2012-05-25

Blogger Ohsemm #3


Eh lamanyaaa gua tak update blog kan. ouchiii! Ehehee.. < siapa tahu maksud ouchii ni apa? ha ha ha

Sebenarnya, trafic blog kura ni makin berkurangan. Tak ada siapa pun nak blogwalking di laman sesawang yg makin bersawang blog kura ni kan. Aloooooooooooo. // gediks pulaks kitews. ehiks!

So! haaaa. Macam biasalah, apabila trafic blog makin berkurangan, sesi promote-mempromote  blogger yg lain adalah jalan penyelesaian nya. Hahaha, Nampak tak disitu aku selalu main kotor. haha

Kalau sebelum ni ada Blogger Pojaan Hati #1 dan Blogger Rentetan #2 , dan sekarang muncul pula Blogger Ohsemm #3

Siapakah yg akan terpilih? ouchiii! Sila berdebar dup dap dub dab...


.......................................................................................................................................


1. TUGAU GATES @ IRON GIRL


http://smackdownz.blogspot.com/
Blog ni best gila wa ckp lu. Sebab bila lu baca, mesti hati lu rasa nak smackdownzzz je tuan punya blog ni. haha. Gaya bahasa perbandingan yg beliau gunakan adalah sgt sgt melampau sehingga kan aku sekali pun rasa nak terkorek hidung bila baca blog dia. Eheh! Ini auta. See? Aku pun dah terikut-ikut dgn gaya perbandingan yg melampau-lampau. // lakonan dari zuber -..-

.......................................................................................................................................

2. Cik Sarah Mohd Saleh 


http://penyurock.blogspot.com
Pesanan utk si jejaka-jejaka diluar sana, awas korang dengan akak Sarah ni. Ouchii! Sebab apa? Haa, Secara ringkasnya akak ni memang nak menangkan perempuan je berbanding lelaki dalam setiap entry dia. Hehhh! haha.. Keluar suara jantan aku bila setiap kali baca entry dia. Eh? Suara jantan? Ouchii lg

.......................................................................................................................................

3. BOXER KEDUT @ hafizudin


http://boxerkedut.blogspot.com/
Blogger ini memang paling ohsem! Blogger jadian si Fatin Liyana, tapi version yg pakai boxer kedut. haha.. Bukan main teruk dia nak parody kan. Entry dia mmg sempoi-sempoih. So apa lagi, jom la ke blog beliau. Mana tahu kot korang dapat idea pula nk jadi Maria Elena Gerek Heleng version tak pakai seluar dalam pulak ke. // ok ni mmg betul gaya bahasa perbandingan melampau sehingga boleh dosa.

.......................................................................................................................................


4. Allya Syahirah Abdul Riff 


http://mukapenyek.blogspot.com
Untuk kategori blogger yg ini, aku boleh kata kan dia dari kategori santai. Kenapa santai? Sebab rumah dia dekat dgn pangkor. Ewah! tak ada kena mengena langsung kan. haha.. Penulisan si mukapenyek ni okey la, tak serabut. Senang nk baca dan comment. // woi bila nk bersantai dgn gua kat pangkor pulak ni? hahaha.


.......................................................................................................................................

5. Lanun Ranggi


http://aujinz.blogspot.com/

Seperti yg anda tahu, sy sememangnya suka art. Ooyeah! Walaupun tgn aku tak berseni, tp aku tetap suka art. Ini fakta! heh.. dah macam isu debat ptptn pulaks uolss. Kalau sebelum ni aku pilih blogger si tangan punya kerja , kali ni aku pilih si Lanun Ranggi. Hidup Lanun! Hiduppp! // semangat politik.


.......................................................................................................................................


Okey. habis sudah sesi promote-mempromote bloger. Haish! Agak bosan kan entry ni. Mesti korang hampa? Yelaa. selalu kalau buka blog gua je, mesti korang ingat entry pasal legging purple dgn punggung kan. hahaa... amboi.

Sebenarnya, gua banyak je cerita nk habaq kat korang. 
Baru-baru ni gua naik Gunung Besar Hantu, - tak ada entry.
Baru-Baru ni gua main sukan Ragetta, menang pulak tu. - tak ada entry.
Baru-baru ni gua kena halau dgn lecturer thermodynamic. - tak ada entry.
Baru-baru ni ada awek waiter purpose gua masa makan malam - tak ada entry.
Baru-baru ni pun, masa birthday gua, ada lagi sorang awek buat video utk gua. - tak ada entry jugak.

Korang tengok? Sebenarnya banyak aku nk cerita kat korang. tapi apa kan daya.
Aku bukannya blogger tegar, yg mahukan follower ribu-ribu dan beranak tiri kan papa nuffnang atau mama heartbeart atau seangkatannya. OPS!
terasa kewwwwww? haha.... maafkan berr.


okeylah.
terima kasih kalau ada yg baca lagi. 
assalamualaikum kalian :)


bai bai :)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Comments
76 Comments

76 kata-kata dari anda:

Asyiqin Haulisah said...

abam kura pun ohsem. #eh

hani said...

aku mau entri legging, entri legging!!! kaler pink pulok wei!

hehe..tadelah, kang ada masa aku terjah blog yg kau iklankan ye. nak sambung marking paper bebudak jap ho! :)

Camy Alya said...

haha :D

Nurrul said...

Wahhh ! ! best jaa semua blog2 yg dinyatakan,, mau terjah ! !

*please buat entry untuk cerita baru-baru lu itu.. nak taw jugak ! :D*

Sarah Mohd Saleh said...

alamakkkk!maluuu lewww kitewww cemniwwww awakkkk..rase mcam nak plok laju2 jekkura2 yg de kat tepi jalan tuh.oke dah!sessi terharu sudah baeh!zillion of thankssss!bye!

BellaJane said...

bagus juga sesi promote mempromote blog nie hehe.. :)

TUGAU GATES said...

wah,lu la kura2 baik hati yg pertama yg gua pernah jumpa(ayat bodek).selain itu,tenkiulah.maka,gua nak g cuci kndang tapir gua dulu.bye.

ascil.punye.lah said...

ade je yg baca blog kau hahhh.

wahhh nak pi terjah depa semua!

ascil.punye.lah said...

ade je yg baca blog kau hahhh.

wahhh nak pi terjah depa semua!

Selendang Merah said...

guwa rasa x bosan pon entri nie oke..cara penyampaian ang tu dekat rasa mcm tengah sembang...hehe..

cepat update guwa nie selalu sekodeng blog ang kalau nk taw

Shyra. said...

macam kenal awek buat video tuh.

aku waseh taw said...

haha nice !

Mk Syahir said...

wahh..hebak2 belaka..macam lu hebaknya..sekali sekala hapdate tapi sekali hapdate..meletopp! xD

Syakir Rahman said...

yeah...blog2 ni akan di BW pas ni...huhuhu...

♥ wawawawa ♥ said...

sy pon dah lama x update blog coz exm aritu kan...heee

Mr.She said...

lu hapdet sepatah pun gua still akan bace kuroo.

eh, lu? gua? pengaruhhhh semata2. kbye >.<

cha'e said...

ada tak orang nak promote blog aku? haha xD

bai baizura said...

smackdownn jek tuan blog iron girl tu .akakak:)

Yumida said...

cerita yg terpendam tu bunyi cam menarik jer..pe lagi muntahkan segalanya..teringin jgk nak tahu....
nak bersesi kenal ngn diorg la......

Aien Alien said...

ohsemmmnya mereka2 yang terpilih berr... :D


berr pun anak tiri nuffnang kan...terasa tak terasa tak? haha

Aien Alien said...

ohsemmmnya mereka2 yang terpilih berr... :D


berr pun anak tiri nuffnang kan...terasa tak terasa tak? haha

IEQAH said...

depaaa pun ohsemm..hangg pun ohsemm juygaakkk laa

Azmira Yusof said...

wah bestnyee blog diorang

Boni JLL3 said...

tulun le update selalu.. ada jugak yang selalu singgah blog ko ni..especiali aku yang kacak ni

si robot comel said...

boxer kedut aku pernah baca,sumpah kelakar,haha.

oh happy belated birthday :D

ABU said...

Untungla Blog diorang di review... Blog aku Bila pulak bahhaha..

Tak menahan blog boxer kedut tu haha..

YOUsoF said...

Blog fatin Liyana jantan tu memang sempoi! ;D


Tapi Lanun Ranggi memang baik punya blog..

Wadi AR said...

mane blogger ohsem no satu yg dulu dulu tu? haha

Lea Isnawi said...

oh ok, aku tak tersenarai

majok

*tutup muka dgn baldi

hairy said...

aku pnya?haha

ain dzaya said...

sis kene banyak berblogwalking nie..sebagai ubat belog sis....=)

"Alhamdulillah. ramai sebaya ain dah berkahwin seawal 20 tahun. Bangganya ain".

ejulz said...

ejulz pun nak jugak.. hehe

Ieyza Afieyna said...

nak terjah dorang la.. hik3...

Ieyza Afieyna said...

nak terjah dorang la.. hik3...

Zakaria's daughter said...

oh oh.

wa tak kenalll.

Bluewendy said...

pomote wendy skali..hahahaha

Atiqah Wadiah said...

haha~t'cari2 jgk belog sy..hampa..x der rupanya utk dipromote..sobss :"(

Fyqa said...

wahh promote blogger giteww..

weyy aku nk baca cite ko lagi.

nak gak tgk video yang awek tu buatkan tok kau. hikk

IQ = Iez Qis said...

nak tengok video befday tu...pplisssss~~ hahahaha!

banyak tol nak buat entry, last-last, blogger ohsem #3...dan akak xde pn dalam list~ hahahah~!

k.bai...=P

Allya Syahirah Riff said...

haha santai lah sgt. meh dtg pangkor lagii boleh santai dgn aku pulak :P

btw, terharuu ouchiee!! Hahaha.

O CIKTEDDY said...

pergh sume ohsem seh!

mizzkechique said...

boxer kedut tu best!!!

AlyNn NyzAa said...

mana blog kitew?? kuang3~
eh no 3 tu ingtkn FL pnye blog...KLON upenye...:)

Zaza Ridzlan said...

banyaknya blog best... =)

Pykaa Pdott said...

suke baca ayat2 dia yg gila2 tuh , adoii skit prot gelak sorg2 . haha

Liyana Zahim said...

Blog boxer kdut je familiar.. Ahahaha.. Blog FL versi jantan..

Finaz Jaafar said...

sentap sentap sentap blog ahkak takde ! hahaha **layakkah?

weyy mmg klo zubir je igt legging purple..da tu nak wat cmne..hahaha

inche hlovate said...

ramai lagi ni yg bace maa.. ouchii hihi

inche hlovate said...

ramai lagi ni yg bace maa.. ouchii hihi

shaFazie said...

nape kite nye tk dew...
hehee..
:D

NisaAdnan said...

choii blog wa mana? haha dlm byk2 blog ni, blog Allya je pernah menjadi santapan Hihii

Nur Aischa said...

haha cool cool. peminat blog kura still ramai. jgn risau lah :D

Teenager Housemaid said...

biler blog shaye nak mashuk shenarai..
*euwww tetibe jangkit gediks si kura neh...
-_-'

hhahaha

Maya Lisa said...

abang zuber emshem ! kena purpose ke, kena propose tuuu ??

Nadzirah K. said...

Hahahaha...mmg tak la kan kalau entry legging purple & punggung..hahaha

zera eira said...

Gilaaaaaa. Kura buat review. Tapi den macam tertinggal lah pulop. Mana mana? Skrollll sampai mati tapi dop jumpa. Haha. Untunglahhhh sape yg dapat. Tahniah2!

LaLa mhdnor said...

blogger jadian fatin liyana, haha.
xleh blah betol :P

Faidhatul Arfah said...

haha nice darling :))

Miz Novexx said...

haha, yang parody FL tu kelakar betul blog dia... adesss XD

m!3yr4h_LolLy said...

bukan kemain lagi banyak cite, tapi xupdate to kenape ? yg paling best kena halau to. macam nak tau sangat la. heeee

Elysa Sofia said...

promote blog ni best ape! bertuah yang dpt review dari kura ni :p

Busyra Bt Takiyudin said...

nak terjah pown sorang2.. blog yang bagus. :)

✰ BbyzyЯaRoxx ✰ said...

perghhh! wa pon nk ubah nama blog lah, letak nama spender rugged pon comel ni. har har har haram jadah :p

ch000tz axoera ヅ said...

hehehe bloger hadik² tu :D

ikaa sharin said...

abe hensem , nk entry legging purple lagi pleaseeee :p

Ardini Izzati said...

Haha. Mimpi lerr wa kalau nak jadi blogger ohsem. Hahah --"

Hanim Irsyad said...

sume ohhseemm :))

biskut chipmore said...

promote selalu pun okay..senang nak cari blog yang awesome!

MimieRara said...

Up lah entri pasal awek propose tu, hee

IeRa said...

urmm..
aku selalu stalker blog kau
tau kura..
ko x pasan eh..?? haha

saifulizan shaari said...

terbaekk ar blog nie

schaze zainn said...

buat la entry pasal kene halau dgn lecturer tu ;p

xila riston said...

kura2lg ohsem...si boxer kedut tuh mmg!!! grrr

Eera Shera said...

fuh byk list tu bila nk keluar entrinye

onie said...

berrrr,blog kau pun best jugak apa ! :D

nick dot anis said...

i lg lama tak update hahhaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...