2012-04-28

Berr punya Lengging Purple Kesayangan


yooo. hari ni rasanya ramai orang sibuk cerita pasal kuning (BERSIH),
hampir semua entry diupdate pasal kuning (BERSIH),
sampai naik kuning aku dibuatnya. *gaya perbandingan melampau. haha

Okey, abaikan tentang kuning. Lets move to the purple. 

Masih ingatkah kamu semua dengan Lengging Purple yg aku pakai masa hiking di Gunung Rajah tempoh hari? Masa pg pangkor dulu-dulu? Masa mandi dPort Dickson? Err. Mesti tak ingat punya kan. *nah review balik. paksaan ni. haha // Berrr Legging Purple dGunung Rajah // Anak Kura-Kura di Pangkor //Apabila Kura-Kura tak Pandai Berenang!


Mesti korang semua rasa annononoying gila nauu kan dengan legging itu? // Cisss.
Tapi, tahukah? haa. Tahukah korang? -dah mcm segmen ayeem pula.

Lengging purple itu adalah Running Tight CW-X. (klik sini utk tahu lebih lanjut)
yakni, tight yg sangat dibangga-bangga kan oleh atlet outdoor di barat sana. *gaya perbandingan melampau lg. haha

macam power-power ranjer je rupa, tp bila pakai. homaigod. homaigod. dappppnyaaa! *gaya perbandingan melampau lagi lagi.. haha 

Aku dapat tahu pasal tight ni pun, dari senior geng gunung kerex (UTeM).
So, disebabkan teringin nau nak tight ni. Gua cari-cari-cari dan akhirnya jumpa.
Tapi bundle jela, dengan pilihan yg terhad - PURPLE. haha
//nak beli baru, memang tak mampu la. kat ebay pun dah cecah ratus ratus.

Bergaya kan dengan tight cw-x? tapi. bergaya mana pun power mana pun, yang aku ingat masa tgh syok abseiling ni aku tergelincir dan tertelan bergalon-galon air. pehh. sedapp.


///Okey, itu sahaja utk entry kali ini.
Gua saje bakar line entry kuning-kuning hari ni kan.

baii. baii. 
Eh lupa, lupa nk bg salam kat atas tadi. Assalamualaikum!
hidup purple!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Comments
69 Comments

69 kata-kata dari anda:

Marya Hana said...

hidop seluar purple ! bahahaha.

juga,
hidop blog aku yg purple !

♥ wawawawa ♥ said...

kurusnye!!!!

pkai legging lg nampak kurus!! hahaha

Sarah Mohd Saleh said...

bolehkahh si'die' bernafas seperti sedia kala?tkt lemas jek pakai ketat2 nih.hauhauha

ZaRa said...

yg kuning tu untuk otak kuning je

first time tgk ber pakai legging ni da cam power rangers pepel lak

tambah klo de matching bju and cap
leh jd action kamen, eh, power rangers dlm air

ceh,panjang plak celoteh kali ni

Mr.She said...

kenapa aku rasa macam dh lama tahu? bhahaha

HIDUP KUNING! kbye

ikan said...

Kalau sorang satu angkat kaler lain2, bila combine sah macam power rangers pakai setengah sut.

Tapi nampak smart. Jarang ada kat Malaysia nie kann?

Saddila said...

ehh kite punya tikar buluh version tu sama laa **saje abaikan motif entry ni

Mk Syahir said...

xyah minum dah seminggu..jimat ayaq..hahahaa

EYFAalias said...

fuyoooo. sexy! :P

Eera Shera said...

kenal sgt la seluar tu..bpe kali dah ko tayang haha.. cuma kalernye menyerlah sgt. mmg sebijik cm power renjes pn

Wadi AR said...

hoii. pakai suar adik

Nor atau Nad said...

*speechless -_-

si robot comel said...

hidup purple,hidup merah ehh?haha

ZYASH said...

tido lagi baik dari berkuning-kuningan tu...

auni said...

power rangers purple ! ahaha

fairus abu bakar said...

cik kura trimas...rajin benor singgah bLog saye..eh nak ckp cantik sgt suar purpLe awak tu..pos bg saye 1 ye?

xila riston said...

aummm sexynya...leleh...

hanisah harun said...

ahaa purple sesuai dengan berr :P
mesti memang suka kann aktiviti lasak lasak ni

ezzaty said...

HAHAHAHAHAHAHA siyesss weh aku 1st time tengok lelaki pakai legging pepel ! :D

si ngokngek said...

serius seksi,rasa tergugat pulak iman..

eh??hang budak sukan ka,asyik trekking ja..ajak lar aku pulak

Ardini Izzati said...

Haha. Purplenya awak! Takde kaler striking lagi ke?

azalia hjsalleh said...

chantik seluar
pinjam buat seluar tidur boleh X?

Atiqah Zakaria said...

Sebelum komen, meh nak hiok hiok dulu. Hahahah amboh harini semua nak cerita pasal warna, kura pilih tema purple harini ye? >< Hahaha! :) Thanks sudi jenguk :)

Aien Alien said...

amboi. sekian lama nampak kekura berlegging puprle, baru ku tahu asal-usulnya dari mana...hehe. hidup purple!!

Lea Isnawi said...

nape x beli legging pink

mesti lagi HOT!

wiwit

Umie Artoqiemie said...

perghhh stailo sehhh haha. kau pelik haha.

Cik Suriz said...

untuk hiking sgt styleeee

meowwmania said...

perghhhh...purple sehhh


fink takde? ^_^

Nana said...

cantik plak tgk legging tuh..huhu

Terbang Bersamaku said...

wah..mesti best buat abselling dekat air terjun tue..tapi malangnya daku gayat dgn tempat tinggi...uhuhu..:p

LaLa mhdnor said...

wow,macam suar power rangers =D

c'axoera ヅ said...

Heheheh lelaki ngan legging mmg xsuwaiiiii yoppp Kekekekeke tpi in this case acceptable lah :p

Yana Yoenas said...

wow..huuuuu....ada style laaaaa

Boni JLL3 said...

uiskh...aku nak cari legging kale pink la pasni

zera eira said...

hencemmm nye kuwe kuwe berlegging. auw auw auw. chukew chukew. pehhhhh. muntah darah kura denga. :)

e4ezzati said...

Hidup purple ! jyeah

Yumida said...

sronok nyer...kalo la....kalo la dpt join sm...sure teramat2 sronok..

Liyana Izzati said...

Hahhaha. Purplenya ! Seluar punyalah striking. Tapi well, saya peminat pink. Tak tanya, saja nak bagitau! Hahha.

Khuzrin Kamarudin said...

Macam seluar power rangers je bentuknya?

mizzkechique said...

perghhh, menggiurkan!!! hahaha..



klu akak, sumpah xmo pakai..erkk

Asyiqin Haulisah said...

hahaha, *opsss. legging tu. auww auwww.

wanda said...

kemainn purple gituhh !

| RoziAhmad | said...

baju dia tak de? kalau ada kompem mcm power rangers purple. :p

Ieyza Afieyna said...

Haha.. aah mcm power rangers je tgk.. huhu

Allya Syahirah Riff said...

tak habis2 dgn legging purple kau :O

Maya Lisa said...

auuh, emcem emcem suarr ! cekci !

-SUPERGIRL- said...

mcm seluar power rangers ! hehehehehe

biskut chipmore said...

comel legging dia..da macam seluar power rangers jer

aimie amalina said...

hahahahaha
tula
asek pokus kat suar pepel tu
smp kesedapan tergelincir
kekekeke

AlyNn NyzAa said...

erk? legging? tight~~~ ==;

wawaroxx said...

purple? err, pink ag baik kot untuk lelaki. haha

wawaroxx said...

purple? err, pink ag baik kot untuk lelaki. haha

wawaroxx said...

purple? err, pink ag baik kot untuk lelaki. haha

wawaroxx said...

purple? err, pink ag baik kot untuk lelaki. haha

wawaroxx said...

purple? err, pink ag baik kot untuk lelaki. haha

wawaroxx said...

purple? err, pink ag baik kot untuk lelaki. haha

wawaroxx said...

purple? err, pink ag baik kot untuk lelaki. haha

wawaroxx said...

purple? err, pink ag baik kot untuk lelaki. haha

niazis said...

ecece..minat gle kt wrna purple. sksi2..haha

rerehalim said...

padanla asik pakai. atlet pakai ropenye. seksis seksis sekali.

Atiqah Wadiah said...

hehe..purple?naisss..

cik mun said...

hehehe..cantik legging..purple gitu..ad klass

syakey said...

skali aku tgk, macam sluar power rangers wehh! serious! hahaha

Teenager Housemaid said...

hahaha..
*seriously gelak sungguh ni* hahahaha..
stylo tu kura..:DD legging purple...kahkahkah

Cik Puan Muda Umi said...

ehem..seksi...weeeeee

hazanis said...

macam seluar power rangers...ngeh3...:P

shaFazie said...

purple gitue..:D

ikaa sharin said...

sumpah sexyyyy :p

TUGAU GATES said...

serius mcm sluar power rangers..Dino Thunder punya suit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...