2011-05-14

Cabul dan Pamer. (semua boleh baca)

Ni bukan entry yg berbau “Aw Aww” macam blog Ayam Ayemm dan Terbang Tinggi Tinggi tu okey- Encik Kura. *Maap! Maap! Ke tepi ke tengah! Haha..

Tadi wa pergi jejalan kat Ipoh. Wa pergi Yik Fong, Ipoh Parade dan Jaya Jusco. Kawan wa adam shopping gila gila punya. *jeles jab.

Jaya Jusco punya sale, MASYAAAARAKATTT! !  Wa rasa macam nak pergi tgh laut, jemur muka sampai hitam legam macam mat negro. Then lepas tu pergi tipu duit janda-janda. *Amboi. Macam kau putih sgt je kan skrg ni zubir? Haha.. 

Tiba-tiba! Masa kat Jaya Jusco, wa nampak ada perempuan tak pakai baju okey. Erk?

Tapi nasib baik ada sorang lelaki ni tolong pakaikan baju perempuan tu balik.

 Yang hairannya, masa dalam mall tu semua org macam tak tertarik je? Peliks!

Aku je yg excited macam orang gila seks pergi tangkap gambar, lepas tu masuk blog.

P/s; kau ni memang dah tak ada idea sgt ke nak buat entry zubir? Haha..





Photobucket
bukti! tp perlu sabar, teknik suspen ni. haha



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Comments
5 Comments

5 kata-kata dari anda:

seminggu sekali said...

HAHAHA BAPAK SUSPEN DAN BAPAK KELAKAR

AWW SEKSINYAAAAAA

puteraduyong said...

haha..aku dah agak dah tadi...

kura said...

@seminggusekali.
erk? yelaaaaaaaaaa. seksi gila! haha

@puteraduyong.
haha. otak anda cepat pikap :3

Amirrah Zawani said...

haha!! dah agak dah mesti tipu punya =p

kura said...

@planetmirra.
Ekeke! haha... tak berjaya nk menipu. hekhek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...