2011-08-24

Aku Rasa Aku Tersalah Comment!

walaupun tajuk entry ni agak poyo, tp ini serius!
Okey entry ni sgt pendek gila gilaaaaaaaaa. Boleh baca dlm masa 10 saat je!

Tadi aku punya best belogwoking sambil drop drop comment, aku rasa macam aku tersalah comment la.

Demmm!

Sebelum owner belog tu cari aku dan gelakkan aku, baik aku mengaku dulu kan. Eheh!

So, MAAP MAAP MAAP MAAP. Aku beria-ria ni minta maaf kat belog sesiapa yg aku salah comment tu. Mesti dia nak printscreen nnt then buat entry pasal aku kan. Malu ler! (probability kan)

Ohyaa. Mesti korang kata kenapa aku tak delete comment aku tu balik kan? Errr. Nak delete mcm mana! Dia buat comment moderation! Adehh.. Dan yang paling best, aku lupa siapa punya blog sbb aku dah terclose. Esh! Fakla.. Nak tgk history? Pun tak boleh pakai sbb aku buka blog blog korang sekali banyak kat tab kan. 2x Fakla..

Alahai zubir.. Itulah suka sgt drop comment kat belog org sampai careless.. Tapi nk buat mcm mana kan, dah mmg suka mengomen. Tanggungjawab sebagai seorang follower. Cehh!

So dengan kesempatan yg ada ni. Aku dgn bangga nya nak masukkan kepala dlm cengkerang selama 3hari! (tak nak berbelog) Cehh, poyo! hahaha...

Dah habis 10 saat dah. Babai! Jumpa 3hari lg nnt...



Malu Lu Lu Lu Luuuuuuuu!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Comments
73 Comments

73 kata-kata dari anda:

Wadi AR said...

kahkahkah tula, len kali paki spek bosa bosa. duduk la kau dlm cankerang tu.

rerehalim said...

haha salah komen ape? o_O

Aisyah Aina said...

haha..sengal kau...duduk la kau dalam cengkerang tu lama2 :D



p/s: lama tak datang sini..header kau hensem gila..muahaha..

Umie Artoqiemie said...

takyah ah nak sorok bawah tempurung. tutup muka dahlah... tu la kau .. puasa2 x pokesss.. pokesss pokesss!!

si Bella Bilot said...

hukhuk. xpe wei. mane la tahu nnt trafik ko tinggi kalau owner blog tu wat backlink ke blog ko. hik3. #thinkpositive

Heidi Shafiq said...

oh kau rupenye... :P

Nur Salsabilla said...

kah kah kah. ok, dah habis gelak. dah cek dah komen , tak salah. kah kah kah. *sambung gelak lagikk*

Takpe bro, tu tandanya banyak sgt baca entry org sampai tercampur-campur cerita. hehe. Bukti kottttt~

:P

Selamat malam kura! tak yah nak menyorok sangatlah kan. ok, 10 saat je baca komen ni kan. Peace!

A i n n u r said...

kesiannye.. hahahaha..

kelakar...:P

Sunah Sakura said...

blog akak ke tu ek? lalalala~

puteri katak said...

hahahaha..

PK trut bersimpati..beikkn Pk..keh3~

*etceli nk ckp pdan muka.. (^^,)

syasya said...

hahaha comel.oi lebih 10 saat!! blog sape la jd mangsa salah komeng ang tu.hahahs elamat puasa =)

adrinaqamarina said...

hahaah dah mengaku bersalah sebelum tuan blog appruve komen :P nak jugak tau! :P


zubir oh zubir.


aku pernah juga dulu salah komen, aku jenis kalau nak komen, suka sebut nama orang tu, tup tup aku salah type nama dye.


sekali dye datang blog aku cakap, nama saya bukan zzz, nama sayaa llll. -.-'

oreocheesecakes said...

en kura2 jgn sorok kan diri.. da nk rye nie..... nti semua org risau awk hilg... huhuhu

Liyana Zahim said...

Hapuskan blog anda skrg.. Hahahah~

farah izwani said...

haha.
dok dalam cengkerang diam diam.

mira farhanah said...

mira punye belog!grrr kurakura mmg nak kena ketok!

Finaz Jaafar said...

haha..chillex la ber..tu la ko..next time kne lebih brhati2 keyh..aq pun prnah trsalah komen..tapi kat status fb org la..hahaha

Nor atau Nad said...

ape ko carut kat belog tu heh??
*angkat kening doublejerk ^^

meaw said...

wakakakakakkaa! tak pasal-pasal dah malu,wakakakakakakka (gelak over dah ni,hehe)....

kura said...

@wadi.
hummm. baiklah wadi baiklahhh :0

kura said...

@rare.
rasanya nk komen utk entry ayeem. tp tula. tersalah komen kat blog org lain. esh!

kura said...

@aisyahaina.
hensem mcm saya? eh! hahaha

kura said...

@umie.
hakhak. yela umie. lps ni sy pokes ye pokessss!

kura said...

@bella.
klu trafik tggi pun, tp memalukan diri sndiri kot? sobs.

kura said...

@heidi.
eh? andakah? serius?

kura said...

@nursalsabilla.
cis. batal puasa kang gelak lebih2. Eheh.

yeah! buktiiii :)

10 saat je kan? haha

kura said...

@ainnur.
:0

kura said...

@sunah.
blog akak? er. rasanya bukan. heheh

kura said...

@pk.
baik gila!

ah. jd xbaik balik. haha

kura said...

@syasya.
alaa. lebih bbrapa saat pun bkira ke? eheh.

slmt :0

kura said...

@adrinaqamarina.
hahahahaha. eh tergelak pulak. hahaha..

lg la pula siap tulis nama. segan oi! haha

kura said...

@oreo.
ada ye org nk risau? heheh

kura said...

@liyana.
sampai nk hapuskn blog. sampai hati. haha

kura said...

@farahizwani.
bebebbeaaaik! :0

kura said...

@mira.
yeke? series? erk. maap!

kura said...

@finaz.
fb xpe lg wo. ni blog. maluuuu! hekhek

kura said...

@nornad.
xla mencarot sgt. hahah

kura said...

@meaw.
amboi meaw............. suka.

Nur Saina (AntooUngu) said...

hahaha kesian die..tapi nk gelak jugak. haha rabun sungguh mr kura ni.. ish2. Nasib cepat mengaku..haha

Paradise Gal said...

hai thanks sbab follow blog sy. meh nak follow balik..:D

saya dewi said...

malu itu comel. HAHAHA XD


kriok kriok *bunyi perut lapooo nak bukak poseee. hihi =P

miszfazierra said...

alahai sian dea . cmne lah boleh salah komen tu . ni mesti tgh angau . hehe gurau jek :D

Shamsuddin Amin said...

hahaha... boleh plak mcm tu...
rilek la... =P

rerehalim said...

Rare?! Rere la he he he. Rare betul awak ni. Hihi

mira farhanah said...

hihi tipu lah!lainkali bukak tab banyak banyak ey cik kurakura :P

kura said...

@nursaina.
haa dah rabun. beginilah nasibkuuu -,,-

kura said...

@paradisegal.
heheh :)

kura said...

@sayadewi.
yeee. comel mcm sy. eheh! haha

kura said...

@miszfazierra,
haa. ntah la. sy pun tak tahuu. benda dah jadi. heheh

kura said...

@shamsuddinamin.
rilek la ni :0

kura said...

@rere.
typo la! haha..

kura said...

@mira.
kena tipu la ni? -,,-

mira farhanah said...

yes kena tipu lagi!

♥ MRS ZACKS ♥ said...

hahaha kalau tu blog sy, mmg dh lme laa kne :PP

kura said...

@mira.
unfollow kang. haa takot takot? hahaha

kura said...

@mrszacks.
haa tp syukur bukan belog akak. hahah :0

bella lim said...

HAHAHHAHAHAHHAHHAHAHAH apa yang kau komen tu weh. bapak lawak. dah dah jangan malu malu. duduk dalam cengkerang dah la bogel lak tu. ops!

Amna.Qadeeja said...

erk sib baek bkn blog gua. xpyh sorok dlm cengkerang, deactive terus blog wakaka

Asyila Zainuddin said...

hahahaha.. selamat bertapa kat dlm cengkerang tu.. yg sure bukan salah komen kat blog aku la.. ngeee..

tomatokering :) said...

hahahah blog sape letewwww ;pp

kura said...

@bellalim.
suka kau gelak. heh.
kalau bogel pun menatang. xpe. haha

kura said...

@amna.
haha. sampai nk deactive. :0

kura said...

@asyila.
ye.. selamat bertapaa :0

kura said...

@tomato.
tu menjadi tanda tanya lg. heheh

EYFAalias said...

wahhh. sama lah kita. penah gak tersalah. ehehee. lepas tu cepat2 delete :P

Ariena Hisham said...

Hencik Kura-Kura, haha. Sabar jelaaa XD

Amirrah Zawani said...

haha!! len kali kena ati2 la..
kalo yg buat kena approve dulu tu mmg taleh delete sndiri la..

Nabilah Huda said...

datang belog saye pulakk! haha sukebace blog kura!

Tasha said...

haha,lek la bro...bukan blog aku tu, ko komen ok je.. :P

Liyana Yusof said...

halolololo... tomey nyer kura2 nnges dlm cengtkerang mcm budang dlm kandungn pulak yana tgok.. hahah...

Fyza Lovato said...

ni mesti kes baca xhabis terus buat citer. hahaha

Zul Fattah said...

haha..apasal wei.. ko komen apa? ke ko cakap blue dgan owner blog tu? huhu.. kejam ko

Busyra Bt Takiyudin said...

hehe, cepat masuk dalam cengkerang!
:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...