2011-09-15

Safeler - Kembang Lobang Dong.

Salam 1 Malaysia! Cehh, tetiba semangat 1 Malaysia kan. Kalau semua rakyat Malaysia cenggini, untung-untung boleh dapat lg 2 3 hari cuti ye dak? haha..

Humm. Korang tahu tak aku dah shoping? Aku beli kasut sukan ok.. Serius bangga, selama aku hidup 20 tahun ini firsttime beli kasut sukan.Sebab selalu nya aku beli kasut everlast je, itulah kasut ke kuliah itulah kasut bersukan. fuh!

Lagi satu nak habak mai, aku juga telah membeli 1 lg baju kemeja. Selama aku hidup 20tahun juga, itu adalah baju kemeja aku yg ke-2. BANGGA! Dah pandai bergaya ok, dah boleh la kawen 4. Eh! hahaha..

Lepas tu lepas tu, korang tahu tak sufel? Alaa shuffle? Okey ni demo.

 (GAMBAR GIF)
Photobucket
Bergaya tak aku sufel dgn kasut sukan baru dan kemeja baru aku tuh? Eh safel ke tu? Haa safel jugak, kawan-kawan aku puji apa aku safel? Buta apa diorg tu kan. hahaha

Oh ya! Tolong abaikan ijat tu. Mentang mentang dah beli stoking baru, saje nak enterprame body letteww. *tak da kena mengena. haha

Jab. dah lari tajuk ni.. Sebenarnya aku Kembang Lobang Dong sbb ni-

Photobucket
Printscreen dari blog diannorhayati.blogspot.com

Gila ke apa si Diannorhayati ni kata aku comel? Aku hensem kot. Eh! hahaha.

Entry ni sgt mengjengkelkan kah? Ok. Salam 1 Malaysia!

*aku harap sgt supaya gambar aku dlm entry ni tak masuk dlm fanpage ANTI PAVILLION KL KIDS. haha
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Comments
120 Comments

120 kata-kata dari anda:

hafrawiey ozakawa said...

ellow....u looks more stylo than me..im just wear mask okeh.ahahha

http://hafrawiegeek.blogspot.com/

aimie amalina said...

hahahhahahahaha
adoiiiiiii
bole x ajr tite nak sufel tu
cam teringin jek sebb gaye tu sgt la cooool
hehhehehhe
adoiii
tade lagi kombg ke kureeeeee
alololo
comeeeeiiii
bagi lagi kombg
hahhahahah =p

Umie Artoqiemie said...

laa kau ade join page tu dalam fb ke? cantik!! aku pi upload sekarang.. krm slm sama kasut baru..

miratun madihah said...

lu ingat lu hensem ke bhai? wa lgi hensem dari lu. hahaha.

jum battle jum :D

.diannorhayati. said...

wkwkwkwkwkw. ok firstly awat dok safel camtu gaya?

naek semput da tengok.

haha. alamakkkk puji comel teros lobang idong kembang kembong. tgok cam da nak terkoyak idong. haha.


kn betul. ur blog ni humour. best. da gelak gelak da bace :p

well. maybe masok kot kt panfage tu, puii. hahaha

Dynda said...

uyooo kure sufel laaa.. hahaha

tahniah kerana berjaya shopping sepasang kasut sukan n dua psang kemeja slama kau hidup 20 tahun! haha

haslinda said...

amboi. da pandai bergaya leh kawen 4 ek??? hehe...

btw, ur blog mmg best la. ada je idea lwk nye. keep it up ok... :)

Saiazuan said...

haha fanpage anti pavi ek? hahaha

btw salam 1malaysia :D

Sarah Mohd Saleh said...

eceh2...kasut baru derrrr.kombang xhengat.plus dgn org puji die comey lg.uewwwww...haha

ღ p!nk veLvet ღ said...

betul2 ... blog ni mmg utk release tnsion n stok gelak melampau depan pc :P

Ariena Hisham said...

Fuyyyoooooooooo, orang tu bangga dapat kasut baru & kemeja baru! Haha.

Wadi AR said...

kuraaaaaaaa aku rase nak tumbuk tumbuk je muke kau tahu. hahaha lubang idong sarat ngn taik gamaknye

sleeping_maniac90 said...

cehhh da pasan lerr tuhhh hak3..

echaRierie said...

hahaha..pic sufel tue mcm lari setempat je..haha..

waaa..comel tue..
hye comel ~
haha~

Salam 1 Malaysia jgk :)

Nadzirah K. said...

hehehe...mmg kembang lubang hidung..haha

rerehalim said...

fuh ni bukan dah tahap safel ni. ni wafel terus.

comel? buto ko? hemsem kot! :B

Nur Salsabilla said...

kahkah. bedekah dol aku baca entry ni! alamak kura pandai saffel laa. eh! eh! eh!

haha. giloss. tapi blog kau mmng best pun ape. ok, tak payah nak kembang sangatlah lobang hidung kau tuh kan.
kang jatuh tahi hidung yg ada. hahaha

;)

Atiqah Wadiah said...

haha~ebatnyerr dia safel..haha :D

kura said...

@hafra.
err. ottey la ottey. haha

kura said...

@aimie.
sgt kool eh? timecaceh! hahaha.
itu dah habis kembang dah kak. haha

kura said...

@umie.
kasut baru tak jawab slm. haha. erk. jgn umie jgn -,,-

kura said...

@miratun.
yela. nk hensem jugok! haha..

erk. xmmpu la. haha

kura said...

@dian.
safel style baru. anda tak hado kn? hahah.

hem. skrg lg kembang pula rasanya ni. ouch! hahaha

kura said...

@dynda.
terimaksih. mesti kau bangga dgn aku kan sbb dah pandai bergaya? hahaha

kura said...

@haslinda.
haah. formula tu. hahha

ni puji ke perli? sobs.

kura said...

@siazuan.
salam 1 malaysia gok! :0

kura said...

@sarah.
HAHAHAHAHA. over kan sy ni? ah jnji iklas. hahaha

kura said...

@pink.
yekeeeeeeeeeeeeeeeee. tipuuuuuuuuuuu. haha

kura said...

@ariena.
lg 1, bangga sbb comel. eh? hahaha

kura said...

@wadi.
kak wadi ni asik jeles je dgn kitew. kata spesis? lek ar. hahaha

kura said...

@sleepingmaniac.
komfom! hahaha

kura said...

@echa.
hehe. hai comel! huahua..

:0

kura said...

@nadzirah.
memahami ye? hahaha

kura said...

@rere.
apa buto buto ni? hahaha.

kura said...

@salsabilla.
pandai gila kan? kau pun buta dah ke? hahaha

best? ok. dah kembang lg 3inci dah ni. hahaha

kura said...

@atiqah.
terimaksih. iklas ye? -,,- hahaha

aku nabihahaha:) said...

hang okay tak ni??? FYI gambaq hang buat aku tersembur okay? hahaha.

rerehalim said...

Oioi tu bukan mencarut. Tu buto aka blind. Letak mancis byk2 dalam lobang idung baru tau. Kihkih

saidatul syahirah bt mohd ya'acob said...

err shuffle tuh macam lain macam je ?
HAHAHAHAHA

twinkeenabilah said...

Haha sengal punya kura-kura. ada yang makan penumbuk kang. Huhu macam budak terencat doh kau shuffle :p

kura said...

@nabihaha.
oi! long time no c? haha.. tersembuq kan apa? Eh.

kura said...

@rere.
oh yeke? hahaha. tak pernah dgt pun perkataan tu? ok ok. maap silap tafsir. haha

kura said...

@saidatul.
amboi. gelak len mcm tu! haha

kura said...

@kaknab.
terencat kau kata? nk fight safel jom laaaa. hahaha

Sara Ali said...

xleh thn ngn pic idung besorrr...
haha...

bngga gila ngn kasut n bju baru...
tahniah la aku ucpkn kt ko..
huhu

ekin alias said...

haha safel eh gitu?? kasut mcm berat je nak berSafel HAHA

Zul Fattah said...

haha.. walaupun, aku xleh nk tengok gambar baju dgan kasut ko.. aku tahu perasaan ko.. haha.. sama r wei.. aku pun baru beli kasut kelmarin.. tp kasut nk p kuliah r.. slama ni duk pakai slipar jepun je.. boring plak.

syirah rasid said...

HAHAHAHHAA


dasat dasattt

ezzaty said...

tahniah berjaya beli barang selama 20 tahon nie :)

p/s : selama nie mak ke yang beli an baju??HAHAHA

i'm ezza haniza said...

omeynyeee juber! hai ejat..eh..hahahaha

ciEk NiENa said...

uihh,en kura bergaya sakan la pas ni..

.diannorhayati. said...

haha. kura. dian tak suke safel nanti semput,nak harap kura hanta ospital rase nye dian da goal dulu da. haha.

hi humour blogger, haha. comel nye *suke lettuw :p

budakijaupendek said...

nice entry and nice blog.
sudah follow.
hehe
keep update entry sengal yer. haha

kura said...

@sara.
haha. style kot!

ye. tq! haha

kura said...

@ekin.
mana ada berat. kasut mahall tuu. haha

kura said...

@fattah.
kau mmg memahami aku lar. hahaha.
oh yeke? geng ni!

kura said...

@sirahrasid.
baru kau taw dasat. heheh

kura said...

@ezzaty.
haah. mak la. sape lg! hahaha

kura said...

@ezza.
kau puji aku, ku ngorat ijat? sampai hatiiiiiiiii.

kura said...

@ciekniena.
mestilah! haha

kura said...

@dian.
klu goal dulu, sempat gak kura ajar mengucap apa? eh. hahah

ehehe. kembang lg oi! hahaha. menyampeh kura2 ni.

SuzaDin said...

hahaha comel jer kemeja n kasut 2 taw ... macho abis beb !

wanie said...

LOL fanpage centuh pon hadoo ?
sat nak p search. bahahaha ;p

Eyra. said...

Jangan kembang sangat hidung tu, takut terkoyak kang. Hehe.

Salam 1 Malaysia yob!

Anne Biella Rani said...

Errrr.... nak joget cm tu gak! tolong ajar bole? :p

heart said...

hehe.. like r entry nie.. haha

Dynda said...

yeee kureeee.. bangga sangat ngn ko tau! hahaha

*weh, ko kate tak penah join segmen kn? jom join, aku ade tag ko, tp bukan segmen beben la. jomla jomla >.<

http://missdynda.blogspot.com/2011/09/jom-sertai-bloglist-wanblur.html

kura said...

@suzadin.
macho? bukan comel? eh. hahaha

kura said...

@wanie.
ada! pg la cari. lwk wo. hahha

kura said...

@eyra.
tak pe. elastic kot idong ni. haha

kura said...

@anne.
mana b oleh. nnt seluar koyak. eh hahaha

kura said...

@dynda.
bangga gila? hahaha.

woo. ottey!

biskut chipmore said...

saya ni jarang hupdate..pasni dia lak ramai follower

zulhilmi.tempoyak said...

lu mmg stail la bro...

hahahaha...

btw...

mcm mn nk buat gmbr gerak2 tu...ihihihi

Amna.Qadeeja said...

mntx ajar shuffle weh ahaha

err gambar tu comel kbai. ;D

meaw said...

safel pa tu kura hoiiiiii,hahaha! safel lap lantai ke apa,haha...mana stoking baru si ijat tu,nak tgk gak wei...sumpah ampa mang pelawok :D

Si Nuansa Eyqin said...

hidung kembang kau buat seksi. *kenyit2 mata. :) baju kemeja dgn seluar sgt comel. muahaha. c(:

kura said...

@biskut.
eh? tak faham? hekhek

kura said...

@zulhilmi.
pakai potosop je bro. hahah

kura said...

@amna.
jom! wa safel hbt kn? Ahaha.

er. kbai.

kura said...

@meaw.
manada lap lantai! haha..

haa nnt la hapdate baru stoking ijat tu haha

Asyila Zainuddin said...

haha.. ni kes nk tayang kasut baru dgn kemeja baru la eh.. nanti lame2 mesti femes ames mcm ayeem ayam kn.. ^^

kura said...

@nuansa.
puji habis ni? aww. hahaha

Syazwan Che Deraman said...

aku dulu shuffle gak bro.
cam haraammm aku shuflle.
heheh

Fyza Lovato said...

hahaha ape ke motip pon aku xtawu. tapi bukan mcm shuffle jek ala ala makan waffle nak terjatuh je pon. hahaha

wah hebad lah~ ;)

Run Away said...

nice pic...;d.../salam kenal..;d

nick dot anis said...

hahaha i sk tgk shuffle tu haha

kura said...

@syazwan.
yeke? hahaha. sama!

kura said...

@fyza.
amboi. kutuk kite letu.

kura said...

@runaaway.
Eheh. slm kenal :0

kura said...

@nick/
suka gila kah? haha

bobiedanbad said...

uniknya shuffle awk hehehe

Zul Fattah said...

ye r bro.. kita kwan kan..?

eiqa :] said...

smat nye shuffle * mte bersinar2 ;p

kura said...

@bobie.
unik tu bergaya. ok. haha

kura said...

@zul.
haha. yeeeeeeee.

kura said...

@eiqa.
amboi. perli!

aimie amalina said...

cepaaaaattt la hupdate dek kura kuuuu!
kikiki

amy syahirah said...

header awak comel la derr =)

.m a c h y. said...

dah suka sgt le tue :p :p

Cik Kamoo said...

encik kura ...kat mana sampai xde tv nie?? student agi eh...rugi la x layan cerekarama td!! thanks sllu datang belog akak ye

fareha kamal said...

ohoi . lawak la baca blog ni . siriyussssssss . haha . boleh pecah punggung ni . huahuahua

Mya said...

kembang lobang dong katenye... =p

kura said...

@aimie.
bebaik kak. haha

kura said...

@amy.
kamu lg comel! fuhh...

kura said...

@machy.
mesti suke letu. hahaha

kura said...

@cikkamoo.
haoh. student ler. sobs.

haha/ wc!

kura said...

@fareha.
jgn nk punggung sgt ye. hahaha

kura said...

@mya.
malu malu. hahaha

eiqa :] said...

haha ;D

farah izwani said...

haha tak abes2 nak kawen 4.
1 pon tak mampu lagik kan?
style gak ko sapel. kahkah

Run Away said...

beso nyer lubang hidung...tah2...kelawar pun ada...;d

kura said...

@ieqa.
hahaha

kura said...

@farah.
ehh. belum try belum taw? eh eh. hahah

haa thx la haha

EYFAalias said...

apa kena mengena stokin baru dgn interprem body tu? ahahaha. sengal lah budak kura ni.

kura said...

@eyfa.
ada ada. mesti ada kena mengena punya hahaha

mizzkechique said...

erkk..comel ker?

kura said...

@mizzkecik.
comel lah.. hahah

Aimifiqa said...

gmbr gif yg sgt kelakar. hihi

Allya Syahirah Riff said...

bangga le tew shuffle bergaya. baguih baguih tabik spring! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...