2011-08-20

Saya Sudah Semangat! Anda Bila Lagi?

Hoi org kampung! Hoi org Bandar!
Selamat Hari Raya!
Eh? Itu je?
Ops. Lupaa..
Merdeka! Merdeka! Merdeka!

Amacam? Semangat tak aku nak Raya sambil Merdeka?

Nak lagi semangat? Tuuuu.. Tuuuuuuuuu tgk header baru aku tuuuu?
HAHAHAHAHA

So? Korang punya header sempena raya+merdeka mcm mana pula?

Apa? Malas? Tak petroatik dan petroraya betul korang ni. Pergi balik lombok la klu mcm tu. Eh!

Hum.. tak apala,siapa yg malas nk tukar+tak ada idea nk buat header baru tu, WALAUPUN SETAHUN SEKALI JE.. Amik jela header aku tu. KITA KONGSI. .

Tp masalahnya, aku dah terletak link pulak kat hujung gif tu. Bapak mencapuup. Eh! Tak da, bapak aku tgh tido tu. *buat lawak di bolan ramadhan*

p/s;; Ini adalah entry paling beria-ria. Kan? Nasib baik tgh hensem. Hekhek..
Ohh lagi satu. Tak faham apa motif entry ni ye? Motif dia aku nak tunjuk header baru. tu je. Apa? Apa? Nak lempang aku? Err. nak ciom pom boleyyy. Haha
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Comments
69 Comments

69 kata-kata dari anda:

Shyra. said...

beerrrrrr. tahun ni, pakcik tua tu lagi kew yang umum? time pose, die xde pung.

aenmatderis said...

haha,
cute gile header............
:p

fadh leyanie said...

gempak sih header kura..rindu la kat pak cik berbaju melayu biru itu,.,
selamat hari raya dan happy merdeka day..
-sekian

adeyla said...

hahahaha..lawak lah kau..;D

bella lim said...

hahaha semangat lebih la kau! aku tak rasa nak raya pun. :p baju raya you warna apa? i warna biru. hikhok hikhok

Dynda said...

kemain kau menunjuk ye kura?

*oke LETTEW ak dpt title dynda suka segmen beben.. haha btw terharu gak msok BELOGKELIST kura. hiks! mercy~ :DD

puteri katak said...

ni mmg semangat abes r kura..tokojut den nengok blog ekau..

hahahaha..

selamat ari raya !!!

Wadi AR said...

ape? kau ulg lg skli? HENSEM?

syaerah said...

aceceyy.. nak vok cm mira lew ni yew.. haha

kura said...

@siraaa..
jgn nek berr sgt!
haa. mmg xda pun :(

kura said...

@aienmatderis.
cute ke hensem? Eheh! haha

kura said...

@fadhlayanie.
hehe. xda la rindu sgt! hahah

kura said...

@adeyla.
:)

kura said...

@bellalim.
aku kena smngt. sbb aku risau dah xda ramadan utk aku lg nnt. eheh!

aku xbeli baju raya pun lg yuuu -,,-

kura said...

@dynda.
manew adaew menunjuwkk -,,-

haha.. wc!

meaw said...

hahaha,mai nak repot kat tuan tu, kura buat mulut besau,hahahaha! selamat hari raya kura hensem :D

kura said...

@pk.
selamat selamat rayaaaa! haha

kura said...

@wadi.
HENSEM GILA. hahaha

kura said...

@shaerah.
eh. mestilahhhh. haha

Terbang Bersamaku said...

kreatif header dia...=)

Dynda said...

btw lg, header tu buat aku tergelak la kura. smlm xleh nk tgk abes sbb line ciput. ahaha. klakar but nice >.<

tomatokering :) said...

wahhahahaha comellnye header !!! ^^

emy zulaiha said...

haha sngt kiuttt oke blog neh =) salam lebaran dan merdeka merdeka merdeka!*tetibe smngt jgk! =)

kerang said...

hadoy! kejam tol buat gigi die cenggitu~patut letak gigi emas sebatang..huhu ^^

farah izwani said...

motip?
nak tunjukkan keriangan tak sabar nak beraya lettew.

Finaz Jaafar said...

wahahahha..gyler smngt ko ni kura !
tau tak, aq bukak blog ko ni trkezuttt sbb tbe2 trsembul mke atuk tu..hahaha..anyway, atuk tu dah brsara..hehe

Shamsuddin Amin said...

tahun ni kite sambut meraye...
merdeka + raye... hahaha

ayanuts said...

he..he..serius cool glerr letak header mcm kt ats tu :)

oreocheesecakes said...

en kura2 sgt ceria...:)

kura said...

@terbang.
:0

kura said...

@dynda.
klakar but hensem la. eh! hahaha

kura said...

@tomatokering.
:0 haha

kura said...

@emyzulaiha.
haha. smngt mcm ni la kita mhukan! haha.. slm lebaran dan merdeka :0

kura said...

@kerang.
gigi emas mahal. eh! hahah

kura said...

@farahizwani.
yee letttewwww. haha :)

kura said...

@finaz.
hahaha mestilah!
haah, dia dah bersara. tp aku tetap suka dia. sbb dia nolstagia. cewah!

kura said...

@shamsuddin.
yeah! sukaa. hahah

kura said...

@ayunuts.
cool sampai raya! hahah

kura said...

@oreo.
mestilah :0 hahah

i'm ezza haniza said...

kuraa,nak header cm tu jugak..nak jugak..nak jugakkk! (manje ni)

kura said...

@ezza.
menje ye? aw. awww. haha

haa buat la buat la. boleh geng! haha

mira farhanah said...

nasib baik tgh hensem?haha.ceh perasan!
nasib baik tgh cute ni,sebab tu cmmnt :P

kura said...

@mirafarhanah.
yeee. perasan jgk yeee. :0 hahah

Amna.Qadeeja said...

err semangat ini yg kita mahu eceh

oke gua rindu 'atok' kita ni ;)

Ain Atika Zailani said...

hahah weh..tak sabarnya nak raya..sambut merdeka tu hmm boleh laa..hehhehe..

ina said...

Nice header! smarttttt gileeee! selamat hari raya! merdeka merdeka merdeka!! *ecehh semangatttt*

meaw said...

hahahhahaha,dah agak dah motip sebenar tu,hahaha! tak sabaq nak balik kampungggggg!

Allya Syahirah Riff said...

oi , cantik header hang . ingat jugak kau ye kat merdeka :P

syazu said...

untungla header baruuu,,,

zati embong said...

hihi,ha org ke 2 jat jmpa tkar header hari ni.hihi.haha

kura said...

@amna.
haha.. rindu gila kan!

kura said...

@ainAtika.
ey. xsemnagt kemerdekaan lgsong la anda ni? balik lombok la. ehheh

kura said...

@ina.
yeah. semangat mcm ni la baru rakyat malaysia! hahaha

kura said...

@meaw.
erk. sy xpayah balik kg pun. nescaya dah cuti dari bulan 5 hari tu. hahah :0

kura said...

@allya.
eh mestilah. tampa merdeka, siapalah kita. cewah. haha

kura said...

@syazu.
ye untung la untung la :0 haha

kura said...

@zati.
semnagt kan? hahaha

twinkeenabilah said...

Amboi header kau melampau. Hahaha
penampar and penerajang ahh. cium bek aku cium kura-kura aku :p

Wani said...

macho header!
herrrr "__"

kura said...

@kaknab.
melampau tp xberdosa. gittew! haha..
err. spesis aku gak tu. eh! haha

kura said...

@wani.
mestilahhhhhhhhhh. hahaha

Nur Salsabilla said...

Kura! hahaha. Orang gila je tak semangat nak raya kot! kah kah. ok, dah stat gelak tak senonoh. :P
Ahh. bapak semart header. *jeles*

suke naa bercium si kura ni. kat tepi tu haa. bila masuk page ni mesti tulis..___ sedang bercium! haha.

kura said...

@salsabilla.
bapak saper? Eheh! hahah. ala xperlu la jeles, buat la 1! haha..

Siapa tak suka bercium? Eh. Tp cium halal2 la. buakn yg maksiat tu. haha

Nur Salsabilla said...

hahaha. Haruslah halal.. tak halal kita bawak p JAKIM lah nak tahu halal ke tak. muahaha

Nur Saina (AntooUngu) said...

hoi org kampung..balik kampong mane pn..hihi

EYFAalias said...

gempak la header diaaa! ehehee

ღ p!nk veLvet ღ said...

wahhh~ kemain header tuh erk :P
btw....sy follow cnie~~

Liyana Yusof said...

hahaha.... kura cuba baca balik kt bawah header blog kura tu.. ada satu perkataan baru yg yna belum belajar lagi rupanya... "Raya ke-10 nanti header ni *dibunag dan akan disimpan dalam laci."

menurut kamus dewan edisi ke-800

*dibunag - sejenis makanan kura kurang yg tak suka air, dan tak pernah mandi pagi.. hahaha

kura said...

@liyana.
cisssssssssssssssssss! lompang kang? haha.

heh. itu style ok. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...