas ni no more main kentut kentut dgn kakak, no more main tarik tarik bulu hidung dgn akak. sobs. Pengotor jugak kakak aku ni. hahaa..

Tapi.. Tapii. ada keseronokan ok di sebalik ke sebak kan gua tu. Sebab apa? Sebab.. bila dia dah kawen, bermaksud dia boleh bg aku duit raya banyak banyak nnt. haha $$




Selamat Pengantin Baru kakakku!




ps// haritu guaikut trip gunung yong belar+charlie+3boundries! peh! best!
       nnt gua cite nnt gua cite ok! haha.. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Comments
66 Comments

66 kata-kata dari anda:

Eera Shera said...

tahniah kat kakak tu. tah2 kura2 pun kawin jugak x lama beno menghilang

fairus abu bakar said...

seLamat pegantin baru utk kakak...dah besar pun nak duit raya Lg..apedahhh!

Fyza Lovato said...

Aku pernah rasa tu. sampai keesokkan hari lepas kakak aku kawen aku cari dia kat bilik. :'( lupa yg dia dah dibawa org sobs.

bai baizura said...

lu tak amek berkat nak kawen dr akak lu ke? haha

hani said...

slamat penantin baru kakak berr. cun la pepel!

mee goreng udang. fine, lapaq!!!

hairy said...

tahniah tuk kakak kau! kau bila?

♥ wawawawa ♥ said...

wahh cun cun!! cantik warne pepel hehe

Ym.Bundle said...

selamat pengantin baru untuk kakak hang..

hazanis said...

nanti boleh ler mintak duit raya dgn abg ipar dop..hehe

Nur Aischa said...

wahhh best best haha. semoga kekal hingga ke anak cucu utk kakak kura ya :D

haa nanti cecepatlah update entri trip pergi gunung. nak baca!! hahaha

si robot comel said...

lu bila nak kawin?

onie said...

handsome lak onie tengok kau berrrr,haha

Zakaria's daughter said...

omeiiii lettewwww ?

jom kawen. eh kentutt

m!3yr4h_LolLy said...

pepel gitu ! i like.

untunglah dah ada abg ipar kan. =)

IQ = Iez Qis said...

waahhh..canteknye kakak! macam kakak IQ...=P

ucapkan tahniah buat kakak!

*** -.- jeles la kura asyik naik gunung, da lama xnaik nih

IEQAH said...

Amboiii bzz mcm dia yg kawen sampai tak hupdate blogg..

tak lama lagi adik kakk tu pulak laa kan ^^

aqmalazmi said...

selamat.. selamat... hahaha *gaya orang lega :P

cheqwa said...

kakak lu cantik, abang ipar lu hensem. ok, pinang kena blender. congrates to them :D

ZYASH said...

ckp kat kakak tahniah... Bestnyer....nak kawen jugak...

Sofea Asyiqin said...

abang berrr bilenye nak kawen pulak. ahahaa XD

cik Lilis said...

comel kakak nyaa :)

Nurrul said...

HAHA , sedih juga ekk adik lelaki kalau akak nya kahwin.. sayang juga dkt kakak ! :P

*Semoga berkekalan dunia dan akhirat ! :)
p/s : Cik kura bila lak ? -.-

Gadis Gingsul said...

happyy wedding kuraaaaaaaaaaaaaaaaa

AmirahSM said...

say congrate to ur sister. kakak cntik! ;)

nick dot anis said...

alalala comel nye dia ngn kkk haha

rerehalim said...

ahoiii comeynya. anda bila lagii?

wanda said...

tahniah kakak dah kawen..kura bila lagi?hahaaa

TUGAU GATES said...

tm gua tu.hahaha..nah,kain lampin,lap air mata tu.

Zaza Ridzlan said...

wah..tahniah bt kakak berr... =)

NisaAdnan said...

cehhh ingatkan dia yang kawen
tadi. ehh akak cantik laa!
congrate yee dpt abg ipar :D

NisaAdnan said...

cehhh ingatkan dia yang kawen
tadi. ehh akak cantik laa!
congrate yee dpt abg ipar :D

cik mun said...

tahniah kat kakak...
huhuhu...
bole la share duit raye nnti..

Sarah Mohd Saleh said...

tahniahhh berrr...burpppppp..kenyanggg guaaaa

syakey said...

awal2 macam weird la kalau siblings kawen. awal2 je. nanti diorang akan srupa tu jugak. sampai ada anak 4 5 ketol pun diorg tetap kakak yg sama. haha.

tahniah! dpt abg ipar baruuuu :D

zera eira said...

kita bila pulak ni kura? Puihhhhh! Haha. Kakak ekau cunggg nyewww. Kim salam plisss, den na jadi ank anngkat bole? Hehe

Aien Alien said...

tahniah kakak berr...



berr sambung men kentut2 dengan abang ipar la pulak...heeee

Asyiqin Haulisah said...

lawanya kakak kau.

kau bila free boleh aku suruh mak aku pergi meminang kau.

Mr.She said...

oh oh. tahniah kakak. kakak comel la. tp kenape adik kakak x comel ye? kah3

-farehakamal- said...

alahai kau ni berr . kau bila pulak? bila aku nak makan nasik minyak kau ni berrrrrrrrr? haha

cik aini said...

ohh, sweetnyee purple :) i loikee. Heee!

Eee, tk senonoh main kentut kentut. Mesti kentut berr lagi berbau busukkk. HAHA

Syazana Zainn said...

comel kakak kamu ye :)

selamat pengantin baru :)

LaLa mhdnor said...

Selamat pengantin baru to ur sista :)

cakap kat dia, dia comel la. puji ikhlas ni taw =D

MizzTina said...

selamat pengantin baru...semoga berkekalan hingga syurga.. pepel gitewww

Allya Syahirah Riff said...

congrats utk akak kau. kau bilanya pulak?? Haha :D

[PCL] said...

owh da kawen ea kakak kamu tu..n then kamu ? .

Mya said...

congrats to ur kakak :)

budakijaupendek said...

adek manje ghupanya! haha

wawaroxx said...

hang bile nak kawin kura-kura

inche hlovate said...

selamat pengntin baru kura!! opss sasul plak:-p

Miss Volvo said...

muka pengantin sungguh comel :) tahniah ye kakak :P

Sya Syazana said...

selamat pengantin baru kakak berr..

milo said...

Tahniah utk kakak. Heheh! Kakak die cantik ok! :)

Amna Qadeeja said...

aaaaa canteknya kakak !nak jadi adik ipar boleh tak? eh eh ahahaa

ohsem gila main kentut2 dengan kakak wakaka selamat pengantin baru utk kakak cantek hihi

FarhanaLicious said...

hehe. mula mula masa akak kawin, rasa sedih jugak. tapi rupanya even dia dah kawin pun, dia still sama jugak. hehe

Maya Lisa said...

hehehehehehheheh ~ kura kura ! hang bila lagiiiii ???

aimie amalina said...

alololo
x dpt la buli akak lagi ye

cpat skit cek kura besaq
cpat kawen
hahahahaha

Elysa Sofia said...

cantiknya kakak! tahniah!!

Elysa Sofia said...

cantiknya kakak! tahniah!!

Wadi AR said...

ingat ko kawen td. kalo tak melepas aku. hahaha

Farie Faraway said...

Dapat duit raya banyak-banyak nanti jangan lupa nak share sikit dekat aku jugak yea , haha . :D

Zul De Alexis said...

selamat pengantin baru kakak ang lama wa x singgah sini..

bella lim said...

waaa lawa kakak kau.. kenapa ayat makin jambu ni weh? berr sana berr sini. tampar kang. haha

si ngokngek said...

mintakan duit raya untk aku skali nnti,kahkah
wah nnti ada anak buah lar kan,rawrr
congrats kak cantik tue!

Liyana Zahim said...

Zubir ptahun dpn lak.. Awal taun dpn.. Taken la kate.. Ahaks..

hazanis said...

theme purple...kacak wooo....ahakss..:)

Miss Volvo said...

comel la u ni HEHEHEHHE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...