2011-09-14

Harapan KURA Hanya Impian

Aku suka baca blog Harapan MARYA Hanya Impian.

Disebabkan oleh bergitunya, aku telah mengjudulkan tajuk enrty ini sempena nama beliaw aww, kerana disampingnya telah promote blog kura tempoh hari dan dengan serta merta nya follower aku memuncak sebanyak 30 orang dalam masa hanya sehari dan aku tahu kau orang tak hado kan kn?. (ayat terlebih panjang pula)

Tapi apakan daya, aku tak pandai menaip panjang-panjang utk mengdiskeraibkan apa HARAPAN dan IMPIAN aku dan seterusnya menghargai kak marya. Maaf kak.

Tapi tidak mengapa, cuma GIF boleh menerangkan semuanya. Terimakasih kak marya kerana memberi inspirasi.


Photobucket
Ini bukan impian zuber, tp impian kura. Dan jelas sekali kura itu bukanlah zuber. Eh. hahaha 

ps// Okey mcm biasa. Aku pun tak tahu apa motif entry ni. Entry pasal gatal nak kawen ke? Amboi padahal baru 3 hari masuk belajar. Heh! Ahh! Persetankan semua itu dan yg pasti entry ni tak ada kena mengena dgn aku. Janji aku iklas berblogging. kan? Hahaha




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Comments
84 Comments

84 kata-kata dari anda:

sleeping_maniac90 said...

haha blog y best mst ad rmi org y folo punyer...

Asyila Zainuddin said...

haha.. aku samapai tak tau nk komen ape.. ngee..

syirah rasid said...

untunglaaaa :P

aimie amalina said...

hahahahhaa
hambooooiii gatai nak kawen nooo
belajaq bagi peghabih dulu na =p

Zul Fattah said...

haha.. sengal la ko kura.. aku doakan ko dapat r kahwin 4.. huhu.. larat ke nk tanggung?

Dynda said...

merapu jela kje ko berrrrrrrr!

Anne Biella Rani said...

tu bini-bini dia ke?

Marya Hana said...

weh. kakak ketam menjengok sini..
kemain kau eh ~ thanks =)

Mya said...

kehkeh gambar xmenahan =p

Amirrah Zawani said...

hamboi.. kemain tajukkk..
jutaan terima kasih untuk harapan marya hanya impian lah kan :D

meaw said...

ada niat nak kawen 4 eh?haha

EZAN IDMA said...

ikhlas tu penting kan haha

ciknanard said...

wahh , follower kau dah bertambah nampak . tahniah zubir :)

AliaJustea said...

HAHAH . ada hati nak kawin 4 rupanya .. tak malu ;p

miratun madihah said...

Hamboi kau ni gatai nak kahwin naa. haha. weyh comel doe header kau, aku jealous tahap gaban kau tau?

Tulus Sweet said...

kak Marya so cute!

Atiqah Wadiah said...

kawen jgn lupa ajak..mau mkn preeee :)

mizzkechique said...

ko dh kenapa dik??

| RoziAhmad | said...

hahaha.tru cari satu dulu ye baru pergi step yg seterusnya.

ღ p!nk veLvet ღ said...

sgt ikhlas, kih3~~

Cik Suheela said...

kita pon suka baca blog marya..heee :)

kura ni laki ke..tgok layout mcm pempuan pnya blog kifkifkif

amy syahirah said...

haha !! cik kura ni kelakar laaa .

abghani said...

i folow..salam raya

farah izwani said...

hiok hiok.
kura kura boleh kawen banyak ke?

wanie said...

ahaksss ! berangan ehhh ehhh :)

hana sudradjat said...

kawan oh kawan *geleng-geleng kepala*

kura said...

@sleepingmaniac.
yeke? ohh. so kena jadi best la ni ye. hekhek

kura said...

@asyila.
sampai hati oi haha

kura said...

@syirah.
apa yg untong? haha

kura said...

@aimie.
gatei cikit cikit je haha

kura said...

@zulfattah.
amin! larat larat. hahaha

kura said...

@dynda.
namapun berrrrrrrr hahaha

kura said...

@anne.
yela punnn.. aku pun nk mcm tu. eh!

kura said...

@marya.
huehueeee. hahaha

kura said...

@mya.
sy pun tak tahan. ehh haha

kura said...

@amirrah.
hahaha. tajuk memainkan peranan yg penting kak mirra. hehe

kura said...

@meaw.
niat sikit sikit je hahaha

kura said...

@ezan.
taw tak apa! hahah

kura said...

@nanad.
ye tahniah yee. haha

kura said...

@alia.
alaa. impain je pung? hahaha

kura said...

@miratun.
elllehh.. header kau pun comel wahai robot! fuh..

kura said...

@tulus.
haah. tahu tak apa! fuh.

kura said...

@atiqahwadiah.
yela. pasal makan lajuu ye haha

kura said...

@mizzkechique.
kenapa apa? hahaha

kura said...

@roziahmad.
yela. baik kak! hahah

kura said...

@pink.
thx yeee hahaha

kura said...

@ciok suheela.
sy jantan laaa. eh. haha

kura said...

@amy.
cik? encik laaa. haha

kura said...

@abghani.
slm raya juga!

kura said...

@farah izwani.
boleh. kasanobaaa hahaha

kura said...

@wanie.
moga moga jadi kenyataan. eh. haha

kura said...

@hana.
apa yg geleng kepala? hahaha

~::KUYA HARIS::~ said...

waaa..bleh jgk terjah belog tu. ^^

pa2 pon..thenks sudi singgah belog sy ya. folow kamu jgk :')

Adylia Qarissa said...

hahahaa...entry gatal gatal..jangan kawen lagi :D

farah izwani said...

hoi kurapurapura lapar tak?
nak bagi makan kaki saiz 4 ni ha.

Sunah Sakura said...

budak ni pandai betul kannn buat gif image camni..rajinn bebenor..

Finaz Jaafar said...

hahah..aku masuk blog ni mmg dari blog maria tu pun..huhu..

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

HAHAHA
*tuh je yang mampu comment :P

kura said...

@kuya.
heheh. thx kak :0

kura said...

@adylia.
gatal sikit je pun. haha

kura said...

@farah.
HAHAHAHA. boleh gak? haha

kura said...

@kakak sunnah.
itu je kita mampu. heheh

kura said...

@finaz.
oh yeke? hekhek.

kura said...

@saidatul.
okey la janji komen kan. thx laaa haha

miszfazierra said...

amboi kreatifnyee gif tu . haha . dasat2 :D

Mya said...

hikhikhik... btw nk gtau bahwa suka header awk tu. comel gils! =D

ezzaty said...

HAHAHA..cam xd motip je letak gambar tue kat entry nie :D

kura said...

@ isfaziera.
dasat gila! haha

kura said...

@mya.
yeke? Ellehh. tipu ler. sobs. hahah

kura said...

@ezzaty.
entry aku mmg semua tak bermotif! hahaha

Wadi AR said...

harapann kau nak kawen empat. harapannn

Sarah Mohd Saleh said...

ecehhh...nk jugak bini 4 awok nih

kura said...

@wadi.
lu jgn jeles la. hahaha

kura said...

@sarah.
mesti. haha

SuzaDin said...

kah kah kah ... gambar 2 cm satu impian jer ... ??? btol 2 yang penting ij=klas berblogging ... setuju !

kura said...

@suzadin.
memahami juga awak ni. eh. hahah

Fyza Lovato said...

aku konfius. impian kau nak kawen empat ataupon kau nak kebas bini bini bini bini beliau? ngahahaha ;)

Paradise Gal said...

semua org ade harapan..errr..-..-'

kura said...

@fyza.
dua dua pom boleh kak fyza! haha

kura said...

@paradisegal.
tp harapan sy awesome ok. eh. hehhe

Run Away said...

huh...tak suka lelaki kahwin lebeh dari 1..hik...;s

EYFAalias said...

ada hati tu nak kawen 4!

Aimifiqa said...

waaa. hajat nak bini empat la ni ye? hihihi. ikut jejak lgkah salih yaacob ek?

Ain Zulaikha said...

hahahah tak leh blah... hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...