2011-03-15

Angry Birds.

Jom main Angry Birds!


Ini game baru ke? 
Atau aku seorang je yang baru tahu?
Best sangat ke angry birds ni?
Boleh bawa maut ke?

Eshh tak ada la baru sangat game ni, dalam 2010 jugak di "launching" nya..
Mungkin juga la kau seorang yang baru tahu, orang lain dah khatam dah.
Okey, game ni sangat best kot. guna Burung Merah tembak-tembak Babi Hijau kan.
Betul, game ni boleh bawa maut kalau kau main masa tgh drive! haha.


Dengan bongkak lagi besau hidungnya, 
aku berjaya menghabiskan game ni dalam tempoh 2-3minggu je.
okey, kira hebat la tu. lagi pun aku ni student kan. (alasan)

Angry birds ni sebenarnya game yang menguji kehebatan jari-jemari korang.
Korang kena pandai target Burung Merah tu dengan menggunakan 'lestik gergasi' untuk shot Babi hijau
yang mencuri telur-telur Burung Merah tu.
Angry birds ni ada 5 chapter, dan setiap chapter tu ada lagi stages nya yang lain.

  • Chapter 1 (Poached Eggs) ada 63 stages.
  • Chapter 2 (Mighty Hoax) ada 42 stages.
  • Chapter 3 (Danger Above) ada 45 stages.
  • Chapter 4 (The Bg Setup) ada 45 stages.
  • Chapter 5 (Ham 'Em High) ada 30 stages dan coming soon.
  • lasty, Golden Eggs!
 

Tak susah sebenarnya nak lepas setiap stages, sebab senang dan menyeronokkan!
Haa korang, kalau setakat pandai menaip keyboard laju-kaju je, apa barang kan. hahah
So, jom la main game ni?

p/s: Oh ya, Angry Birds ini akan juga dimasukkan ke laman sosial network ketaksuban 
korang (FB) dalam bulan May. Habis la jatuh saham CityVille dan FarmVille



Review 1

Review 2


TOLONG LIKE!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Comments
9 Comments

9 kata-kata dari anda:

balecan said...

hahah
aku men kat ipad
tak lepas2

balecan said...

bukan agry bird
agry bale jadinya

kura said...

ipad? den xmmpu lagi.
aku men kat xperia je :(
haa taw xpe! jadi angry zuber juga kadang2. haha

Amirrah Zawani said...

hahaha!! tamaw la main.. nti tak jd kerja =p

kura said...

Alaaa main jugak la. beli la ipad satu wo cik mirra oii haha

HEROICzero said...

oh ini lah angry birds??? HAHA. baru tau. malam ni nak cuba main. thanks!

=)

kura said...

yeah. ur welcome bro :)

pendekar laut said...

chptr 4 susah,time ada burung boomerang..

kura said...

@pendekarlaut.
haah! agak susah. tp kalau sepuluhkalisekejab mainnya komfom lepas :3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...