2012-05-01

Model-Model bajet Fleksibel.


Assalamualaikum kalian.
Nak tanya ni, siapa ada kenal owner butik butik menjual pakaian?
Kalau kenal, boleh tolong tanyakan mereka ni nak pakai model tak?

yelaa, seperti yg kita tahu.. selalunya butik butik menjual pakaian ni selalu menjadikan blogger sebagai medium melariskan barang-barang yg mereka jual. *//esp butik online.

Janji muka cantik/hensem/photogenik, dah boleh jadi model dah. Dan yg lagi penting, ramai follower. //sebab after photoshoot, wajib buat entry sesi promote mempromote di blog kan. mana-mana follower mesti ; "wah cantiknyaa. nak jugeeee, nak jugeee. nak jadi macam dia ahhh. comel! nak beli nak beli". *excited state ni haha

So, disini aku ada beberapa blogger yg ada gaya nak jadi model. Sesiapa memerlukan model utk melariskan butik mereka, boleh try contact diorang. Oh. model ni fleksibel // boleh menggayakan sebarang jenis pakaian pun. hahaha


Tolong percaya, selepas photosoot ni.. Jualan seluar dalam BUM EQUIP terus meningkat mendadak-dadak-dadak ckp lu. Lepas itu, GIANT SUPERMARKET dgn bermurah hati terus melamar mereka sebangai pegawai pemasan seluar dalam. //Ada ke jawatan mcm tu? hahaha


Okey lah, jangan lupa.. sesiapa nk melariskn butik pakaian, ini 3 orang samdol boleh tolong. Tolong melingkupkan. hahaha...

*cuba teka? yg mana satu adalah gua dalam gambar di atas?  hahaha


Bai. Baiii...
*siapa faham motif sebenar entry ni? maafkan sayaaaaaa. ops.. heww!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Comments
65 Comments

65 kata-kata dari anda:

fairus abu bakar said...

YG TENGAH KOT??

✿ pink velvet ✿ said...

rasenyer ade yg nak pakai model ... iklan utk bikini, hahaha~~

yuyueyuliana said...

yang tengah ! haha . tetiba malu tengok gambau tu . haha ;D

Lea Isnawi said...

ko yg pegang spender tu eh?

auwww


eh, nak jadi model gak!

faten osman said...

............ *gelak sampai takde bunyi

[sutera kasih] said...

pening tgk gmbr tu hahah kreatif !

mizzkechique said...

akak malu dik!!!


nk jd model tudung akak x?? hahaha

lisa said...

ada bakat ni jadi model. haha

ascil.punye.lah said...

nampak lah kefleksibalan hgpa kat situ.meh jadi model kerepek ubi aku meh.

fizafantagirO said...

hahahaha .. sesuaiii !

Sya Syazana said...

hohoh. hot lettew~

IQ = Iez Qis said...

kura duk tengah tapi confirm! mata kura kat baju wrna putih tuuuu....kan kan kan

zera eira said...

ekau yang tengah2. kan kan kan? hemsem gila. rse na pinang2 je model sodalam ni. hehe

Ieyza Afieyna said...

ade2.. model butik pngntin nak ? haha

sis92 said...

selebet lah kahkah
em teka eh yang tengah kot

Chikova_Airashii said...

hemsem nyo model2 seluar kecitt ituu..aww..
anda yg tengah la kot?

Zaza Ridzlan said...

hencem model2nya =)

Cik FaRiZaM said...

eh knp 3 org tu muka smua sama???

edit ke gambar ni ?

Athirah Rosli said...

kahkahkahkahh... x senonoh betol...! hahha..

Sarah Mohd Saleh said...

lu tgh2 der..gua tau dah mlalui bulu idung lu.btw kalau lu tgkap dgn pakai sekali spender tuh lg cool kot.huahhaha

Aien Alien said...

ko macam yang tengah2 tu je zuber...betul tak?

Mrs. Norrie said...

kelakau noooo model2 nih>>>>>

syakey said...

laris la sangatttttt. haha

si robot comel said...

lu yg tengah tengah,kan kan

Mr.She said...

kau yg kt tengah2 kn berr? tp tah knape aku rase mata kau yg kau tempek kt laki pkai baju putih tuu :3

Boni JLL3 said...

hye abam model..hehehe

CiK FizA said...

hee. saya rasa awak yang tgh maybe ! >.<

hahahaha. baek xpyh. rasa2 cam x laku je butik pakaian tuh nnt. makin lingkup ada la. Hohoho. Opss =,="

motif? saje nak show off =P

Teenager Housemaid said...

erkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk~
hahah..sengall..

LaLa mhdnor said...

semoga impian encik kura nak jadi model tercapai ! =D

BellaJane said...

hahahhhhahahahhaha.. saya faham hahahaha =="

Cik FaRiZaM said...

eh....kembar 3...ahaks

♥ wawawawa ♥ said...

awak yg tgh2 kot! haha

wahh..nak beli nak beli!!

tp boleh ke pakai @_@

haha

IEQAH said...

hampehh tol model model itu.
ehem..pasnii leh la berkolbrasi bersamaa ^^

Maya Lisa said...

yang hujung kakan tuuuu haaaa T_T

Maya Lisa said...

yang hujung kanan tu haaa T_T

Atiqah Wadiah said...

haha~weewitt...sy nk jadikan 3 samdol tu model blh?muahahaha :P

ZYASH said...

no komen...aptb la budak kecik ne..huhuhu...kan senang serkup jer atas kepala...~lalalalalala~

ZaRa said...

kura kura merantau di belog org lain.
hebak!!

http://mukapenyek.blogspot.com/2012/05/biodata-sengal-saya.html
*cik Allya Riff, sorry ek tumpang tepek belog kamu di sini*

EYFAalias said...

tengah.

Dayz said...

haha, mrepek~ ^^

Sunah Sakura said...

mesti la yang tetengah tu ha..yang excited kemain tunjuk dia pakai seluar dalam ape...#ehh

nurul-rasya said...

patutla aku tengok ramai orang beli spender kat giant arituh

xila riston said...

euwwww yg pakai spender tu ko kan kan ahaha

Yumida said...

yg tengah2 tu kan.....

ABU said...

aku pun nak jadi model gak hahahahaha

hi salam kenal kekura :)

Cik Puan Muda Umi said...

malu pulak tengok gambar tu..hihihihhiiiihi

Miss Volvo said...

masa cuti sekolah dulo aku pena jd promotor suar dalam haha!

Miss Volvo said...

masa cuti sekolah dulo aku pena jd promotor suar dalam haha!

Miss Volvo said...

masa cuti sekolah dulo aku pena jd promotor suar dalam haha!

cik ika said...

hot btol model ni..

ZYASH said...

Add la badge FB kura-kura dalam perahu... sonang den nak add ko...

Allya Syahirah Riff said...

kau yg tgh!! aku kenal sgt. samdol lah korang. Haha :D

Eera Shera said...

rmi dah tau jenama seluar dlm ko haha

Asyiqin Haulisah said...

boleh jugak tu kau jadi model g-string.

-SUPERGIRL- said...

cantik betoi gigi model .. boleh jadi model ubat gigi nih .. hehehe

zulhilmi tempoyak said...

tumpang tnye.. tu bnde ape ye ngah mcm tu2...heeee

Nurrul said...

errr , merah muka tengok modelnya adalah lelaki untuk pakaian wanita.. -,-

Myra Arshad (: said...

haha,amboi. edit habis muka model T_T

Zaza said...

pergh. mmg sesuai jadi model :p

Gadis Gingsul said...

hahhahah,,,,kuraaa paham sangat entry ne kekkekeekke

aimie amalina said...

hahahaahahahhaha
adikkk kuraaaa
stresss eh?
heheh :p

farah izwani said...

choii. haha

Jue said...

LOL! Mau muntah darah kalau tetibe korang beraksi..tp jualan confirm laris punye sbb pa tau..depat x sanggup tgk sape model, depa trus rembat p cashier bayaq truih haha

laskar pelangi said...

rasa nak lempang je model cam gini.boleh?? HAHAHAHA

♥nurul♥ said...

ahahhaha fleksibel gilaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...