2011-05-28

Dua Perempuan Sopan yg HOT.

Perempuan yg pandai memasak.


mereka hot sebab masa memasak, komfom panas. Hikhik (Jgn tgk benda lain!)

Ye, perempuan yg pandai memasak sgt hot okey. Hot bila diorg tgh memasak! Gila. Slruppp je rupa. Aw aww! -metafora- Ganas je bila menghiris bawang. Ghairah je bila mengacau gulai. Gersang je bila merasa/testing makanan. Menggiurkan je bila dia kata “Emm sedapnya masakan aku ni!” (Weks. Puji diri sendiri ni! Biasalah perempuan. Eh! Hahaha) So, konklusion nya, cepat cepat la belajar memasak ye anak-anak dara di luar sana. Janda yg laki lari ikut betina lain tu pun sama. (lazerrrrr nyaa mulut kauu zubirrr)

Perempuan yg pakai purdah.


Kambing oh kambing. Hape hape jela labuu.

Wahh. Jangan main-main woo. Perempuan yg pakai purdah hot kot. Eh bukan “kot”, tapi YA! But then tak semestinya yg pakai purdah je hot, yg pakai tudung labuh masa hangout, yg pakai baju longgar-longgar bila bersukan, yg pakai handshock bila di bawah mentari terik, yg pakai stoking bila pakai sendal punnn hot. Amboi kau zubir, betul betul islamic ni hari ni! Haha

p/s; mereka hot sebab….

Entry ni ditaip cepat-cepat tanpa memikirkan kesan masa panjang. (itu pun ada?) Gambar semua google image, maap la aku dah conteng sikit ye En/Cik owner gambar :3
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Comments
25 Comments

25 kata-kata dari anda:

Shamsuddin Amin said...

mmg hot la bile pandai masak...
suke suke...^^

puteri katak said...
This comment has been removed by the author.
puteri katak said...

xtau entry ni puji or perli..hahaha

double meaning kot..ehh!!!

Cik Nathrah said...

sob. tiada satu pn di atas :(

fadh leyanie said...

cara untuk memenangi hati lelaki adalah melalui perutnya..sbb tu kna pandai masak.

kura said...

@shamsuddin.
Yeahh! mmg hot. Isteri idaman taw! Heheh

kura said...

@pk.
Ehemmmmm... Ada terasa pape ke? Ahah! Ahah! Hahaha

kura said...

@natrah.
Eh. anda pakai tudung kan? Okey la tu. ni malaysia wo. kat arab padang pasir, panass. Sebab tu kena pakai purdah. Eh apa aku mepek ni. Hahah

kura said...

@fadh.
Betul Betul.. tak ada la nnt asik mkn kat luar mengabehkan duit suami je kan. Eh ehh hahah

Amirrah Zawani said...

tak pandai masak.. tak pakai purdah.. ok saya tak hot..

kura said...

@amirrah.
jab. org pompoan yg byk BE hot kot! Eh ehh Hahaha :3

Ain Zulaikha said...

kalau pandai masak mmg hot, kalau pakai purdah mmg hot, sebab yang memasak kena tahan dengan kuali panas, yang pakai purdah kena tahan tempat panas.. hahahah tak kisah lah siapa yang hot, neraka tu lagi hot tau... hehehehhe nice entry :)

kura said...

wuhuuu! ain zulaikha singgah blog kura aii yuu. *excited jab! Haha..

ohh yeah. sbb tu masa dunia diorg hot, inyaAllah masa kat akhirat nnt kureng hot. Yela, pompoan masak dpt keredhaan suamai, pakai purdah dpt keredhaan tuhan. Ceyy! pepandai je aku ni. Heheh

puteri katak said...

ehhh!!!

xkuase PK nk terase ngan entry encek kura..ahahahahaha

kura said...

@pk.
yeye je.. sory la klu terasa soryyy laaa soryyy laa sory ye soryyyyyy cangat. Ehh Haha

puteri katak said...

erk???

encek kura dah mkn ubat ke blom???
hahahaha..dah plik benor tgknyerr..

Syazana A. Majid said...

wah ! alhamdulillah, berubah jugak kau. hikhikhikhik

Ain Zulaikha said...

hahahah betul lah tu kura..
berangan jap jadi isteri solehah
hahahhaha

fadh leyanie said...

harini 6/6/2011 ..entri ni 28/6/2011..bila nak update entry baru kura?hihi ^^

Ain Zulaikha said...

bila mau update :)

kura said...

bulan 6 mogok xda entry baru, sbb tak suka bulan 6. Heheh

yaya_flanella said...

mmg hot la dua2 ni.hee

kura said...

@yaya..
yeh yeh yeehh. mmg merekaa hotss *style keyell.
haha..

ekau yg mana 1 antara 2 ni? Ahah!

amranaiman said...

hot sungguh hahha :D

Sarah Mohd Saleh said...

hahaha.semuaanyaa hot belaka.mendidih siuttt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...