2011-05-11

Selamat Hari Ibu & Selamat Hari….

"Semua orang dah update blog tentang Hari Ibu kan. Tp macam biasalah, blog aku ni memang lambat beberapa hari. Sebab ikut waktu sukahati" Haha

Dear 08/05/2011,

Apa yg best tentang ibu korang? Ibu korang cantik ke? Pandai Masak? Pandai membebel mcm Puterikatak? Erk. Okey tak perlu cerita kat sini nescaya aku tak sediakan ruang pun untuk korang bercerita. Ekeke! Okey skrg aku nak cerita apa yg best tentang ibu aku, nak tak nak baca jugak sbb aku tgh excited state ni mcm electron yg nak jump ke outest shell. Cey! (bangga nya budak matrik) Antaranya ;

  1.  Mak superb sebab suka membebel. (kalau mak tak bebel, mesti zubir tak pergi sekolah dulu.)
  2. Mak superb sebab suka tarik telinga zubir dulu. (naik capang la telinga zubir ni. Sobs.)
  3. Mak superb sebab suka bagi duit. (pergi dating pun mak bagi duit. Aish! Untung gf zubir kan.)
  4. Mak superb sebab suka manjakan zubir. (Terbukti sebab akak, along semua jeles dgn zubir. Haha!)
  5. Mak superb sebab…see more.... haha


Eh boleh dikatakan semua nya mak aku superb lah! Tp malas nak taip lg, sebab nnt Abah jeles. Yela aku asyik puji mak je. Hehe

Korang semua lupa!                                                            
   
Baru la aku tahu, tak ada siapa ingat birthday aku. Harapkan mulan jameela jatuh ke riba. Eh! Hikhik. Sepanjang hari 08/05 ni empat orang je ingat pasal birthday aku. Sy ulang, empat (4) orang sahaja. Sobs. Kat facebook pun tak ada siapa nak wish, sebab aku saje hide birthday kan. Nak tengok siapa yg ingat. Sekali harem je. (budget je kau zubir-bak kata Syafiqah Zamri)

Siapa 4 orang tu? ;



Yang lain? Family aku pun tak ingat. Sobs.

So, bila dah desperate sgt aku buat keputusan nak wish kat diri sendiri je non-stop dengan bantuan GIF. Huahuaa..

Photobucket
Tolong cakap ; Happy Birthday zubir! Semoga makin hensem!


p/s ; aku lupa nak wish birthday kau Nur Hazmira. Selamat Hari Jadi. Makin vogue kan kau sekarang. Cun melecun! Aw aww! Haha.. Semoga kau jumpa Mr. Right kau secepat mungkin. (Ehemm. Jantan-jantan di luar sana? Cepat la add dia di fb. Haha)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Comments
7 Comments

7 kata-kata dari anda:

balecan said...

aku asal hg tak mention pon..aku alst kot wish besday hg..ahhaha

puteri katak said...

hahaha..PK mmg ske mmbebel pom..

eehhh!!!bday ko ke 8/5 2??
meh nk wish,,bday kn sminggu bak kte encek celcom..

so,,epy bday laa encek kura yerr !!!

kura said...

@pk.
ye. mmg betul. boleh jadi ibu yg berjaya kau ni. eh! hahaha..

Aaa.. aku en maxis, so birthdat bkn seminggu wo.

Tp, tak pe. aku stiill accept. ceh! hahah.. TQ :3

puteri katak said...

PK mmg ske mmbebel pom..ahaks !

ehh!!!beday ko ae 8/5 2??hoho

meh nk wish,,beday kn seminggu bak kte encek celcom..

so,,epy bday !!!

kura said...

@pk.
ye mmg. dah macam mak! eh. hahah.
eh aku maxis la. so birthday sehari jew.
hummm.. sedey.. tahun dpn jela kau wish cik pk.
cehh hahaha

Amirrah Zawani said...

mak i pun besttt!! ekeke!!

haha!! sapa suruh hide.. happy birthdayyy.. biar lah lewat berapa puluh hari pun, janji wish ;)

kura said...

@planetmirra.
haha. yela, semua mak best okey. mak yam je kureng. heheh

yeye. nasib baik kakak. sy terima la wish tu. eh! hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...