2011-05-02

Gila betul Oh! Media ni.

Tak penting sangat pun benda ni, tapi saja nak post.

Siapa tak kenal Oh! Media kat sini? Kalau ada yang tak kenal juga, bawak-bawak la bercampur masyarakat dgn ye. Sebenarnya, "Oh!" ni banyak lagi kan cabang dia. Seperti 'Oh! Tidak', 'Oh! Islam' dan yang paling terbaru 'Oh! Media Fm'. Semua web ni 100% kerja orang melayu. Aishh bangga jab! Bermula dari seorang blogger iaitu 'Justkhai.com', lepas tu terus berkembang. Respect la.

Tiba-tiba!

Tadi, check news kat 'Oh! Media', tekan je wall dia terus keluar status ni ;



wow. ada contest! Free je dapat Tee, Mug dan Rm100!
Tengoklah, baru 10 minit dah beribu diorang drop comment. Boleh tahan juga mata $ orang Malaysia ni. *kontrovesi! heheh.
Tapi, aku tak drop comment pun. Sebab... ****
Lepas1 jam berikutnya ;

Fuyo? Dah sejam, tapi dah 35k comment dah diorang drop?
Betul-betul nak hadiah free ni! haha
6 Jam seterusnya ;


Gila! 63k dah diorang drop comment? Semangat !
*Syabas Oh! Media.

Dah 6 jam, lepas tu Oh! Media dengan rasmi nya menutup contest ni.
Bagus pun tutup awal-awal. Nanti kot tak tidur pulak orang-orang yang dari tadi nak mengomen tu. haha
Siapa yang menang?

Ini pemenang nya


Jab, tak habis lagi. Ini print screen aku yang terakhir ;



Average 7 Jam = 70k comment,
Average 1 Jam = 10k comment,
Average 1 saat = 3comment!
credit to Oh! Media

Dah, itu je. Jom study balik. 
*bila la nk 5/5 ni!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Comments
2 Comments

2 kata-kata dari anda:

Amirrah Zawani said...

mak aih.. mmg popular oh media tu..
komen status fb ku, merangkak.. 10 pun tak sampai apa.. hahaha :)

kura said...

haa memang populer!
Alaa tp fb je, kalau Blog? baru post dah bertimbun2 dapat komen kan :3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...